*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)
Raspunsuri - Pagina 8
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by helep
Maia probabil va bea biberonul cu formula pana cand probabil ca si-l va mixa singurica.
Ei uite ca noi deja suntem acolo, si tot pe formula stam. Adica eu pun apa in biberon si puiul isi pune masurile de lapte, numaram amandoi... Inclusiv cand il apuca dorul de laptic la ore mici de tot
Mortala Maia cu Mosul . La noi vad ca a tinut bine de tot povestea, chiar si in seara asta a adormit puiul povestind de "Nae" care "duce bobo" in "puci" .
Camelia, sanatate multa Dariei! Nu ai nici o vina ca nu i-ai dat atunci antibioticul. Daca chiar va fi sa fie problema in gat de data asta, o s-o tratati si gata. Sa scapati cat mai repede si mai usor de buba!
Scuze, se pare ca sarisem ultimul mesaj, cel in care spuneai de tratament . Cu combinatia asta sigur ii dati de cap bazdabacului din gat (streptococ era, nu?). Pupam fata chinuita de injectii, sa se faca bine repede!
Wow, se vede ca nu mai suntem copii, tot de cadouri serioase e vorba pe-aici!
Ina, sa va bucurati din plin de noua proprietate!
CristinaN, La multi ani cu bucurii, sanatate si sa aveti gata casa noua cat mai curand!
CristinaH, bine ca te-a mai vazut lumea pe la BE sa te traga de maneca si incoace . Drum bun si vacanta frumoasa sa aveti!
Alexandrina, bine ai revenit! Si bine ca sunteti bine. M-am tot gandit la voi, ca n-ai mai dat nici un semn de cand ai plecat la maternitate. De-abia asteptam povestiri si poze! Acomodare usoara tuturor acasa!
Anda, asta cu apa prevad ca e doar inceputul, la noi vad ca tine hobby-ul cam de cand a inceput sa se tina si puiul pe picioare . Reteta unei cine linistite in doi e sa-l cocotam pe pui pe un scaun la chiuveta, cu doua ibrice in maini
maria_alexia spune:
Vreau sa va recomand seria de CD-uri cu muzica clasica pentru bebei care apare acum impreuna cu revista super-bebe.
Am cumparat azi nr. al doilea, "Sunt furios" (pe primul l-am ratat din prostia-mi, mi s-a parut o gaselnita comerciala si ziceam sa nu musc ). CD-ul asta contine muzica aleasa in ideea sa-i calmeze pe pui, practic niste bucatele tare dragute si binecunoscute din clasici, interpretate clasic (ma temeam sa nu dau peste piuiturile de la Baby einstein, dar nu e cazul) - noi am fost incantati toti 3 - sau chiar 4, daca ma gandesc bine
camelia_daniela spune:
Hello si de la noi pe seara!
Daria doarme deja iar eu astept asistenta sa faca doza de ora 0. Asta e, macar pitik este mai bine si sper sa mearga tratamentul asta nasol si sa avem sarbatori linistite!
Madau, cum se simte Mirunici? Sper ca sunteti bine!
Soandso, azi, dupa ce ne-a pus branula ne-a bagat la aerosoli in spital. Nasa mea are aparat de aerosoli, il voi imprumuta, dar tre' sa fac rost de adrenalina (ca nu am reteta).
Miri , din pacate nu mai reusim sa ajungem in Bucuresti! Asta e! Macar sa se refaca Daria repede si sa venim totusi o tura in capitala inainte de sarbatori/ sau dupa!
Anda, starea Dariei nu este foarte nasoala, am luat-o din pripa insa tratamentul ... asta e! Macar ii protejez stomacelul de siropele dulci !
Noapte buna! Ma duc sa pregatesc toate cele paa vine tanti cu tzep!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Bic spune:
Ia uite, ma, ca nu mai intru de un secol si taman de ziua lu' Chita intru.
Pai, ce sa zic, mai flacau, ca "te pupa Nana" si mamica ei si sa stii ca abia asteptam sa te felicitam in persoana!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2
anda77 spune:
multumim ca deja ne-ati trimis felicitarile, am subiectul de La multi ani deschis si ma bucur mult.
Bic, ai PM
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Hele , ti-am raspuns
Pumba , poze de la zoua fetei nu pui? pai cum asa ?! te asteptam cu noutati
Ina , super cadou asa cadou cred ca oricine ar vrea. Cand ridicati si cabanutza?
Camy , off saracutza Daria pupam mezina sa se refaca cat mai rapid. suporta branula?
Bic , pai asa scurt?nu ne spui nimic de voi? cat mai stati in Ro?
Noi am fost in seara asta in oras.Am mers cu masina pana la metrou si apoi cu metroul si pe jos. A fost super frumos , placut afara dar ceata si umezeala.Am fost la sala dalles, nu mi-a placut deloc. Putini expozanti cu produse de sarbatori, mai multi cu bijuterii si alte cele. Am fost apoi la unirii la bradutul cel mare care este deosebit apoi iar acasa cu "trenul" a fost placuta plimbarea si o vom repeta ca prea ne-am lenevit sarim imediat in masina si mergem unde avem nevoie apoi iar in masina si acasa.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Ina869 spune:
Ah, ma exprimai gresit, "propritatea" este ridicata, nu este mare, un living, dormitor, baie, bucatarie si o curte.
Vreau sa scoatem covorul si sa punem parchet si sa inlocuim tapetul de pe pereti, in schimb, schimbari majore nu prea ar fi (doar daca nu am luat teapa ).
Partea buna este ca avem prin zona multi romani pe care deja ii cunoastem si un lac de care m-am indragostit prima data acum cativa ani,cind l-am vazut la cabana lui unchiu-meu.
Sper la vara sa-mi iau prietenii si sa stam la bbq si foc de tabara sub clar de luna.
Leea, da, nu ma las, incerc sa-i imprim cit pot dragoastea pentru muzica, eu nu am fost in stare sa progresez fiindca ca am fost tare emotiva si cind auzeam de scena ma inmuiam. Nu vreau sa faca o cariera din muzica, ci mi-ar placea sa stie sa cante la un instrument si sa poata performa si in fata unei audiente ( gen familie, prieteni, etc.)
Cata, inca mai astept poze cu Bia.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
joy04 spune:
buna seara.
taman bine ca am intrat ca intreaba Miri de noi. inca nu am murit, dar nu cred ca mai am mult.
m-am intalnit cu Cristina sefa la B.E. (multam din suflet pt mesajele de pe mess. scuze ca nu am apucat sa-ti multumesc face to face, dar nu mi-am dat seama) numa ce inhatase Iris o cutie cu cei 7 pitici. avea parul prins in o multumi de agrafe....Andrei mi s-a parut ca s-a inaltat. (asta asa, din ce-l stiu din poze)
Lavi vad ca iar are tatal tau probleme. sanatate multa.
Camelia sanatate vorbaretei.
Anda....deci Nichita NEvorbitorul spune cum il cheama!!!!! pai sa nu te mai aud plangand ca nu vb cupilu'...
Alexandrina...
Roxi, esti bine cu bb?
eu nu am apucat decat sa "citesc" din 4 in 5 pagini scutecul trecut (parca) si oricum numai stiu nimic.
poate reusesc sa tin pasul cu voi, dar nu cred.
acum sunt singura, a plecat Cristi cu Vlad si cu socrella la tara si vin maine (seara sper). si singura cu Alex acasa am reusit sa fac treaba mai multa decat cu ei in casa. simt ca o iau raza de tot.
Vlad nu vb si NU VREA sa scoata aproape niciun cuvant. doar cand are el chef vreo 2-3 si atat: mama, tati si di ca (dii calul adica). in rest TOTUL se cere in niste crize urlele/tipete/racnete. daca nu sari in secunda unu cand cere el ceva e de rau.
nu pot face nimic nimic nimic in privinta asta pt ca orice metoda as incerca-o presupune ignore, lasat copilul sa-si desfasoare crizele apoi cand se linisteste vorbit cu el. ei...dar nu se poate pt ca soacramea sare de cur in sus si-mi tine mie teorie ca nu asa se cresc copii, il ia in brate si ii cauta in coarne si acum de cate ori il cert sau ii spun : Vlad nu este voie sa faci cutare lucru el fuge urland la soacramea sa-l ia in brate.
din acest motiv am niste spume pe ea de nu se vede. imi vine sa-i zic ca nu i-am zis in 12 ani de cand o stiu. si toata ziua sunt cu curu'n sus, orice cuvand pe care-l rosteste ma calca pe creier.
din cauza ei m-am certat ffff urat cu Cristi. (am vb chiar si de divort)
in fine.....Alex nu doarme toata ziua. daca doarme 2 ore dar adunate asa, cate 15 minute, cate 30 minute.
seara este crima si pedeapsa culcatul. ii ia si o ora, chiar mai mult cateodata pana adoarme.
tresare la cel mai mic zgomot, inclusiv daca claxoneaza vreo masina. (si am termopane, deci sunt destul de "infundate" zgomotele). bine, tresare si daca nu-i zgomot, intinde bratele, beleste ochii mari de tot si incepe sa planga. ii cade suzeta. i-o pun, trage de 4-5-6 ori, o da afara, iar plange, iar i-o pun, iara-i cade....iara plange...este rau rau rau rau.
daca adoarme la san si-l ridic sa ragaie, se trezeste. daca vreau sa-l las jos se trezeste. daca totusi il las jos nu doarme mai mult de 3 minute ca se trezeste.
macar Vlad seara dupa ce-i dadeam sa pape dormea fara probleme primele 5-6 ore.
ma lasa de tot puterile, soacramea sta pe capul meu, cu cristi am ajuns cam rau - in sensul ca imi vine sa-i zic sa vina luni dimineata de la tara, nu maine)
bunica-mea este cam aiurea. ea are cancer. i-a extirpat un san si acum are metastaze la coloana. (sau o osteoporoza, unii dr zic asa, unii asa) acum nu se mai poate misca. nu simte, nu misca piciorul drept. asadar este la pat cu pampersi. si este f recalcitranta. se simte neputincioasa, ea care in viata ei nu a depins de nimeni.
cu banii stam cam prost ca i-am tooot dat soacramii (nu exagerat de mult, indemnizatia mea pe o luna dar se cunoaste la noi).
lucruri mai frumoase: Vlad il iubeste pe Alex..ce nu am vazut. nu ma lasa sa-mi fac treaba daca Alex plange. ma ia de mana si ma duce la el. ii pune suzeta, il ia in brate, imi cere sa-i pun pe amandoi unul langa altul in patut si sa dau drumu la carusel...sa nu-l ia altcineva pe Alex in brate nici macar sa nu-i puna mana pe carut.
poate reusesc sa pun cateva poze.
i-am lasat intr-o dimineata pe amandoi in pat si eu spalam vase. si dintr-o data m-am gandit ca nu-s intreaga la cap daca las copil de 2 ani cu un copil de 2 luni in pat, Vlad avand si biberonul cu lapte. cand colo, ce credeti? l-am gasit pe Vlad intins pe perna langa Ale, cu o mana isi tinea biberonnul si cu manuta cealalta il tine pe Alex de mana. si asta era topit, numai la Vlad se uita.
ca sa fie tacamul complet, netul nu-mi merge, deci nu pot incarca poze si nu merge nici tv-ul. si io ce draq fac?????????????
hai ca acum merge si netu si tv-ul.
va pup si astazi cred ca mai intru nitel, dar nu cred ca voi avea cum sa citesc din urma ca ieri am facut curat si astazi sper eu sa fac mancare.
am fugit ca ma striga Alex.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
mara95 spune:
Salut!
Iata-ne si pe noi pe aici, in toiul distractiei.
Multumim pentru urari Mandutzei,Laviniei,miri,meems,inei!
Noi am inceput sarbatorirea Flaviei de pe 6 dec(pentru ca o cheama si Nicoleta), 7 dec ziua de nastere, si cum invitatii nu au putut ajunge in timpul saptamanii , continuam sambata si duminica.Azi taiem al treilea ei tort si va sufla din nou in lumanari, ca oricum ii place foarte mult suflatul.
Nu am reusit sa mai citesc de cevat timp pe forum ptr ca am mult de lucru la serv si nu mai am energia necesara (cat mai ramnne si ptr Flavi).
La multi ani sarbatoritilor de azi si de pana acum!
sanatate tuturor!
proadelina spune:
Salut! Mi-am facut un pic de timp liber, ca mai am putin si . Saptamana viitoare incep partialele la cea de-a 2-a faculta si m-am apucat de invatat. Dar ce sa-i faci? La 30 de ani, nu mai e ca la 20, mai ales dupa o pauza intelectuala de 2 ani. Sper sa trec cu bine, mai ales ca marti am un examen naspa.
Adelina