*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)
Raspunsuri - Pagina 7
roxisialexia spune:
Salutare colectie draga!
sanatate infinita micutilor bolnaviori..un pupic pe nasuc pentru mirunici si dariuca
Am recuperat si eu cu urarile pentru micutii sarbatoriti in ultimele doua zile, sunt foarte obosita in ultima perioada ...abia astept sa vina zilele libere
soso, nu insista! Ii poti provoca o constipatie de toata frumusetea.POti incerca direct cu wc-ul, ii cumperi un reductor si o scarita ca sa se poata urca singura. sau prin metoda lasat fara pampers. Eu incep operatiunea asta mai la vara. Succes!
hele, se crede ca formula ingrasa? cat laptic bea pe zi? Mai degraba reduci din faionoase si dulciuri( daca le-a prins gustul).pupici pentru micuta nazdravana.
cata felicitari! Asta mai cere o surioara?
lavi, un gand bun de la mine Sa auzim de bine!
gandacel cum va este weekendul?( sper ca in 4)
Va pupam cu drag
ina, wow.... sa iti fie de bine noua proprietate!
ce mai face micuta rebela?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
roxisialexia spune:
Cristina , LA MULTI ANI!!!
Sa ai o viata frumoasa, plina de sanatate si noroc.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
leea_cv spune:
Miri,Feli multumesc pt pareri.M-am mai dezumflat.Si nu,nu e cadou.
NCristinaLa muuulti ani si toata fericirea din lume!Sa-ti stapinesti cu sanatate cadoul!
Helepdeci mai existi...bine ca sinteti bine cu tot cu buba.Da maaare fii-ta.Pupam.
Soso`nici la noiu olita DELOC.Sta 5 min pe ea si nu fae nimic nicicind.Deci se poate.
Feli rau cu rau da mai rau fara rau...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
alexandrina spune:
Era sa reusesc sa va scriu in sfarsit, la a patra sau a cincea tentativa. Tocmai a apasat fiu-meu pe ceva taste de-a reusit sa-mi stearga tot mesajul inceput acum vreo 2 ore si scris in cateva reprize.
Asa ca va scriu pe scurt: traiesc, suntem cu totii bine si mai incape.
Mihai e gelos pentru mine si pe sora-sa si pe taica-sau si pe calculator vad acum.
Va salut cu drag si va doresc sanatate si aniversari de neuitat!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
camelia_daniela spune:
salutare ! Suntem mai bine! Va multumim tuturor pentru gandurile bune!
Am fost la si se pare ca avem latringita! Avem branula si am vacut deja 2 injectii! Facem ampicilina (la 6 ore) si genta (la 12 ore). Mai luam Ketof, Homeogene si Stodal! Sper sa scapam repede!
Sanatate Mirunici drag!
Cristina N. suuuper cadou ! Sa-l stapaniti sanatosi!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
anda77 spune:
am urat toate restantele. io cand nu sunt in dispozitie, nu-=mi place sa urez fara sa simt bine ce urez, k sa zic asa, deci azi am recuperat cu tot dragul, ca azi "am simtit":))!
felicitari pentru cadouri: terenuri, centrale termice, vacante de craciun la paris! Draga, dar vad ca va respectati!
Io sunt oficial in incetare de plati, in urma petrecerilor de sf andrei, cadourilor de sf nicolae, mos carciun, ziua lui nichita, ziua tatalui meu, cheltuielilor cu petrecereA lui nichita, hainutelor, impozitelor si petrecerii de la serviciu (pe care o platim, ca are si statul dezavantajele lui) plus coaforurile aferente acestor evenimente...dk ma vedeti la colt de strada sa-mi aruncati un banut va rog, s-au terminat banii alocati pana in ianuarie, e nenorocire!
camelia, of, ce nasol, moama dar ce tratament, asa de rea e laringita?!
alexandrina, ma bucur ca ai dat un semn de viata, mai zi-ne de copii si pune-ne pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
odiseea "apa e un fetish" continua: in timp ce faceam solddatei ieri si aveam niste colinde puse tare langa mine ( plus pisica tot langa mine) deci il lasasem pe nic in voie prin casa...ce credeti ca facea zbanghiul: a dat drumul la dus, l-a scos din cada si mi-=a spoalat gresia, faianta, pe el, wc-ul, chiuveta, cosmeticele, in fine ce-a mai gasit omu' pe acolo
alaltaieri la gradinita, a varsat canuta de apa pe el, pe parchet, pe covor etc. cand a intrebat educatoarea pe colega lui , mara(tot 2 anisori) cine a varsat apa, mara a raspuns: nichita! cands-a intors la nichita si a intrebat: cine a varsat apa (stia, ca era ud fleasca, dar asa, sa vada ce zice), nichita a ridicat mana cu canuta si a strigat mandru: Chichita!!!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
Anda-aplauze ptr sinceritatea copilului!si
Camelia,sanatate multa. so tot nu ne vizitezi. las ca se face piptca bine si veniti la Buc.
Pumba sa-ti traiasca bombonica mare, si de la cumnata-su.multi pupici si ptr bruneta mica.
NCristina la multi multi ani, sa fii sanatoasa si fericita.
mai nou lui fi-miu ii place sa ne ia de mana pe amandoi odata9ad si pe Sorin ) si sa se plimbe cu noi prin casa.tocmai am scapat de o plimbare.
nici Joy n-a mai scris, nici Hilde.sper ca sunteti bine fetele.
Helep ce domnisoara mare ai!
send ca ma plimb. nu suporta amanare!
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
soanso spune:
miri_b ,plimbare placuta,e tare faza!
camelia,offfffffff asa bine stiu prin ce treceti ,nasoale rau laringitele astea ,sanatate si sa scapati repede de injectii si branula,aerosoli nu va dat??
leea,macar al tau sta 5 min e ceva ,ce mai zici de bona,de Maia?scuze daca ai mai scris dar am citit pe diagonala scutecul trecut,rusinica sa-mi fie dar sa zicem ca am avut o scuza mica .
roxi ,mersi de sfaturi ,nu sta nici pe WC,am luat si red si degeaba.
deci mai asteptam .
Cristina,LA multi ani ,sanatate,fericire,impliniri ,numai bucurii!!
100 de ani daca ma gandeam nu-mi trecea prin cap varianta cu doua olite.stii la ce m-am gandit cand am cititcum ar arata socrela pe o olita si Sorana pe alta......jur ca incerc varianta asta!mersi
anda,musai tb sa-l dai la innot pe Nichita daca zici ca-i place asa de mult apa!a spune adevarul e o mare calitate .cu bugetul ce sa zic cam asa e si la noi acum pe sf de an si inca nu am terminat de cump toate cadourile ...suntem in cautare de finantare.
lavi ,ma alatur fetelor din colectie care sunt alaturi de tine ,cu un gand bun si o rugaciune pt sanatatea tatalui tau.
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
Ina869 spune:
La multi ani Nichita-Andrei de Anda!!!
revin mai pe seara, mi-era frica sa nu-mi ia cineva inainte cu subiectul de LMA pentru ginere-meu!
pupicei!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
helep spune:
din nou ca am vreo doua minute la dispozitie.
Cata - vezi PM
Soanso - merci mult de sfat. Asta incerc mereu sa fac, dar tot timpul iese altfel. Oi avea nevoie oare de niste cursuri de 'anger management'?
Roxi - ii dau o o formula imbogatita cu Omega 3,6, care cica ar fi 'the best', care imita f bine laptele matern etc.
Eu nu cred foarte tare in laptele de vaca ( nu dati va rog cu pietre, e doar parerea mea) si prefer sa-i dau formula pe care o bea cu mare placere si nu in cantitati mari ( 1 bibe de 120-160ml max dimineata, iar seara 210ml) si consider ca e un supliment de vit., Ca+Mg, minerale si minunatele grasimi Omega 3,6 foarte bune pt creierul bb-ului.
Doctorul nu mi-a spus ca formula ingrasa, ci faptul ca ea la varsta ei ar trebui sa-si ia toate cele mai sus mentionate din alimente si ca pe el nu-l intereseaza ca ea nu se va mai atinge de lapte - pt ca trebuie sa recunosc ca acum daca incerc sa-i dau altfel de lapte il refuza cu desavarsire si spune ca-i de la 'alta vaca'. Mi-a spus ca un copil bine dezvoltat ca ea nu mai are nevoie de extra caloriile din formula - asta-i discutia pe care am avut-o la controlul de la 1 an.
Cat despre mine, Maia probabil va bea biberonul cu formula pana cand probabil ca si-l va mixa singurica.
Leea - ma bucur ca te bucuri. Pupam pe frumosul T si sa-i faci petrecere baiatului ca ti-o iei (virtual) de la mine.
Miri -
NCristina - minunat cadou si sa fiti fericiti cu totii in casuta noua. Intrebai de masinile de spalat vase - eu sunt de parere ca e cea mai buna investitie din bucataria mea. O ador si la noi merge zilnic si chiar daca e la jum de capacitate, dar bine curentul si apa nu sunt asa scumpe. Stiu ca prietena mea din Buc are una micuta de tot si e foarte incantata de ea.
Ina - sa stapaniti sanatosi achizitia. Pe cand constructia si inaugurarea ca vreau sa mai vin si eu 'up-north', dar dupa ultima experienta cu cabana inchiriata nu-mi mai vine .