*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)
Raspunsuri - Pagina 6
camelia_daniela spune:
Neata!
Cata felicitari pentru cadou! Suuuper!
Cristina N. LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi!
Daria e bine acum. Azi-noapte a facut temperatura (38.5) si am avut ceva emotii; am scazut-o rapid si a dormit binisor pana pe la 10.00.
Acum e ragusita zdravan, o sa mergem la dr sa o asculte la plamani si sa mai vada putin gatul! Doamne ajuta! Am mustrari de constiinta cu privire la antibioticul ala neadministrat conform indicatiilor dr.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
Leea a scris o mamica mai in spate de o asemenea pisica de zici ca-i reala.dar se prinde copilul ca nu-i din primele secunde cand o ia in brate. si uite asa s-a umplut sacul cu jucarii nefolosite.la fel am patit si eu , i-a placut la nebunie catelul, cand a vazut ca nu-i real nu s-a mai jucat cu el.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
felicia74 spune:
Leea Addya zicea ca Razvan e total dezinteresat de pisica Furry, desi in magazin o adora. Insa nu e regula sa ti se intample la fel si tie la fel. Daca ai primi-o cadou de ce nu? Eu ma gandesc sa-i iau maimuta Furry Ilincai, dar la anul, acum a primit destule jucarii (ohoho, si mai urmeaza).
Ce ma bucuram eu ca am scapat de pampers, dar nu vedeam si partile mai putin placute. Azi la 5 dimineata cine voia olita? Of, si apoi nu mai adormea la loc. M-a pus sa dorm pe canapea, langa ea sa ma vada, iar cand a adormit nu se mai trezea. Asa ca nu stiu daca mai doarme dupa-amiaza. Oare asa imi va face, ma va trezi mereu cu noaptea in cap?
camelia of, e ragusita? Da e musai sa o vada un dr.
Catutza mai, baftoasa e Bianca, felicitari ptr premii!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
off-topic
fetele colindatoare, cum imi cumpar 2 bilete de avion spre viena cu sky la cel mai mic pret, nu ma intereseaza data, doar sa fie ieftine?merg la o agentie? pe site sky n-am reusit si nici nu am card sa achit oricum.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
catutza spune:
Buna
CristinaN , LA MULTI ANI!!!!! sanatate, fericire, belsug si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca
CristinaH , vaaai ma simt flatata, cum mai sa nu ma recunosti?!? Pai daca nu ne-am mai vazut din vara (rusine sa ne fie ). Daa Bia avea acolo o problema cu omul de zapada ca a alunecat pe baxul de apa si sa speriat. Am venit dupa voi la triciclete, dar pe la 12,20 si nu mai era nimeni acolo am uitat mai devreme sa venim.
Stie cineva pana la ce ora e deschisa sala DALLES ? Ca vrem sa mergem in seara asta.
Multumim de aprecieri, intradevar Bia e norocoasa la concursuri
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
helep spune:
Salutam colectia.
Sa stiti ca am fost prin 'preajma' toata aceasta perioda si ii datorez Catutzei un brat de , care s-a intrebat la un moment dat unde sunt . Verifica-ti PM-ul te rog.
Ma bucur ca nu prea avem copilasi bolnaviori - pupam pe Daria de Cami si pe Miruna de Madau sa treaca buba repede si nu in ultimul rand, multa sanatate tatalui lui Lavi.
Noi am avut primul accident mai serios, adica donsoara Maia s-a fript destul de urat cu apa fierbinte pe antebratul manutei stangi. A fost o experienta groaznica, ma stiam mult mai puternica si mai stapana pe situatie, dar s-a dovedit contrariul. In fine, buba s-a dus si se pare ca preparatul din ierburi chinezesti a lucrat foarte bine si repede si sper ca n-o sa ramanem cu cicatrice, insa ce ma intriga e faptul ca Maia nu prea si-a invatat lectia. In continuare nu are frica de absolut nimic din ce-i fierbinte. Stie ce a patit, spune tot timpul cum 's-a fript Maia cu apa fierbinte', dar nu ezita sa indrepte manuta spre aragaz, semineu etc si sa se uite cu superioritate la mine cum ca imi face in ciuda. Iar eu nu stiu deloc sa abordez aceste situatii, fara sa tip si sa-mi ies din fire. Ceva sfaturi?
In rest , ca s-o si laud putin, e o vorbareata si o dulce. Ii place foarte mult sa cante, dar Doamne fereste sa o pui sa cante la cerere, este foarte inventiva in jocurile ei si imi place de mor ca a inceput sa pretinda si sa inventeze jocuri cu locuri si lucruri imaginare. Si ca orice copil care se respecta are si ea in vocabular doua vorbe de duh:' _uru ma-sii' si 'nu merge _acatul asta de televizor' .
Am fost la controlul de doi anisori - avem 94.5cm si 15.9 kg. Este muuult peste curbele de greutate si inaltime si doctorul ( si taica-su) ma bate la cap s-o scsot de pe formula. Eu insa nici nu ma gandesc.
Si ultima faza cu Maia si apoi va las in pace, in seara de ajun pregatim cizmele la usa camerei ei (o las pe ea sa aleaga care le pune) ii explic cei cu mos Nicolae cum vine si ce aduce copiilor cuminti si ce aduce celor obraznici. A doua zi cand se trezeste o iau din patut si mergem la cizmulite si fara nici o emotie, isi ia jucaria si spune 'mami a cumpalat' - m-am blocat, dar apoi da-i si spune-i de mos in continuare. Vine bunica-sa sus si ea cu jucaria si ii spune buna-sa ca a fost cuminte ca mosul i-a adus jucarie si ea -'tati a cumpalat' . A fost foarte surprinsa insa cand a gasit cadourile si in celelte doua perechi de cizmulite de la usa de intrare.
Va doresc sa aveti un we placut si mai revin.
catutza spune:
Helep , ai PM sa stii ca ma bucur ca ai scris si ca ne citesti mereu. Iar Maia cu Nos Nicolae a fost mortala 'mami a cumpalat'
Camy , cum e Daria? A-ti ajuns la doctor cu ea? Ce a spus?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
soanso spune:
gasca mea doarme ,eu ca de obicei nu ,desi m-am trezit la 06 .
Helep,pupam pe Maia sa-i treaca de tot bubica ,asa patesc si eu ca tine cand e vb de sanatatea Soranei nu sunt deloc stapana pe mine ,ma pierd ,nu stiu ce sa fac,ma impacientez.
incearca sa-i explici frumos ca nu e bine sa atinga aragazul ,semineul ,nu te mai enerva si trateaza situatia cu calm .
am o intrebare,mai sunt copilasi care refuza categoric olita ???oare ce sa fac????sa mai astept ,sa insist???
camelia,nu vreau sa te speriu dar de la ragusala ,S a facut laringita,du-te la medic !
sanatate infinita copilasilor bolnaviori!
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
crissy77 spune:
Vai, fetelor, mii de pt urarile de bine ce mi le-ati facut. Multumesc din suflet.
Astazi am primit cel mai frumos cadou. Nu e de la Elise, cum s-ar banui ci e vorba despre casuta noastra. Astazi au venit si au probat centrala, ieri ne-au pus contor la gaz. Mai vine la 5 inca o data nenea sa mai mestereasca la un calorifer ca plange si pe urma dam drumul la caldurica sa se usuce gletul pe pereti.
Multa sanatate la copilasii bolnaviori, sa se vindece repede.
Lavi, sa dea DD sa treceti cu bine si peste aceasta operatie. Drum bun si asteptam vestile bune.
soanso, Elise mai face din cand in cand la olita, dar numai pipi. Si noi am trecut prin perioada de refuz total al olitei dar nu am fortat-o sa stea pe ea. Conflictul l-am rezolvat in felul urmator: 2 olite, pe una sta Elise pe cealalta sta mami. Dupa ce face treaba, cea mai mare placere si bucurie a ei e sa-si duca oala la baie si sa arunce produsul muncii in wc. De fiecare data e laudata si aplaudata de toti locuitorii casei care se nimeresc sa fie prin preajma (nu suntem decat 8 la numar).
catutza, te mai gandesti la tort? Ti-am raspuns in scutecul trecut ca e facut la comanda. Eu nu stiu nicio reteta. Trateaza cu Hilde poate iti spune ea o reteta buna.
Cristina & Elise-Stefania