*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)
Raspunsuri - Pagina 5
catutza spune:
Salutare, scurt ca am fata in baie:
Lavi , multa sanatate tatalui tau, sa treaca cu bine peste operatie
Mada , multa sanatate si Mirunei mucoase.
Baby expo , super misto, lume putina, expozanti destui (dar fara klorane, nivea...) , dar per ansamblu a fost bine. Sa jucat Bia la locul de joaca deabia am luat-o de acolo , era super incantata de "pinci" adica baloane. Si pe drumul spre casa ne-au sunat ca am castigat la tombola asa ca ne-am intors...am castigat un scaun de masa de la chicco si ica vreo 4 premii mai mici
Revin cu amanunte mai tarziu ca acum tipa Bia "gata gata"
P.S : ne-am intanlit cu CristinaH cu familia, e o scumpa Irisuca si are un par luuung cu multe agrafe si clestisori
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Hai, mai Cami ca o fi alta tuse!
catutza felicitari pentru premiu!
Sanatate multa si muciosilor de la Sibiu, si Dariei si tuturor!
Va pup, multumim pentru gandurile bune! Poate mai apar pe DC de la Timisoara, peste cateva zile.
Pana atunci vreau sa urez La multi ani! sarbatoritilor din zilele urmatoare si un pupic special lui Nichita care este una din febletile mele din colectie (m-a dat gata in mod definitiv az' vara in parcul Kisseleff cand m-a luat de mana sa ne jucam desi nu ne mai vazusem de haaat! nu cred ca ma mai tinea minte.)
felicia74 spune:
Lavi multa sanatate tatalui tau, sa treaca cu bine peste operatie!
Camelia multa sanatate Dariucii!
maria_alexia spune:
Lavi, sanatate multa tatalui tau, sa treaca cu bine si peste operatia asta !
Multa sanatate si piticilor cu muculeti, tuse, diarei si alte cele neplaceri! Tocmai ce a fost o perioada mai calma pe-aici, se pare ca iar incepe un nou sezon
Noi azi am fost cu puiul la concert . De colinde, a capella, la biserica, superb... Liniste incremenita acolo, iar puiul a fost extrem de cuminte prima ora... Apoi a urmat colinda cu Mos Craciun, moment in care a inceput sa cante si el . Noi eram si stersati sa nu deranjam, si super-amuzati, pana la urma nu ne-am mai putut opri din ras, ca si cei din jurul nostru... Una peste alta, a fost o seara tare simpatica, o sa incercam sa mai repetam experienta cat de curand.
pumba spune:
va multumesc din suflet!
nici nu aveti idee ,cat de mult m-am bucurat ca sunteti alaturi de mine,astazi! va pup si va dau un mare hug la toate.
sanatate la toti copii si tatici lor. nervi de otel ,madau.
lavi-drum bun ,sanatate tatalui tau,putere tie si surori tale.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
camelia_daniela spune:
Multumim tuturor pentru gandurile bune!
Am culcat pitik si ma rog la DD sa fie bine!
Maria, bravo pentru experienta frumoasa de la concert!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Ina869 spune:
In primul rand sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
Sa se faca repede bine sa-l primeasca pe Mosu' cum se cuvine.
La Multi Ani fericiti si de la noi celor care si-au serbat onomastica! Sper ca ati avut o zi speciala!
Lavi succes cu noul job, sa nu-ti para rau de decizie si reusita deplina pentru operatia tatalui tau.
Bic un gand bun pentru tine si familia ta.
Gandacica, retinusem ca ai masina de spalat, parca asa spuneai intr-un mesaj anterior ,ca dimineata ai ritual cu copiii, scoti vasele bagate de seara si le pui la loc; in orice caz, cea mai buna solutie este sa speli cu MANUSI DE PLASTIC! nu-ti mai trebuie nici o crema! eu spal cu manusi de plastic de ani de zile ( din cele mai groase, de menaj, nu din cele chirurgicale, fiindca apa fierbinte de aici mi-ar arde mainile). La inceput o sa-ti fie greu, o sa ai impresia ca "nu simti" vasele , si ca iti aluneca din mana, dar pe urma te vei obisnui. In Ro, am spalat cu manusi si rufele de citeva ori, cind mi s-a stricat masina. Deci, in concluzie, "lucrez cu manusi" peste tot. La masina nu ma prea omor sa bag vasele decit atunci cind avem musafiri numerosi, altfel, mai rarut, ca imi place mult sa le spal.
Pup ochisorul Bogdanelului.
Si pe la Rachie a trecut Mosu' , i-a adus orga cu microfon ( nu pot spune ca este foarte incintata) iar mie nu mi-a adus nimic, acum citeva zile ne-am luat un locusor de vacanta pe langa cabana unchiului meu si cum este pe numele meu, am fost informata ca ala imi va fi cadoul pentru cativa ani de acum incolo pentru ziua aniversara, onomastica, aniversarea casatoriei, toti Mosii si toate Babele...
norocu' meu ca gestionez toti banii, ca altfel, nu mai pupam veci ceva!
Eu sint ocupata cu organizarea petrecerii pentru sf. de an pe care o da firma noastra, cu inchiderea de an, plus multe petreceri de gen pe care trebuie sa le onoram ( ce mai importanta fiind de la cresa lui Rachie de abia astept!)
Cam atit de la noi, va pup pe toate, pe curind,
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Bubamara spune:
Buna dimineata,
Multumesc din suflet pentru urarile voastre, chiar au insemnat enorm pentru mine. Cata, si
In primul rand, sanatate multa Dariei mici, taticului lui Lavi, puiutilor Taniei, Mirunicai si celorlalti pui si mamici raciti si muciti!
Noi am petrecut in familie, imi pare rau ca nu am putut invita copii, pentru ca Maria tuseste in continuare. A fost frumos, si-a zis singura "La multi ani" si a suflat in lumanare. M-au impresionat tare mult colegii lui Stefan din Constanta care, desi au vazut-o pe Maria de 2 ori, i-au trimis un pachetoi cu o multime de jucarii.
Eu de luni incep munca, am o stare de panica amestecata cu bucurie, sper sa-mi revin repede.Am noroc ca incep in perioada asta de sarbatori, mai lejera.
Va pupam cu drag si multa sanatate va dorim!
cristinamh spune:
salutare!!
iaca si noi, veniti de la BE, unde am reusit sa mergem ieri, ca irisuca a nimerit la concursul de triciclete... dezamagitor!
si premiul (o sapca si 3 prajiturele kinder)... tricicletele prea mari, nu ajungea nici cu picioarele jos sa impinga...
prin targ n-am stat la haine, ca eram cu amandoi dupa mine, ne-am pozat pe unde am apucat, la omu' de zapada de la dorna eram cam necajiti, o fetita mica nu voia cu nici un chip sa stea... cand a reusit sa scoata capul la pozat... iaca biencuta!!! pe mami mai sa n-o recunosc, tunsa si vopsita!
ne-am ales cu un tren thomas pt andrei, de mos craciun, si 2 pitici din alba ca zapada. iubirile lu fi-mea, sa vedeti ce-i mai aliniaza, incalta, dezbraca si imbraca. ieri seara ducea la wc la pipi si kk toate papusile, toti piticii... ii intindea pe pat, apoi ii lua ii brate... "aaa, a fucut kk"..."aaa, a fukut pipi", si alerga cu ei la wc... a fost de coma. dar la BE ne-am nimerit langa standul cu jucarii disney, andrei a inceput sa matzaie dupa mutulica, in timp ce fi-mea inhatase deja cutia cu toti 7 piticii. cu chiu cu vai am plecat doar cu 2.
de mos niculae a primit - normal- tot unul dintre pitici. si-a sters cu sarg ghetutele si le-a adus la geam, asa cum facuse si andrei inaintea ei, si sa vedeti ce-a sarit dimineata din pat la examinat cadourile.
alte noutati de la noi - ne pregatim sa onoram invitatia pe care andrei a primit-o de la nasa lui, de a petrece craciunul la paris cu familia. si plecam we viitor, cu copiii, cu masina. sa ne tineti pumnii, sa nu ajungem cu nervii prastie...
cam atat de la noi, pupam pe toata lumea, uram LMA intregii colectii, pentru ca oricum mami e depasita de evenimente si nu tine pasul cu urarile .
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
leea_cv spune:
Criisss ma bucur ca mai dai si tu p-aci.Pupam copiii si piticii proprietate personala.Si maaama ce Craciun o sa trageti...
Maria m-a emotionat concertul vostu de colinde.Parca as fi fost acolo.
Ina nu te lasi cu pianul,nu?Macar orga sa fie.
Mada,Cami cum se simt fetele azi?
Fetelor ce parere aveti despre jucariile Fur Real Friend?Alea de cica parca-s vii?Ati vazut,pipait,ochit?
Cata ceee??? Moaaaama ce norocosi sinteti.Sa-l folositi cu pofta maaare!
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...