*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mara tu ai vazut subiectul deschis ptr Flavia?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Orlando-Andreas!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Feli,iti multumesc pentru urari si pentru ca ti-ai amintit de noi1

Astept sa se trezeasca sarbatoritul ca sa plecam la party ,a fost tare fericit azi vazind cadourile ,stie ca e ziua lui si repeta mereu ,,e ziua mea ,2 ani'' ,e tare mandru ,abia astept sa ajungem la Kiddy sa-l vad cum reactioneaza ,sa-l vad fericit ,sint atit de emotionata ..
Aseara am fost la un botez si am dormit f putin dimineata ,sper sa rezist pina la 21:00 cind se termina petrecareala

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, la multi ani, sa-ti traiasca baiatul!!!! ma duk sa urez si la subiect, dupa ce descarc pozele de la party.

la noi s-a efectuat deja party de pranz. a iesit bine, pun poze si filme cat doarme maimutza ca altfel nu stiu cum sa-i zic, sa-l vedeti cum imita clovnul. s-a mai dezghetat poetul de cand cu gradinita

joy, nici nu stiu ce sa zic, nu esti intr-o situatie prea fericita. soacra te ajuta sau nu? dk te ajuta poti sa suporti ca-l rasfata pe vlad, dar dk nu...incearca singura, poate e mai bine. desi nici asa nu stiu ce sa zic daca ambii baieti sunt pretentiosi cu atentia pe care o doresc de la tine.

sunt foarte impresionata de urarile de la subiectul aniversar, toate sunt foarte frumoase. de poezii ce sa mai zic..

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna ziua tuturor si muuulta sanatate celor bolnaviori!
noi l-am sarbatorit pe Serban ieri, cu verisorii, finutul si matusi, unchi, bunici, a fost foarte incantat, s-a bucurat de cadouri si s-a jucat cu toate, a apreciat fiecare cadou... pun si cateve poze :primul cadou, inca unul si tortul
am fost cu totii foarte bucurosi cand am realizat ca intelege ca are doi ani, e mare, isi canta la multi ani... a fost frumos... am sarbatorit acasa, dar a fost ok...
de 2 zile n-a mai vrut sa doarma la amiaza, dar nu s-a aratat prea obosit, sunt curioasa daca isi va face un obicei din asta...
va dorim tot binele din lume si multa sanatate!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata de la noi!
ieri am avut marea petrecere pt Claire ,a iesit foarte bine,copii multi ,mancare multa, dar eu sunt super obosita.poze voi pune mai tarziu,trebuie sa terminam cd-ul si dupa .catutza ,nu am uitat de poze
va multumesc mult pt urari.
camy- nu se poate,iar cu probleme? pupam manuta ei cu branula.
helep- pt mica nazdravana,am patit-o si noi cu piure da cartofi,a dus la gura repede lingura,si s-a fript ,asta de ziua recunostintei se intampla.
ina- sa ne chemi la gratar, sa-l stapanesti sanatoasa.
joy- asa nu se poate, eu as fi luat-o razna de mult! inteleg ca soacra ta e bine intentionata, dar aveti nevoie de intimitatea voastra(i-am avut pe socri o luna si parca eu eram musafira in propia casa) mai mult te incurca decat ajuta ,nici nu e de mirare de ce Vlad e asa rasfatat. eu sunt de parere ca singura, te-ai deswcurca mult mai bine. trimite-i pe baieti( pe sot si pe Vlad) la tara la sfarsit de saptamana si asa ai si tu timp pt tine. bafta multa.

bianca- ce cojoc are baiatu tau! e un scump.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani pentru iubiti si iubite de doi ani![il]
o sa ma duc pe subiectele speciale de urari.

io, tot din an in pasti pe la voi. vreme nu-i, copii n-am, ce sa ma bag si io ca musca-n lapte?! stau cite doua ceasuri in fiecare seara de la 11pm la 1am cu sean la telefon sa-mi povesteasca ce-or facut. se pare ca sean e incintat (inca) de pozitia lui de tatic full-time, ceea ce nu face decit sa ma bucure si sa-mi ia din tristetea ce vine din multe alte directii.....
am noroc ca fetele-s sanatoase, nu se bolnavesc chiar deloc, se pare ca clima de florida iarna e super

io mai am 9 zile fix (cu 5 examene, bate-le cucu) si zbor acasa... sa ma vad in avionu' ala de ma duce-acasa, ioi, bine mi-o fi.....

lavi, doamne-ajuta la tatal tau pentru operatie miine.
bic, cum e mama ta?
fetelor, sanatate puilor!

va pup.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

poze ziua lui nichita:
http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/?action=view¤t=2af9c985.pbw

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ando- ce baiat ai!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LMA Serban by bianca_mo.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput