Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
isabeluta spune:
La multi ani de Mos Nicolaeeee!!!!
La multi ani celor ce poarta nume sfant de Nicolae sau Nicoleta, fie ei papanasi, dulcetzici, mamici sau soti de mamici!!!
La multi ani la implinirea a 3 lunisoare pentru Rares de mami Pinacolada, Miruna de mami Prisi, Gheorghe de mami Sabina, Stefan de mami Mariadia si Eliza de mami Ramonaiani!!!!
La multi ani la implinirea 2 lunisoare pentru Vlad Constantin de mami Ancasilv si Ana Iasmine de mami Pico!!!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
bikmaria spune:
ALINUS ,Teuta nu cred ca a avut enterocolita ,rezultatul la coprocultura a aratat ca nu este nici un virus ,simptomele ei au fost 4-5 scaune pe zii,mai moi intradevar,dar problema a fost firisoarele de sange pe care la continea .doc i-a dat lapte fara lactoza de la nan timp de 10 zile ,adica 2 cutii,si apoi nan 1 ,eu ii dadeam de cand am nascut-o similac .se pare ca prb a fost de la apa cu care pregateam lapticul ,foloseam apa de la robinet ,fiarta si racita .Oricum de atunci nu au mai fost prb .Doctora mi-a dat atunci BIOTICS BABY de la ozone .
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
andrruzza spune:
La multi ani sarbatoritilor!

mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
sim_stoian spune:
Neatza!
Am vazut pozici cu papanas mare Alex si micuta Teuta de Maria, mosul-lebada de Diwana, braduti pentru Ebonee aranjati de Danielle, ochioasa Maria de Luy si ghetutele ei mari, bradut frumos cu tematica iubirea si bebe cumintel Yannis de Annisia.
Annisia, e belea Yannis al tau, cum sta el cumintel la pozat. Si e scuuuuump tare de tot.
Nu am mai intrat aseara pt ca mi se cam inecasera corabiile, bine ca a ajuns in cele din urma si husbandul acasa.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
bikmaria spune:
Mai ALINUS ,am pus-o pe TEO in scoica si am lasat-o singurica in camera cat sa strang prin bucatarie ,am auzit-o maraind ,Alex a zis ma duc eu ,iar peste nici 10 min a venit cu un zambet cat toata fata si mi-a spus ca a culcat-o el pe sorusa ,si nu i-sa parut cine stie ce treaba grea ,mi-a zis asa;i-am cantat un cantecel de la RBD{cred ca e vreo formatie ceva }il tot aud de ei si vad oracole completate cu ei ,si am fatait de 2-3 ori scoica si gata treaba ,a zis ca se mai ofera
,cam asa au stat lucrurile ,si apo mi-a spus ce v-am scris 
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
va las ,mosul a incurcat masura la blugii pe care i-a adus sotului ,tre sa ma duc eu sa repar greseala in locul mosului ,ca deh el e batran si mai greseste
,apoi la servici
Sa aveti o zi buna ,cu bebei cumintei .paaaaa
isabeluta spune:
Vazut bradutzii draguti ai Annisiei si Danielei!!!! Eu cred ca Yannis s-a pregatit cu bastonul acela impodobit pentru eventualitatea in care mos Nicolae vrea sa faca vreo glumita!!! Desi sunt sigura ca a fost ffff cuminte. Se vede si din poze.
Cumintzele au fost si ochiosa ta Luy si dulceatza ta cu bentita Maria!!!
Cat despre vorbele de duh a fratiorilor mai mari ce sa mai zic...Sunt si ei copii si isi striga mai mult sau mai putin discret dorinta de a fi bagati si ei in seama!!! Deh..copiii!
O sa radeti poate de mine, dar am si eu o fetitza geloasa in casa. O cheama Ronna si e o catelusa sau mai bine zis o cateloaie. De cate ori e in camera cu mine si cu bebe si noi doi ne jucam vine si ea cu mingea in gura si dand din coada...eee...si multe altele asemenea
De fapt ce mai incolo-incoace cumintei au fost toti bebelashi ca sunt doar niste bebelashi micutzi si dulcei!
isabeluta
de
fecioru` mamei
sim_stoian spune:
La Multi Ani de Mos Nicolae!
mamicilor Nicoleta si taticilor Nicolae 
bebelusilor sarbatoriti azi 
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
isabeluta spune:
Am mai pus si eu cateva pozici daca vreti sa ne vedeti: http://family.webshots.com/album/561671533uSwvdb
Eu una ma retrag un pic pentru ca iar am cazut in galeata cu tristetze. Tocmai m-am conversat cu sefu` legat de intoarcerea mea la job. Off asa nu m-as intoarce vreo 2 ani, dar nu am nici o sansa...
isabeluta
de
fecioru` mamei
tomasa spune:
Mai ce ati mai scris!!! Sper ca Mosul a fost darnic cu toata lumea.
La multi ani sarbatoritilor!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)