Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
tomasa spune:
Diwana, Andries, Sabina, va multumesc frumos pt. raspunsuri!!! Daca nu-i trece il duc la radiografie. Pana atunci incerc sa-l fac bine si sa-l vitaminizez. Sper sa scapam.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
magdaz spune:
Neata buna...cam la ora asta incepe ziua la noi.
La Multi ani sarbatoritilor de azi si Mos darnic si placut pentru toti bebeii.
VMkriss o sa ma sui si eu pe bloc sa vad daca se vad muntii...dar ma indoiesc de asta. Mi-au placut mult pozele.
Sabina, vazut toate pozele de pe toate(?)siturile.Preferata mea e profilul cu ochelarii pe pervaz. Mi-a placut si castelul mult..n-am stiut ca se pot face asa minuni cu 610.eu am alt aprat..un sony, ca asa mi-a zis cumnatu;meu ca astea ar fi cele mai bune la compacte , dar constatai eu ca nu-i asa.
La capitolul "surprize pentru sotzi" subscriu la parerea Tomasei, in ceea ce ma priveste...admir asta la altii, dar mie nu mi-ar shade bine sa fac asa ceva. Nu ma duce imaginatzia si simtzul practic.
Tomasa, si mie imi pare rau de Dr. Radoi pentru ca ma pot pune foarte bine in pielea lui.Nu cred ca i-au distrus cariera...definitiv.Insa n-am auzit nimic de sanctionarea asistentelor..In fond si la urma urmei ele au fost veriga slaba.Dar "poporul" vrea singe...si nu orice singe.
Exista pneumonie care nu se aude la stetoscop, ori e prea la inceput ori e interstitiala...trebuie sa mergi pe fler aici.
Mie mosul mi-a adus 8 ore de somn ..zdravan.
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
tomasa spune:
Andrrutzza, am uitat sa-ti spun ca dupa discutia noastra de atunci m-am uitat pe cutia Karwolului si scrie ca e destinat copiilor sub 2 ani. Oarecum in contradictoriu cu prospectul pe care scrie ca n-ar fi...nici nu mai stii ce sa intelegi
, cu astia te doare mintea. Eu oricum l-am folosit la ambii copii. Si mai vreau sa iti multumesc pt. pontul cu ceaiul de Fares, a fost foarte bun, mult mai bun decat ce beam eu pana acum, din alea pulbere combinate chimen, fenicul si anason.
tomasa spune:
Magdaz, asa este... A fost tzap ispasitor intr-un concurs nefericit de imprejurari. Eu am cu el o istorie lunga in spate si stiu ca are mult respect pt. chinurile femeii. Chiar n-ar fi lasat o mama sa nasca neasistata daca l-ar fi anuntat cineva. In fine, eu am stat cu el de vorba pe tema asta si in cazul asta povestea presei nu e cea reala, dar acum nu mai conteaza, raul a fost facut. O sa-si revina el pana la urma, mai greu dupa asa un soc, dar sper ca isi va reface intr-un final imaginea sifonata. Deocamdata el face contestatie, iar prietena mea isi cauta alt ginecolog, de backup, fiindca mai e putin pana in februarie si nu vrea sa riste in cazul in care decizia Colegiului ramane in picioare (si, mai mult ca sigur, va ramane). Groaznica este insa drama acestei familii.
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Andrrutzza, am uitat sa-ti spun ca dupa discutia noastra de atunci m-am uitat pe cutia Karwolului si scrie ca e destinat copiilor sub 2 ani. Oarecum in contradictoriu cu prospectul pe care scrie ca n-ar fi...nici nu mai stii ce sa intelegi, cu astia te doare mintea. Eu oricum l-am folosit la ambii copii. Si mai vreau sa iti multumesc pt. pontul cu ceaiul de Fares, a fost foarte bun, mult mai bun decat ce beam eu pana acum, din alea pulbere combinate chimen, fenicul si anason.
Nu stiu, poate sunt producatori diferiti!? Ce am eu asa scrie, copii peste 2 ani si adulti.
Ma bucur ca ti-a folosit ceiutul. Uite acu' imi fac si eu unul :)
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Andries spune:
Neata'
La Multi Ani! si multa sanatate tuturor sarbatoritilor!!
Sper ca Mosu' a adus fiecaruia ceva frumos!! Copilul meu azi dimineata a fost foarte fericit!!
Eu am apucat sa dorm slava domnului. Dar de doua zile l-am scos cam mult afara pe bb si acum stau si dezmucesc plodul la fiecare ora aproape, cred ca azi il sar cu plimbarea ca uite ce-mi face, aproape scapase complet de muci si de ieri seara iar au inceput.
tomasa si mie imi pare rau de dr. Radoi, dar totusi inteleg ca era seful garzii in ziua aia. De data asta a incasat-o pe mana asistentelor care nu l-au anuntat, desi el trebuia sa stie tot ce misca in clinica pe garda lui. Nu stiu ce succes va avea contestatia, in cazul doctoritei care nu a fost anuntata si care nu era in timpul programului sigur contestatia va avea succes, dar in cazul lui ma indoiesc. Bine ca nu i-au ridicat autorizatia de libera practica. Consecinta va fi ca nici un medic nu va mai promite ca vine la nastere si vor creste ca numar cezarienele programate, restul cum le-o fi norocul. Ideea este ca garda trebuie responsabilizata la maxim, pentru ca nu toate nasterile pot fi temporizate pana apare doctorul pacientei. Eu sper sa fie de ajuns un scandal, doua (ca drame in mod sigur au fost mai multe) sa nu se mai ajunga la situatii de genul asta. Ce ma enerveaza pe mine este ca presa relateaza numai cazuri cu pile, daca era un amarat de nu avea dupa ce sa bea apa nu beneficia de atata atentie. Jurnalistii astia sunt ... nu mai spun cum ca nu e frumos.
Andries
tomasa spune:
Ai dreptate Andries. Era clar ca o incaseaza si lui ii era clar de altfel, inca de cand s-a iscat nebunia. Iar de acum incolo o sa fie mult mai atenti, macar cateva luni...
carpatina spune:
La multi ani pentru toti cei care sarbatoresc azi ziua numelui! 
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Ziceam ca o sa evit o vreme subiectele triste... da' nu pot.. ca nu inteleg. De ce a fost suspendata doctorita in grija careia a lasat-o Badiu? Este obligat medicul curent sa vina la nastere?
Si cu asistentele ce s-a intamplat? Pe ele cine le sanctioneaza?
Despre Radoi... nici eu nu cred ca daca ar fi stiut de starea ei ar fi lasat-o asa. El a platit in calitatea lui de sef... - sau mai bine zis a platit lipsa acestei calitati-. Si era normal sa plateasca. Din pacate pentru el, peste cateva luni amanuntele povestii se vor uita.. iar Radoi va fi "ala care a nenorocit un copil la nastere"
Si daca tot m-am starnit in zi de sarbatoare.. Roxano, tu ai nascut si esti bine pentru ca cineva sus te iubeste... Ca doctorul tau care te-a lasat sa nasti natural un copil de aproape 5 kg, si nici macar nu stia ca are greutatea asta, care nu s-a "prins" nici de problema claviculei, nici de cea a fisurii tale... nu prea pare a fi - cel putin conform cu standardele mele- unul pe care sa-l doresti la nastere.
de Ioana (27.09.2007)
Andries spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Ziceam ca o sa evit o vreme subiectele triste... da' nu pot.. ca nu inteleg. De ce a fost suspendata doctorita in grija careia a lasat-o Badiu? Este obligat medicul curent sa vina la nastere?de Ioana (27.09.2007)
Tocmai ca nu este obligat medicul curent sa vina la nastere daca esti internat in clinica universitara . Acolo ai garda (ai trei linii de garda din cate stiu eu) si nasti cu garda. Eu prima nastere am nascut cu garda, profesorul nu avea cum sa ajunga doar daca zbura poate.
Daca esti in spital mic in care nu ai decat un medic pe specialitatea aia, atunci ai asa numitele "garzi on call" si medicul care este de on call trebuie sa vina la spital daca este sunat de la spital. Daca nu e sunat nu are nici o obligatie. Garzile on call se platesc separat (pana la urma tot doi maruntzi sunt, dar ideea e ca sunt platite). Daca vrea sa plece din localitate trebuie sa anunte spitalul ca pleaca si urgentele care vin in timpul cat e plecat se directioneaza catre alte spitale.
Andries