Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
betty78 spune:
Alehiam ti-am dat PM
La Multi Ani! tuturor de Mos Nicolae...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Bernix scumpo, ma ajuti si pe mine cu un calendar? Mai are timp sotul tau?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Buna dimineata,
LA MULTI ANI!!!!!!!!micutilor si micutelor Nicolae sau Nicoleta, dar si parintilor care poarta aceste nume.
La multi ani! si pentru cei care azi implinesc doua sau 3 luni, sa creasca mari si sa fie sanatosi, iar parintii sa se bucure de ei.
Eu nu am mai intrat de ieri dimineta si sunt in urma rau cu cititul......sper sa ma lase Cristinel sa recuperez.
Luy si noi avem ghete din acelea, care bineinteles sunt mari, insa au fost prea mici pt ce ne-a adus mosul.
Sim, imi pare rau pt problemele cu banca, sigur o sa se rezolve.
Gata, s-a trezit teroristul meu.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
alehiam spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Mad, las ca si-o ia el Mosu asta. Il parasc la Mos Craciun si-l rog sa aduca (,) cate un sac de sanatate la fiecare copil.
Alinusde Iulius Teodor (10.10.2007)
Super idee si bine ar face Mos Craciun sa aduca sacul ala.
pentru bolnaviorbetty iti raspund imediat
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
mandarinutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multi ani tuturor mamicilor care poarta numele de Nicoleta!
La multe lunisoare sarbatoritor de azi: Rares, Miruna, Gheorghe, Stefan, Eliza, Vlad Constantin, Ana Iasmine!
Alinus, multa sanatate pentru bebe Teo!
Devylla, felicitari pentru poveste. M-am uitata la pozele de la 3 luni, tare scumpa Erika, ce mult a crescut, si ce ciorapei frumosi i-a adus Mosu'. Si tare mi-e dor de mare dupa ce am vazut pozele tale.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
rnico spune:
ceau!
multumim pt ca ne-ati adaugat si pe noi in listuta
am observat ca am omis ceva, asa ca vin cu completari: 40 saptamani, la ora 17.30
noi va citim cu interes dar nu reusim niciodata sa ajungem la zi cu cititul!
la multi ani petru toti cei nascuti astazi sau care isi sarbatoresc ziua de nume azi!
va pupam!
bombonica ...23oct2007
alina.clau spune:
)LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!
Am admirat papanasi frumusei si dulceturi dulci de Maria,Annisia,Luy.Sper ca nu am uitat pe nimeni.
La noi mosu' a fost darnic!La bebelusa i-a adus mai multe salopetele(avea mare nevoie pt ca in ritmul in care creste nu-i mai venea nimic),steluta Tomy (care a fascinat-o,Prisi multumim de pont
),un crocodil de la National Geografic(tati ii face colectie) si dulciuri(pe care le manaca mami sa i le dea prin lapte
).Lui mami i-a adus o geaca groasa,sport,de mers in parc,un fular misto si dulciuri!De treaba mosu' asta nu?
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
alinus_25 spune:
Gata, am sunat la Farm Dona in Iasi. Am intrebat daca au produsul pe stoc, pt ca sunt din Barlad si vreau sa trimit pe cineva sa cumpere... la care tipa..."Avem-avem mai multe. Cate doritzi sa cumparati?
"
Mandarinutzo, multumim. Sa dea DD sa nu mai auzum de bebelusi bolnaviori.
AAaaa, v-am zis? A disparut abcesul lui Teo! A copt, s-a spart, acum nici urma de roseatza macar. Ura, a scapat de operatie! Sper sa nu mai recidiveze. Inca un triumf al homeopatiei. Alaturi de alopat bineinteles, ca nu am renuntat la antibiotic si rivanol. E prea mic ca sa risc si sa merg numai pe mana naturistelor.
Maria, Vreau sa-mi zici o chestie... te-am auzit vorbind de probiotice cand a avut Teodora enterocolita. Ce anume i-a recomandat dr, cum se numeste produsul? Ca vreau sa merg la pediatru cu lectia facuta, si vreau sa stiu ce sa-i cer. Data trecuta mi-a zis cae prea mic pt probiotice.
Si totusi, cum ma rog a adormit-o Alex pe Teo, ca eu tare-s curioasa??? ![]()
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
andrruzza spune:
afibebe,
Dr. Basca este un pediatru chirurg fff bun. Toti neonatologii de la Giulesti il recomadau pt nou nascutii cu probleme. Eu prima oara am auzit de el de la dr. meu gineco atunci cand intrauterin Stefania parea sa aiba probleme la rinichi. In salon cand am nascut am stat cu o mamica a carui bebe avea probleme si au fost trimisi cu salvarea sa-l vada dr. Basca, la recomadarea prof. Marinescu.
Pe forumul parintii intreab, parintii raspuns exista un subiect Urologie unde gasesti discutii despre dr. Basca si este o mamica care acum 3 saptamani fetita ei a fost operata de Basca- poti discuta cu ea(splendorica)
Eu zic sa mergi cu incredere. 
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mandarinutza spune:
Afibebe, la multi ani pentru papansaul crisian Nicolae, petrecere frumoasa!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze