Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
bikmaria spune:
AFIBEBELA MULTI ANI! pt papanasul NICOLAE CRISTIAN .

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
betty78 spune:
Sabina m-am sculat super emotionata....chiar nu imi vine sa cred....aseara mi-am amintit cu drag de perioada petrecuta cu Alina...vai ce zvapaiate eram....chiar imi este dor de ea....
La multi Ani pentru bebe Gheo
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
quote:frumoasa poveste ,frumoasa dulceata ,frumoasa mamica ,
Originally posted by devylla
aaa,uitasem
povestea nasterii a ajuns pe prima pagina...hihi
Uitati aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1269
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
ALINUS multa sanatate TEUTULUI tau ,siam ca mosul aduce numai bucurii,mama lui de mos ,daca-l prind sa vezi ce-i fac

Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
rodicamaries spune:
alinush stiu prin ce treci... cu pompita nu reusesti mare lucru... uite aici lista farmaciilor www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993" target="_blank">Dona, prin care se distribuie batista, dar eu mi-am comandat pe net, pt ca in Baia Mare nu era farmacie Dona, prin comanda dureaza max 3 zile, dupa ce am trimis www.overland.com.ro/" target="_blank">comanda, m-au sunat de acolo si mi-au zis ca mai este o farmacie in Baia Mare cu care lucreaza, mi-a dat adresa si am mers si-am luat-o direct...poate mai sunt farmacii si in Barlad care o distribuie si te vor informa ei, daca nu in cel mai rau caz in 3 zile ti acasa.
Multa sanatate
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
bikmaria spune:
ma apuc de calcat ,pana va treziti voi .ALEX a adormit-o pe sorusa ,mi-a zis ca are si el grija de ea acum ,pt ca a calculat el si se face teo numai buna sa-i creasca copii lui .Mi-a spus sa ii povestesc teutei cand se va face mare ca fratele ei a avut grija de ea ,ca sa se simta si ea datoare .Cam asa gandeste un baiat de 12 ani.
rodicamaries spune:
pai ce vrei draga? sa faca baiatul atatea sacrificii fara nici o recompensa? fie ea si mai tarziu...![]()
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
alehiam spune:
Neata de la noi!
Cat adoarme bebe supraveghindu-ma, citesc si eu ce ati mai scris!
La multi ani micutilor Nicolae si Nicoleta! La multi ani mamicilor si taticilor Nicolae si Nicoleta! La multe lunite sarbatoritor de azi: Rares, Miruna, Gheorghe, Stefan, Eliza, Vlad Constantin, Ana Iasmine!
diwana tanar mos aveti anul asta!
maria ai doi copii superbi
danielle, annisia harnicute mai sunteti cu bradutul deja in casa... mi-ati facut pofta sa incep sa ornez si eu pe aici...
vmkriss superbe pozele.... se pare ca suntem vecini de cartier
. Sotul meu cand a vazut pozele a zis ca stati in militari
. Felicitari lui eduard pentru premiul castigat
tomasa sanatate multa lui Tudor si tie. Sa treceti cu bine peste raceala.
micki13 bun venit! te-am trecut pe listuta!
prisi ma bucur ca Miruna a suportat bine calatoria... la fel a fost si cu Robert, la dus ok, la intors pe intuneric plangacios si marait ![]()
alinus_25 sanatate micutului... off ce mos rau ![]()
maria e mortal Alex
cum isi face el planuri de viitor de pe acuma

Hai ca s-a trezit micutul cat timp am scris aici... offf si am facut si kk... cred ca de aia s-a trezit mai devreme
Va pup si revin cand primesc liber
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Am dat mail lu sorumea:)))
Maria, genial Alex:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
alinus_25 spune:
Rodica, esti de milioane. Tocmai ce mi-ai dat op super idee... vorbesc cu un prieten sa-mi cumpere batista din Iasi si sa mi-o trimita tot astazi pe microbuz. Asa nu mai astept 3 zile. Sper sa-mi iasa planurile. Plec sa sun.
Mad, las ca si-o ia el Mosu asta. Il parasc la Mos Craciun si-l rog sa aduca (,) cate un sac de sanatate la fiecare copil.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)