Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by luy

danielle, esti de coma, m-ai facut sa rad in hohote si am trezit-o pe printzesa ( normal, e la mine in brate cu tzitzi in gura )
Pai Annisia nu s-a referit la Ebonee, ci la catzelusha ta !!!!!!!!!
Nu ma pot opri din ras

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

asa inteleg eu gresit mereu...
ma gandeam ca poate asa a vazut-o ea pe Ebonee mai flocoasa

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by Andries

Madalina (alehiam) ai un copil de reclama!! Abia acum am inceput si eu sa ma uit la poze.

Andries

multumesc

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andries, e o problema legata de timp. Daca depun la alta banca, iau distractia de la capat: verificat acte, evaluare, adeverinte noi, etc. Dureaza prea mult. Am vorbit la altii sa luam un credit ipotecar ca sa achitam diferenta, dar e dobanda maricica. Daca o sa mergem pe varianta asta, in ianuarie o sa trebuiasca sa facem refinantare si sa punem ipoteca pe casa. Ce mai, suntem incurcati rau cu bancile. Sa vedem cum iese pana la urma. Poate maine nu mai ploua ca sa ma duc la banca sa vad daca au virat ceva sau nu...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Rita am vazut pozele Mayei si ale voastre, nu vreau sa intru in discutiile despre optiunile pe care le ai, doar vreau sa va urez un Mos Nicolae linistit si calm, fara piuituri si cu macar cateva momente de odihna. Maya este o frumoasa!!

luy am reusit sa-l vad si pe al tau puiutz...numai ochii sunt de el, dragul de el, sa-ti traiasca!!

Simona am admirat si pozele din blogul lui Stefan, mai ce copil mare ai, te invidiez sportiv!!

ma duc sa mai caut poze.

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Andries, e o problema legata de timp. Daca depun la alta banca, iau distractia de la capat: verificat acte, evaluare, adeverinte noi, etc. Dureaza prea mult. Am vorbit la altii sa luam un credit ipotecar ca sa achitam diferenta, dar e dobanda maricica. Daca o sa mergem pe varianta asta, in ianuarie o sa trebuiasca sa facem refinantare si sa punem ipoteca pe casa. Ce mai, suntem incurcati rau cu bancile. Sa vedem cum iese pana la urma. Poate maine nu mai ploua ca sa ma duc la banca sa vad daca au virat ceva sau nu...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

mda, sunteti cam prinsi inteleg, pai bate-i la cap, incearca sa vorbesti cu un sef pe acolo, astia de la credite sunt intepeniti pe o procedura si nu sunt autorizati sa iasa din ea deloc, in fine, cu bancile v-as mai putea povestii patanii diverse, dar stiu ca nu te consoleaza. Ideea este sa vb cu un sef cu putere de decizie.

Andries

Mergi la inceput

Pe Sabina nu o mai laud cu fotografiile ca deja ma repet ... e axiomatic aproape. Ce aparat folosesti?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

diwana ,tomasa ,va multumesc mult

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by Andries

Sabina pai e bine ca Sofia macar se preocupa de frat-su, la mine, ala mare l-a clasificat pe ala mic "piticania" si gata, nu mai prezinta mare interes pentru el ceea ce mie pe moment imi convine. Despre haine, sunt foarte frumoase cele albe, dar gustul meu e mai colorat, chiar acum ma gandeam ca nu am avut niciodata haine albe complet la copii.

Cu diversificarea... eu as zice mersi sa reusesc sa nu-i fac rau, daramite sa ajung sa spun ca am facut numai bine!! Din ceea ce vad eu, Mirciulix are un stomac mai sensibil si trebuie sa fiu mai atenta, Victor a fost muuult mai rezistent.

Andries

Tu uneori scrii de parca as fi scris eu . Ma recunosc si la partea cu hainele (desi, eu la Botez l-am avut pe Tudor imbracat exact in genul ala din pozele Sabinei, numai in alb si mi-a placut, a fost singura data) si la cea cu diversificarea.
Sper sa faca si a mea o forma usoara daca nu va fi posibil sa scape de ea. Tudor insa e cobza si ma gandesc cu groaza ca eu nu pot lua mai nimic. Am mai auzit si ca bantuie o pneumonie interstitiala care nu se aude la stetoscop... au facut asa ceva 2 bradutzi, colegi de generatie cu Tudor, care insa merg la gradi. Nu prea stiu eu ce inseamna asta si cum ar fi putut lua asa ceva dar suna destul de grav

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, la faza cu casa iti trebuie nervi de otel. Incepand de la banci si autorizatii si sfarsind cu ultimul muncitor care lucreaza in casa ta. Stiu ca nu suna incurajator, dar te asteapta un drum lung si banca e doar o mica provocare. Dar, asa cum te stiu eu pe tine, vei razbate cu siguranta si ii dovedesti tu pana la urma pe toti, nu-mi fac griji.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by betty78

BUNA! MA NUMESC DANA SI SUNT DIN PLOIESTI. AM 37 ANI SI O MICA PRINTESA NASCUTA PE 9 OCTOMBRIE 2006. SUNT NOU VENITA PE FORUM SI MI-AR PLACE TARE MULT SA STAM DE VORBA. MSO2006

mso2006 bine ai venit!

Poate cineva sa o inscrie pe listutape mso?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

9 oct.2006? Pai noi suntem mamici de sept-oct 2007...

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput