Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
tomasa spune:
La fel gandesc si eu Diwana. De altfel in multe cazuri auzi acum ca ciocolata e buna de ex, apoi ca e contra-indicata, ca "x" medicament face minuni si peste un nr. de ani se descopera dezastrul, etc. Nu putem decat spera ca luam decizii bune in privinta lor. Sigur cand isi vor diversifica ei copiii va fi altfel.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
danielle, esti de coma, m-ai facut sa rad in hohote si am trezit-o pe printzesa ( normal, e la mine in brate cu tzitzi in gura )
Pai Annisia nu s-a referit la Ebonee, ci la catzelusha ta !!!!!!!!!
Nu ma pot opri din ras
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Gabriela, multumesc . Sa stii ca am admirat-o si eu zilele trecute pe frumoasa si nedumerita Sara "incornorata" si pe mamica ei . Sunteti niste frumoase, amandoua !
alehiam spune:
hop si noi!
Luy, trebuie sa-ti spun ca fetita asta a ta o sa fure inima multor baieti... e minunata si are niste ochisori superbi..
Am rezolvat si noi cu globurile personalizate (rezultatul aici: http://www.flickr.com/photos/9465085@N07/2089417594/)... Vazut si eu globul tomasei luni, cand tot neridicat era. Luy asa cum era al tomasei mai avea unul la Sofitel, numai ca eu am vrut simplu pentru cavalerul meu... in rest mai erau cum e celalalt
Nana, Rita imi doresc ca mosul sa va aduca sanatate micutilor dragi si putere. Si va multumesc pentru ca mi-am dat seama ca nimic nu conteaza, nimic nu trebuie sa ma mai supere daca puiul meu este sanatos. Sunteti niste mamici curajoase!
Bernix iti multumesc si tie pentru calendare, pentru ca lui Bobo i-am multumit
Annisia pentru ca ai revenit asa sulubatica si sufletista cum esti
Gata fug ca s-a trezit micutul(intr-un final)
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Sim, sper ca a venit tati si te-a scos din dispozitia aia "albastra" . Si daca nu reuseste el perfect, poate il ajuta Mos Nicolae
Rox, te admir pentru idee, initiativa, hotarare si, poate in primul rand, romantism ! Vorba diwanei,
Annisia, mi-a placut mult ideea cu marea. Scot palaria si in fata ta.
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by luy
Sim, sper ca a venit tati si te-a scos din dispozitia aia "albastra" . Si daca nu reuseste el perfect, poate il ajuta Mos Nicolae
Nu a venit. La 5.30 m-a sunat ca abia pleaca de la Bc, asa ca mai am de asteptat . M-a mai distrat putin Stefan, dar inca nu sunt in apele mele.
Rodica, multam de ideea cu Photo Impression, o sa fac si eu cateva felicitari pt Craciun sa le trimit prin posta la bunici/matusi cu care nu o sa ma vad de sarbatori.
Tomasa, m-am saturat de astia de la banca. Intai ne-au sunat si ne-au zis ca ne-a respins evaluatorul casa pe motiv ca nu e 70% gata (adica nu are centrala si nu e finalizata in interior). S-a dus sotul la banca si le-a facut scandal pt ca atunci cand ne-am dus sa intrebam de credit ne-au zis ce conditii au pt casa si noi le-am respectat intocmai. Ma rog, dupa acest scandal, sefa de sucursala l-a sunat pe seful evaluatorului si in cele din urma ne-au dat aviz favorabil. Acum l-au sunat iar pe sot si i-au zis ca vor extras de cont de la mine sau adeverinta de la primarie pt aia 600 ron, desi valoarea indemnizatiei e prevazuta in ordonanta, iar pe cartea mea de munca apare suspendarea cf OUG 148/2005. Pai sa nu ma duc sa le arunc o bomba in banca lor de rahat? Si ti-am zis, avem noi 60% din suma totala, iar valoarea creditului solicitat e acoperita doar de teren.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
betty78 spune:
BUNA! MA NUMESC DANA SI SUNT DIN PLOIESTI. AM 37 ANI SI O MICA PRINTESA NASCUTA PE 9 OCTOMBRIE 2006. SUNT NOU VENITA PE FORUM SI MI-AR PLACE TARE MULT SA STAM DE VORBA. MSO2006
mso2006 bine ai venit!
Poate cineva sa o inscrie pe listutape mso?
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Sabina in ce am a terminat sora ta? eu in 96...dar am avut o colega Alina...poate este ea?
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Andries spune:
Oau, dar ati scris frate nu gluma, abia am apucat sa citesc...al meu a urlat azi non stop, in total cred ca a dormit maxim o ora si un sfert, asa adunat din bucati de 10 - 15 minute. Pinacolada daca si tu ai asa probleme cu colicii, hai sa ne plangem de mila impreuna.
tomasa inteleg ca Tudor e racit, ei bine fix schema asta a fost la mine, intai Victor a racit, apoi eu, apoi Mirciulix, insa partea buna a fost ca raceala s-a intamplat cand alaptam si asa cu anticorpi de la mine Mirciulix a trecut usor peste ea.
Annisia esti un vis peuntru un barbat io sper sa ajung sa te citesc si in ipostaza de soacra mare
Rox bafta cu surpriza, al meu de exemplu n-ar aprecia o chestie de genul asta, nu-i plac surprizele la job de nici o culoare, ceea ce e foarte normal in cazul lui. La noi e greu cu surpriza de ziua noastra, ca suntem nascuti in fix aceeasi zi si de fiecare data ori facem mare paranghelie, ori ne abtinem.
Sabina pai e bine ca Sofia macar se preocupa de frat-su, la mine, ala mare l-a clasificat pe ala mic "piticania" si gata, nu mai prezinta mare interes pentru el ceea ce mie pe moment imi convine. Despre haine, sunt foarte frumoase cele albe, dar gustul meu e mai colorat, chiar acum ma gandeam ca nu am avut niciodata haine albe complet la copii.
Cu diversificarea... eu as zice mersi sa reusesc sa nu-i fac rau, daramite sa ajung sa spun ca am facut numai bine!! Din ceea ce vad eu, Mirciulix are un stomac mai sensibil si trebuie sa fiu mai atenta, Victor a fost muuult mai rezistent.
Simona dar la alta banca ai incercat? Ca n-or fi toti batuti in cap...sper si eu.
Andries
Andries spune:
Madalina (alehiam) ai un copil de reclama!! Abia acum am inceput si eu sa ma uit la poze.
Andries