Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Annisia spune:
Gata, amu fug la facut bradu... Va las. Nu stiu daca mai apuc azi sa intru... Vedem, negociem... Mosi darnici va daruiesc si nu uitati sa le faceti poze bebilor in seara asta, cu primele lor cadouri de Mos Nicolae!!!!! Maine nelaudam, bine????
Micul Yannis creste mare
luy spune:
tomasa, sa stii ca ti-am vazut globuletzul pt Maria, chiar daca nu ai apucat sa-i faci poza . E foarte frumos , vrem si noi! Am fost sambata la Curtea Sticlarilor la atelier si ne-au aratat tantile alea un globuletz albastru pe care scria "Maria 2007" despre care ne-au zis ca asteapta sa vina proprietarul sa-l ridice. Cum Sim a zis ca globuletzul tau era la inscriptionat, am dedus ca acela era. Din pacate noi nu aveam globuletz cumparat, iar acolo nu am gasit. Sper sa ajungem maine la Sofitel sa cumparam (Sim, te sun daca ajungem).
Cum se mai simte Tudor ? Sanatate multa va dorim si va trimitem un pupic pt bolnavior , unul pentru tiza noastra si unul pt mamica
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Ah, vad ca ai postat intre timp. Multa sanatate si pentru mamica, sa te ocoleasca raceala,
Multumim pentru complimente
tomasa spune:
Luy, ce mica e lumea!!! Ma bucur ca ti-a placut. Intre timp a ajuns si acasa globuletul nostru, pe care euil vazusem doar cumparat nu si pictat. Iar cu inscriptionatul, au acolo o masina care scrijeleste sticla, cica metoda asta e si mai durabila si o fac pe loc, doar ca sotul meu a ales varianta pictata (pt. ca si lui Tudor i l-am pictat si nu a vrut sa facem diferente intre copii-in fine, interpretabil fiindca globurile sunt oricum super diferite fiind unicat).
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
Multumesc pt pontul cu masina de scrijelit, asta inseamna ca scapa sotul meu de inca un drum, clar mergem pe varianta executiei pe loc.
danielle02 spune:
annisia tare mi-as dori ca Ebonee sa fie flocosenie ca sa am cu ce ma juca dar nu are decat un motz in frunte si atat,nu poti numi par ce are pe cap spor la facut bradutzul.
roxana faina surpriza
mie mi s-a stricat transformatorul sau cum so chema de la bradutzul cu fibre optice si mor de ciuda,tocmai acum???de unde sa i-au altul???
am pus cateva beculete simple da` e urat asa
poze cu bradutzii:
http://good-times.webshots.com/photo/2783069120101671646USInbd
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
diwana spune:
Tomasa, sanatate lui Tudor si tie. Intr-adevar bunavointa si iubirea conteaza in final. Cine stie cat de invechite, rablagite si prafuite vom fi noi pe cand om avea nepoti? Poate pe atunci se va merge cu copii la vreun aparat ca alea automate de cafea si alegi ce-i trebuie copilului in matere de sanatate, cunostinte, etc
Diwana si pitic Rares
tomasa spune:
Mai voiam sa zic ceva apropo de sanctiunile date medicilor in cazul Sebastian. Mult-putin, oricum le-au distrus cariera daca le-au luat dreptul de practica, chiar si pt. cateva luni/1 an. Este deja irelevant pe ce perioada.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
Am primit si noi calendarele si felicitarile, sunt foarte foarte frumoase, o sa facem mare impresie cu ele. Multe multumiri pt Bobo, care a fost un super-dragut si ni le-a adus acasa chiar ! Multe multumiri pentru bernix, ca ni l-a pus la dispozitie