Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
luy spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Voi ati pregatit ghetute? Eu ma duc sa imi ajut fata sa le lustruim. La noapte tre sa fac pe Mosul, in afara ca trebe sa lucrez la indiciile alea.
Ia uitati-va aici cine a fost harnic:
http://www.flickr.com/photos/11799927@N07/2088526749/
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
diwana spune:
Maria, stai linistita. Cum sa ai asemenea ganduri in prag de sarbatori? As intelege daca n-ai mai avea crema de ghete, dar asa .... n-ai de ce sa fii tristuta. Si eu regret ca n-am scris mai mult la odisee, dar mi-a fost frica si sa mai citesc daramite sa scriu. Si eu am pierdut o sarcina inainte de Rares. Important este ca acum avem niste bebelushi perfecti in brate, asta e tot ce conteaza. Ba tu ai si un papanash mai maricel pe langa dulceatza cea mica cu care sa 'consumi' papanashul. La multi ani, multa sanatate Teutei tale si tuturor celorlati papanashi si celorlalte dulcetzici.
Iar in ce priveste diversificarea, nu te ingrijora. Asa erau vremurile. Ce, pe noi nu ne-au diversificat mamicile de la 2 luni jumate? Si totusi suntem ok. Bine ca avem acum mai multe informatii si putem sa ne crestem comorile corespunzator. Te-am pupat.
Diwana si pitic Rares
tomasa spune:
Nana, ti-am citit povestea...impresionanta. Imi pare rau ca nu am stiut atunci, eu, ca si Sim de-abia acum realizez prin ce ati trecut. Sunt si eu alaturi si ma gandesc mult la micul tau Andrei care sigur se va face bine. Esti o mamica puternica si minunata.
Cu diversificarea eu stiu ca celmai devreme se incepe la 4 luni pt. cei cu formula. Alaptatii mixt sau exclusiv pot incepe la 6 luni fara probleme. Ideea e sa ne adaptam si copilului, daca vedem ca e pregatit, ca nu ii mai ajunge, etc.
Eu am transmis ambele variante pe care le-am avut noi de la pediatra, cea pt. copii alaptati exclusiv si cea pt. formula, sunt mai multe pagini denumite corespunzator.
Iar in legatura cu faptul ca Andrei nu papa suficient din san pt. ca e somnoros din cauza medicamentelor si ca ai vrea sa ii dai lapte de mama, am si eu o sugestie. De ce nu ii dai tu cu bibe lapte muls de la tine in loc de forumula? Mai ales ca spui ca ai suficient.
Bikmaria, probabil ai tu o stare mai speciala, esti putin deprimata sau melancolica in preajma sarbatorilor, dar trece ea si tristetea asta. Uite, esti cu noi acum, asta e important ca de-abia de aici incepe povestea. Si ai fost prezenta si in odisee desi ne citeai din umbra doar. In rest sa stii ca e normal sa nu fim perfecte si sa nu facem totul perfect, desi vrem asta din tot sufletul. Daca ai sti cate imi reprosez si eu ca mama... Dar apoi incerc sa ma gandesc la partea buna a lucrurilor, la iubirea pe care o simt si incerc sa nu uit capt. copii asta e cel mai important. Cat despre diversificarea cu suc la 2 luni nu e ok dar nici o tragedie nu este. Si noi am fost diversificate asa si nu am ajuns chiar asa de rau, nu? Din punct de vedere al sanatitii ma refer
Isabeluta, ti-am vazut poza de gravidoasa. Mie nu mi-ai parut grasa pe nicaieri, doar gravida vorba lui Rox, hi, hi, hi.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
Uram si noi La multi ani ! dulcetzelelor si papanashului sarbatoriti azi
la 3 luni:
Maria Teodora de bikmaria
Miruna de LaviniaN
Ana-Maria de magdaz
Rares Fabian de alina m
la 2 luni:
Maria Diana de oanacris28
Antonia Theodora de LoredanaG
Sa va traiasca, dragi mamici, sa creasca mari si sanatosi, sa aiba noroc si sa va incalzeasca inimile cu dragostea lor!
luy spune:
Datorita faptului ca am lipsit zilele acelea acum sunt asa de rau in urma si as vrea sa raspund la asa multe postari, incat nici nu stiu cu ce sa incep
tomasa spune:
Luy, ce fata frumoasa ai tu! Are niste ochisori superbi si o fata foarte expresiva draga de ea!
Diwana, gand la gand cu diversificarea aia. Si eu tot la noi m-am gandit ca suntem destul de ok. Sigur, se putea si mai bine, dar... Iti dai seama ca mereu vom avea lucruri pe care le aflam prea tarziu, etc. Eu la diversificarea lui Tudor am aflat o multime de "ponturi" uletrior si mi le-am notat ca macar la numarul2 sa nu mai gresesc. Si asta s-a intamplat desi incercasem sa ma informez cat mai bine. Dar, cum copiii sunt diferiti iar pediatri au pareri de multe ori divergente nu ai cum sa detii adevarul absolut, cel putin nu in acest vast si controversat domeniu. Asa ca eu zic ca macar bunavointa si iubire sa fie, asta conteaza cel mai mult.
tomasa spune:
In alta ordine de idei nici eu n-am recuperat din urma,Tudor eracit rau in continuare, maine vine sa-l vada iar pediatra si parca acum ma incearca si pe mine o urma de raceala.
Annisia spune:
Din cauza faptului ca am o tona de cizmulite si ghetutze, cred ca il astept pe mos linistita, in pijamale... Ale mele sau ale lui... Ne intalnim noi pe undeva... Hihihihihihi....
Micul Yannis creste mare
ramonarosca spune:
Nana, Andries are dreptate cu mulsul.
Eu am inceput munca de o luna, si nu am avut incotro, a trebuit sa ma mulg. La inceput a fost super greu, mulgeam putin, si-mi lua mult timp... dar acum s-a obisnuit corpul si scot cam 160 - 180ml in 10 minute. Imi iau doua pauze la munca, cam cand ar trebui sa pape bebe si mulg, si ii dau laptele a doua zi cand nu sunt eu acasa la orele lui de masa;si tot asa in fiecare zi. E cam greu, dar sunt fericita ca bebitza papa numai san.
Mi-e dor tare sa stau sa va citesc, dar abia daca mai apuc.
Oricum imi sunteti tare dragi.
Pup toti bebeii!
Sper sa imi fac timp sa mai pun poze, sa ne laudam si noi cu 5800 g la 2 luni.
Ramona si Vladutz
tomasa spune:
Aaaaaa, Sim, voiam sa-ti spun ca si noi am facut un credit in primavara pt. a termina casa (care btw nici acum nu-i gata) si ne-au f.... si pe noi dar ne-au dat banii pana la urma.