Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxali spune:
Nana dupa 5 luni am inceput si eu cu primul.
Sabina ptr fetita ta iti trebuie multa rabdare, al meu e mai mare si intelege mai mult.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
bikmaria spune:
OANACRIS28 LA MULTI ANI!pt MARIUCA ,imi pare rau ca nu i-am urat si ei cand am scris msg dimineata ,m-am grabit si cred ca nu am observat-o ,imi cer mii de scuze
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
LoredanaG spune:
Buna seara tuturor mamicilor si bebicilor!Multumim pentru urari .Si ca sa vedeti cat am crescut va invitam sa intrati pe : http://community.webshots.com/album/561675460eAauGy
Va dorim sanatate si sa cresteti mari (bebicii), iar mamicilor, sa fie la fel ca si pana acum :iubitoare si devotate.
mandarinutza spune:
Fetelor, v-am trimis si eu pe mailul comun o surpriza de Mos Nicolae, sper sa va placa.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Of, nu sunt eu chiar asa romantica, ma mai inspir de ici de colo. Dar ma straduiesc si eu. Sigur va povestesc reactiile, dar sa aveti putintica rabdare ca vin acasa sambata numai pentru cateva ore, apoi iar party, si duminica familionul la masa. Asa ca abia spre duminica noapte am si eu mai mult timp de povesti.
Diwana, si eu mor dupa pitica mea, dar uneori mai mor si de cap din pricina ei. Daca ai vedea-o cum arata saraca. A cazut pe scari la gradi, nasul e vanat si jupuit, cu urme de sange, si are julituri si sub ochi si deasupra buzei.
Voi ati pregatit ghetute? Eu ma duc sa imi ajut fata sa le lustruim. La noapte tre sa fac pe Mosul, in afara ca trebe sa lucrez la indiciile alea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
roxana super ideea ,o sa iasa o surpriza pe cinste .Eu asta fac ,pregatesc ghetutele ,de ce crezi tu ca nu sunt pe forum?lustruiesc la ghete
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
diwana spune:
Rox, normal ca arata asa, ca doar de ce i se spune atomica?
Am pus poze pe flickr. Scuze daca sunt cam multe dar nu ma pot decide care-mi place mai mult.
Diwana si pitic Rares
Roxali spune:
Pai Rox esti fantazioasa rauuuuuu...distractie placuta.
Sant cam nesupravegheati copiloi la gradi??
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
bikmaria spune:
mai fetelor ,eu astazi am avut o stare tare aiurea ,pe deoparte am fost tare fericita ca puiutul meu drag a facut astazi 3luni ,dar pe de alta parte mi-am adus aminte ca am pierdut o sarcina inainte sa raman insarcinata cu teodora ,ca apoi nu mai reuseam sa raman insarcinata ,ca la ALEX baiatul cel mare am inceput diversificarea la 2 luni cu suc de portocale ,ca nu m-am informat cat trebuia ,atunci pe vremurile alea cand eu aveam 18 ani .Noroc cu Annisia ,ca a trimis msg in care ne spunea ca e vremea sa lasam supararile ,ca altfel ma mai jeleam si acum .Fetelor va multumesc ca existati ,si inca o data va spun ca imi pare tare rau ca nu am indraznit sa intru la odisee si am stat si v-am citit din umbra ,fara sa pot sa impartasesc bucuriile si necazurile alaturi de voi ,asa cum fac acum .Cred ca imi aduceam aminte de aceea perioada cu mult mai mult drag.Hai ca iar incep sa .Ce naiba o fi cu starea asta la mine?Scuze m-am intins cat o placinta.
tomasa spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)