Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Nana ma daramat mult povestea lui Andreiutu
La noi nu exista Mos Nicolae, dar va fi mai darnic Mos Craciun
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Pfii, inca 5 pagini de cand nu am mai deschis. Am zis sa bag si eu un ochi la ora mea de liniste. Care e de fapt jumate de ora in care Alex se balaceste in cada (evident ca o supraveghez de la usa) si Andrei motaie. Dar ce sa apuc sa fac? La cat ati scriiiis.
Maria, gata ghetutele? La noi va fi mai ciudat cu tati plecat, am fost nevoita sa le pun si pe ale lui si pe ale mele. Asa ca trebuie sa improvizez ceva cadouri si pentru noi.
Ali, cred ca sunt nesupravegheati. Azi am dus-o eu si am dat de directoare care ma intreba ce a patit la nas. Eu i-am raspuns foarte calma ca ma asteptam sa imi spuna ea, ca am inteles ca la ei a cazut pe scara. A ramas ca investigheaza.
Diwana, numai sa nu ramana cu semne atomica. Nu stiu daca am povestit pe aici vreodata ce am patit cu ea pe la 2 ani. Se cocota pe taburete de bucatarie in vechiul apartament, si nu stiu cum a pus piciorul, taburetul s-a rasturnat si fata a cazut cu ochiul in piciorul scaunului. Eram langa ea, a fost fractiune de secunda si nu am putut face nimic. Cand am ridicat-o ochiul era deja negru, dar negru nu violet, si apoi in 5 min era umflat de nu se mai putea deschide. Ce m-am speriat, am zis sa nu isi fi spart arcada sau pometele, dar am sunat dr si am pus comprese si cum mai ceda umflatura am stat pana dimi cand am mers la policlinica. Pana la urma a ramas cu vanataia, vreo 2 luni cred ca durat pana s-a retras de tot. Am si niste poze, sa le caut pe calculatorul celalalt. Pozele tale le admir mai incolo, daca sunt multe sa le vad in liniste.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Andries
Annisia esti un vis peuntru un barbat
Da...si inca unul foarte urat...
Micul Yannis creste mare
Roxana_G spune:
Maria, inteleg ca mai ai si tu zile proaste si momente de ingrijorare si regrete. Dar nu merita zau, ai doi copii minunati si sanatosi. Uite, astazi m-am uitat pe toate canalele la tragediile cu bebelusi. Pe acasa l-am vazut pe Sebi in brate la mama lui si nu m-am putut abtine sa nu plang.
Alex m-a intrebat de ce plang si i-am zis pentru bebe de la TV care e bolnavior. A intrebat de ce e asa, si i-am zis ca au fost niste doctori nemernici care nu au avut grija de el sa il scoata de la mami din burta sanatos. Si draga de ea ma intreaba daca BB al nostru e sanatos. Atunci am realizat ca e suficient ca avem copii sanatosi, ca belele o sa fie mereu. Stiu ca suna ciudat sa auzi asta de la mine, cred ca o perioada vorbea durerea din mine de eram asa pesimista.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Luy, pai cred ca la Maria va trece Mos Niculae mai intai. Gata si la noi ghetele, ia sa le pozez si eu.
Tomasa, ce frumos poti tu sa exprimi ganduri si sentimente. Stii ca te admir foarte mult!
Revin ca iese printesa din cada.
Rox ,
Poze
Annisia spune:
Dany, nu pot sa-ti spun decat ca nici tu nu ai toata tzigla pe casa, mai fata...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Dany, insist, te rog sa nu te apuci sa epilezi bietul copil!!!!
Micul Yannis creste mare
![](images/user_woman.png)
tomasa spune:
Rox, ma crezi ca exact acum ma gandeam ca va admir pe tipe ca tine, ca Annisia cu surprizele voastre pt. soti? Al meu n-a vazut asa ceva de la mine si nici nu cred ca va vedea. E chestia de temperament, de stil poate, eu sunt mai practica din fire si e pacat, imi dau seama ca uneori pierd mult romantism cu asta. Pe de alta parte sunt sigura ca daca as incerca sa fac faze din astea nu m-ar prinde, ar parea fortzate la mine si probabil nici lui nu i-ar placea, cred ca s-ar uita ca la nebuni sau s-ar simti prost. Deh, cum e sacul asa si peticul.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Edit: Offf,am o tastatura care ma termina. E stricata si nu se invredniceste nimeni sa cumpere alta. Asta apropo de romantism!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Betty, nu. Sora mea e nascuta in 76 si a termionat liceul de muzcia.Avea o amica Sorana de la liceul german, dar nu mai stiu daca fata era nascuta in 77 sau in 78.
Din generatia de dupa tine deja stiu f multi, am avut 2 colege violoniste care au facut scoala germana pana la clasa a-8a, , mai am un amic , cel cu situl www.fotomozaic.ro unde mai scriu cate un articol din cand in cand, Alex radu, care e generatia 79 si facut tot liceul german.
Roxana, bravo ca ati pregatit ghetutele!la noi e inca haos:)
sincer, Sofia a fost asa de obraznica ultimele 2 luni incat ma gandeam serios sa vada numai un batin ghetute.
Mai ales frac'su ar vrea sa facaasta.
Insa pe mine nu ma lasa inima ,asa ca isi va gasii poneiul mult dorit
Andriesu, la pozele astea cu gheorghe si fata am folkosit compacta digitala, un canon powershot a610.
la alea mai hartistice un Pentax pe film.
Intre-o saptamana imi vine insa un dslr tot de la pentax, un aparat ..aaa..aproape semipro, ca sa zic asa:))
Nana, nu stiu daca ai gresit punand la san maraitul. El e adormit de la pastilute....ca si pe gheo il pun cand maraie si nu adoarme.
Annisia, m=-ai omorat cu viul urat exact asa simt si eu acuma despre mine.Chiar ii zic lu barbatu: te-as lasa in plata Domnului, da la mine din pacate nu se mai uita nimeni
Despre Sebastian, e o fata aici pe forum, Sheannamp,medic de profesie, care spune stie din surse sigure ca bebe are o boala genetica mostenita de la mama. Trombofilie. Si ca asta i-a dat accidente vasculare si hemoragii in utero si dupa nastere....
si cica presa tine asta ascuns.
apai daca ar fi asa....ar fi badiu vinovat, nu? insa el le pune pe toate sa faca teste de coagulare etcetc, Rox, nu-i asa?
Tomasa, tinem punmii sa nu raceasca Maria, si nici tu! Baga propolis, sunt niste pastilute cu vitamina C.Eu asta am facut atunci cand a avut Sofia gripa in octombrie.
Cu hainutele, si eu sunt genul colorat,cat mai colrat de fapt!!
Dar la Botez, nu stiu, imi place ideea de alb.
Rox, da! super prostii la teveu seara!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Hai ca vad ca s-a trezit si celalalt. Gata linistea de dinaintea furtunii.
Tomasa, multa sanatate lui Tudor. Dar ce fel de raceala este, ce are mititelul? Ce i-ai dat pana acum? Cat despre medici...nu as fi asa sigura ca i-au distrus de tot. Daca ar fi sa ai inca un BB - este o ipoteza de lucru si doar atat - te-ai mai duce la Radoi? Ma gandesc ca poate ai mai merge. Eu una, daca as fi fost multumita de el pana atunci, as merge si dupa ce i-ar fi ridicat sanctiunea, pentru ca, sper eu - poate in naivitatea mea, ca nu ar mai face a2a oara aceeasi greseala.
Sim, noi am vrut sa ne luam casa chiar inainte de Alex insa am renuntat din pricina bancii. Ne-au foit vreo o luna, desi se laudau ca iti dau raspuns in 3 luni. Se...pe ei ca al meu e liber profesionist, deh avocat, si nu cu carte de munca, si au cerut tone de legi. Da, am dus toata legislatia cu sublinieri privind organizarea profesiei, plata impozitelor si contributiilor pentru avocati. Apoi au vrut copii dupa toate facturile si contractele lui, si desi el isi derula banii prin contul din banca lor de ani buni si inca sume maricele, au zis ca nu au certitudinea veniturilor la profesiile liberale. Si asta pentru 35 mii euro, in conditiile in care numai eu pe salariul de pe cartea de munca putea sa cer conform calculelor lor initiale 30 de mii. Deci stiu cum se lucreaza cu banca, de aceea am preferat sa asteptam sa strangem noi cat de multi bani s-a putut si sa nu mai apelam la astia pentru casa.
Andries, nu stiu cat apreciaza al meu surpriza in sine, dar intentia cu siguranta. Si nu e surpriza la job, ca eu nu calc pe acolo deloc, doar ii las pe birou un cadou si 2 plicuri sigilate.
Tomasa, cum vine asta pneumonie care nu se aude? Pai asta e ideea la pneumonie, de la secretii nu respira bine, cum ar putea oare sa nu se auda nimic? Atunci de unde stiu ei ca au copiii pneumonie, ca doar nu le-au facut radiografii?
Rox ,
Poze