Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 4
Raspunsuri - Pagina 8
anis spune:
Victoria....eu stau f aproape de Floreasca.....asa ca se poate sa fac o vizita...
Dar prefer sa plec in vacanta...si pe de alta parte nu sunt plinuta..(am 50 de kg la 1.66)..desi eram mai slaba..adica aveam constat de vreo 6-7ani, 47-48 kg...dar eu m-am lasat de fumat+cafea de vreo 10 luni , pentru un bebe...am inteles ca trebuie sa te lasi inainte ca organismul sa aibe timp sa elimine toxinele..ca daca te lasi cand deja ai ramas e mai rau..pt ca atunci in primele lui luni de viata , tu vei elimina toxinele..Si uite asa..eu nu mai fumez....
Hai ca iar am deviat de la tema..poat sa zic decat..ca mi-e frica..sa nu fac ceva rau..nu stiu...parca nu imi arde de sport...desi eu am facut sport de performanta...eee ca sa vezi..
AniS
anis spune:
Jasmine sa-ti fie de bine "membru de baza"...si eu cand vad nr mesajelor mele...imi vine...si eu am crezut ca dupa 200-300 de mesaje zbor dincolo.....
Lasa ca va veni si randul nostru!
AniS
Tia spune:
Anis,
dar tu parca ai facut HSG? sau gresesc? de ce te pune dr. sa faci acum in timpul stimularii?... stiam ca se face inainte sau dupa... nu mai pricep nimic!
anis spune:
Tia,
Dr mi-a zis sa-l repet....HSG l-am facut acum 1an...eu am mai racit iarna asta pe la ski..in fine...si mi-a zis ca e mai bine sa-l repet..asta ca sa eliminam si dubiul ca ar fi o neregula.AAAA si fiindca ...anul trecut habar nu aveam ce si cum....cred ca din cauza alergiei mele..mi-au facut doar instilatii....nu gasesc hartia aia....in fine..nu conteaza ce era.DAR ERA BINE,Ok.
Dr meu mi-a zis, ca nu e nici o problema daca fac HSG, in ceea ce priveste stimularea si ca nu afecteaza nimic....Dumnezeu stie, care e adevarul!
AniS
gama spune:
felicitari pt.membri de baza, va ajung eu!!!
Anis, cum ai reusit sa te lasi de tzigari Si de cafea? Eu daca nu beau cafea dim. macar, dorm toata ziua si ma doare capul mai ales ca sunt hipotensiva si m-am obisnuit asa de multi ani.
Multumesc ca mi-ati raspuns, ma simt altfel azi,maine o sa va rog sa-mi descrieti nu f. in amanunt cum e HSG.
V-am pupat, si efort benefic celor cu "unda verde" diseara!
anis spune:
Gama,
E un adevarat chin sa te lasi de tigari si de cafea...eu am practicat sportul asta 10 ani..(desi am doar 26 de ani, in curand fac 27).
Eu am zis doar atat.ca de maine nu mai fumez(fumam aproape 2 pachete pe zi)..desi inainte incercasem treptat..nu am avut nici un rezultat.
Asa ca m-am last brusc..au urmat..in prima luna niste stari infernale..de nervozitate..dureri de cap..dupa care a inceput tusea.
Cafeaua, am inlocuit-o cu sucul natural de portocale..in timp ..a avut acelasi efect.Si eu sunt hipotensiva..chiar imi e recomandat sa beau...dar am renuntat ..pt a elimina o sursa de toxicitate din organsim..
Deci nu am folosit, o anumita metoda..ci doar MOTIVATIA : si anume de a elimina cat mai multe "negative" din corp, pentru a ramane insarcinata.Mie mi-a fost de ajuns asta!
Cand faci HSG? Si dozarile hormonale le faci?
AniS
crinuta spune:
Mai fetelor mai, ce dor imi era de voi, dar toata ziua am avut examen de titularizare si nici nu va imaginati ce franta sunt.
In fine mi-a venit mennstruatia, chiar azi, desi temp mea e ridicata. Cred ca am racit, mai si tusesc.
Imi crapa capul, nu mai pot, dar nu puteam rezista sa nu intru pe forum.
pupici
Crinuta
doly spune:
Crinutza, draga de tine!!! Uite m-am gandit azi la tine. Am fost la acel examen de care-ti ziceam de "fund de ochi" Tu ti l-ai faut? Mi-a iesit bine. De aici...zic ca incep vestile bune.Mai rau decat atat sper sa nu fie.Merita facut mai ales la pers. cu prolactina mare.La tine daca a scazut la cote normale probabil nu se mai pune.Dar vroiam sa-ti spun....ca altfel nu puteam....Incep sa nu-mi fac o prioritate din a avea bebe, ca sa nu ma mai stresez. E mai sanatos asa.Se pare totusi ca la mine prolactina a urcat din cauza stresului.Mai trebuie sa fac radiologie...dar habar nu am de ce ...?E una din analize...
Va pup,Doly
valentinag spune:
Anis, cum a iesit spermograma sotului??
Sper ca este bine!Al meu sot este plecat si deabia sapt. viitoare o sa incerce sa o faca.
Zii repede!
Valentina
alinuche spune:
Doly, si eu am ajuns la aceeasi concluzie ca si tine : nu trebuie sa imi fac o prioritate din a avea bebe, nu trebuie sa ma stresez. Daca vrea sa mi-l dea Dumnezeu mi-l da pana la urma.
alinuche
sanatate multa !