Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 4
Raspunsuri - Pagina 9
Victoria spune:
Dragele mele,
Azi sunt tare suparata, am plans toata noaptea, si nu stiu ce sa mai fac. Va spun si voua, sa va dati cu parerea: aseara m-am intalnit cu o prietena (medic ginecolog) care, cand a auzit ca fac stimulare cu Closti si pregnyl, a sarit in sus, ca Closti nu se mai foloseste de 20 de ani, ca e prea agresiv, ca favorizeasa ovulatia dar impiedica nidarea eventualului ou, ca daca mai iau, poate nu mai reusesc sa fac copii, etc, samd., si sa am rabdare, ca raman eu pana la urma. Acum, eu tre sa va spun ca fac 35 de ani peste vreo 3 saptamani, si nu cred ca mai am asa mult timp...
Drept care m-am framantat toata noaptea: continui stimularea cu Closti? sau Nu? Voi ce mai stiti, ca eu simt ca innebunesc, si l-am innebunit si pe barbatu-meu.
V.
Monica-Elena spune:
Victoria capul sus. Si eu am facut stimulare cu clos..... dar nu a dat rezultate. Adica ovulatia era dar bebe ioc. Acuma fac stimulare cu puregon si pregnyl la prof. Ancar. Iti inteleg starea. si eu am trecut prin asa ceva, si eu am 33 de anipeste putin timp, dar tot mai sper(speranta moare ultima nu?). In primul rand fi calma si gandeste pozitiv. Stiu usor de zis greu de spus, dar incearca te rog.
O sa vezi ca o sa fie bine pana la urma.
La ce medic mergi?
Hai capul sus si curaj. Nu esti singurica suntem langa tine...
Monica
Tia spune:
Victoria,
si eu am facut stimulare cu clostilbegyt, cred ca ti-am mai spus... dr. la care am fost mi-au spus ca este cel mai slab... acum nu stiu daca prietena ta are sau nu dreptate, am auzit atatea pareri.... eu zic ca daca tot ai inceput tratamentul, du-l pana la capat, e pacat sa abandonezi la jumatatea drumului... oricum acest tratament nu se tine mai mult de 3 luni consecutive, tot va trebui sa intrerupi...
te pup si fii optimista!
gama spune:
Buna Anis, am sa fac HSG luna viitoare pt.ca dr.meu e in concediu, cand se intoarce depasesc nr.de zile, el mi-a zis de min. ziua 7, de aceea ziceam ca mai am o luna pt. incercari.Dozarile hormonale nu stiu cand si cum, o sa-mi spuna atunci probabil, ideea e ca va tr.pana atunci sa-si faca el spermograma, chiar, ma ajutati cu ceva informatii si nr.de tel. unde pot sa-l programez? Am avut nr.de la Giulesti pe care mi le-a dat dr.dar de bine ce le-am ascuns nu le mai gasesc.
Fiti optimiste, am vazut in spital multe tipe de peste 35 ani gravide(chiar 48!!!!)
Victoria spune:
Multumesc mult pt. incurajari. Acu, nici nu stiu ce sa fac, tot imi vine s-o intreb pe dr a mea daca e ok sa continuam cu Closti...
V.
asi spune:
Fetelor vreau sa va dau o veste buna (dar totusi nu atat de buna pe cat as vrea,nu inca).Ieri am fost la doctor si i-am aratat analizele si a zis ca sunt f. bune.Prolactina mi-a iesit in limite normale.Lunile viitoare a zis ca ma urmareste fara nici un tratament (deoarece am facut chisturi de la clostylbegit si a zis sa nu mai iau).Sunt fericita ca nu mai trebuie sa iau hormoni.L-am intrebat de rezultate dupa tratamente hormonale si mi-a zis ca din experienta lui la femeile care aveau un deficit de ovulatie sarcina apare mai des dupa tratament decat in timpul lui .
Pupicisi bebici
Azi am o stare atat de buna care sper sa ajunga si la voi!
ASI
Tia spune:
Asi ,
tu ai refacut dozarile hormonale si dupa tratamentul cu clostilbegyt hormonii au iesit bine??? ce grozav! si eu sunt in prima luna de dupa stimulare si sunt tare curioasa cum o sa "functioneze instalatia".
ce ti-a mai spus despre chisturi? ti-a dat tratament?
bafta si sa auzim de
asi spune:
Tratamentul de stimulare l-am facut in decembrie si ianuarie, chisturiel au aparut in ianuarie si in martie dupa o luna de pauza au disparut de la sine.Daca nu dispareau trebuia sa iau 3 luni anticonceptionale.(asa am patit acum 2 ani am luat 6 luni anticonceptionale ca nu mai dispareau chisturile)
Pupici si bebici
ASI
cornelia1172 spune:
buna fetelor,si eu am facut stimulare cu clostilbegyt si nu am avut probleme in sensul de chisturi si am si ramas insarcinata de doua ori
dar m-am ingrasat si nu stiu de la ce este
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by asi
L-am intrebat de rezultate dupa tratamente hormonale si mi-a zis ca din experienta lui la femeile care aveau un deficit de ovulatie sarcina apare mai des dupa tratament decat in timpul lui .
ASI
Asaaaaa?Pai mai bine ma opresc cu tratamentul de stimulare si astept sa vina .
Glumesc.Ce altceva as putea sa fac...