Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

unde mergi?vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetelor.....

Dar cum se va impaca zgaltiala..cu efortul si cu dupa ovulatie???
Asa ca eu fac fitness ..doar in primele 10 zile..dupa aia...NU..cine stie nu as vrea sa fac ceva rau...

Cred ca sunt un pic luata..cred ca as sta si pe orizonatala nemiscata dar numai sa se intample....

Cu medicamentele ori luati Utrogestan vaginal , ori luati Duphaston oral..e mai bine...cat priveste restul medicamentelor...puneti si voi o intrebare..sa va dea altceva.mai mult ca sigur mai exista si un alt produs.

Gama
.....pentru inceput..ai intrebat doar de vit E si acidul folic.Ele se i-au ,cate 1/zi,pe intreg parcursul unui ciclu dar cu 10 zile pauza..eu una asa i-au. Si ca analize .te mai poti uita la subiectul pus de mine..cel cu analizele..cam alea ar fi.Sa stii ca si eu cand am nimerit aici..nu aveam habar de prea multe..sa speram ca tu nu le vei invata si se va rezolva repede de un bebe.
Povesteste-te de esecul tau!

AniS

Mergi la inceput

nici eu nu am facut dupa inseminare si am pierdut si abonamentul dar nu a prins inseminarea iar luna asta nu am mai facut tratament pt.ca am facut analiza HSG si asa ca am o luna jumate la dispozitie.
Si eu sunt obsedata poate ca asta e problema

Mergi la inceput

Cine mai intelege ..

Mie dr meu mi-a dat iar sa i-au stimulente..si sa fac HSG in ziua 11-(atunci se poate). Si mi-a zis ca nu e nici o problema..nu afecteaza nimic.nici ovulatia nici nimic..doar 2 zile dupa HSG,sa nu avem contact sexual....
Nu mai inteleg....sa fie vb doar de pareri diferite ale doctorilor?

AniS

Mergi la inceput

nu stiu .si eu m-am mirat cand mi-a zis ca luna asta nu pot sa fac decat HSG,chiar sunt curioasa. Voi celelalte ce stiti??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Anis, hai sa nu vorbim de esecuri, mai ales ca eram tanara atunci,abia acum imi doresc cu adevarat copil, poate si pt.ca am intalnit "marea ", suntem "concubini" de 5 ani, o sa radeti, pt.ca nu avem timp si nici nu ne plac nuntile!
Asa ca , probabil se "impune" ca prim pas o spermograma pt.ca el a fost toata viata un tip "prudent", deci nu stim care e de vina, dar, datorita faptului ca "efortul" lui este minor, va tr.sa-l conving s-o faca primul!!!!Nu???Ce parere ai?
Mai grav e ca avem in jurul nostru atatea cupluri de prieteni care nu pot avea copii, si suntem toti in jur de 31-34 ani!
Chiar azi am sa merg sa cumpar E+a.F., dar poate imi mai spui ce vit.si minerale pot lua, sunt decisa ca luna ac. sa fac un ultim efort (chiar daca par subiectiva).
sper sa devin mai interesanta pt.voi,d.p.d.v al cunostintzelor pe care le voi acumula!(ma documentez asiduu)
Mult`am!

Mergi la inceput

Gama....

Eu zic ca de ajuns sa le iei pe cele doua..dupa aia o sa vezi.dupa ce faci macar HSG si dozarile hormonale..neparat!
In ceea ce il priveste pe sot..categoric trebuie sa-si faca spermograma..ca doar nu numai tu poti sa faci bebelusul.
Eu am "muncit" sa-l conving pe sot(vreo 2 luni) dupa aia s-a convins singur...dupa ce a vazut cate fac eu...azi si-o face din nou(ultima data i-a iesit astenospermie).Sa speram ca va fi bine!

Eu zic ca poti sa ne intrebi orice....aici fiecare invata de la fiecare cate ceva.Eu nu stiam multe prin aprilie cand am nimerit pe site...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Fetili,

Eu merg/eam la sala la Afisos, e langa sala Floreasca, pen'ca E EXCLUSIV PT. FEMEI, nu sta niciunu' sa se zgaiasca la burtile mele. Ce-i drept, si eu fac efort numai in primele 10 zile, dar masajul este MIRIFIC: muzica, uleiuri, lumanari, etc... si ala e bun tot timpul... Eu am legitimatie de fo' 2 ani, da in ultimul timp am rarit-o SI SE VEDE...
Pe bune, care vreti sa mergem impreuna, sa ma ambitionez si eu, si apoi, am inteles ca pers. mai plinute (cazul meu ) s-ar putea sa ovuleze mai greu din cauza kg. in plus, asa ca FACE BINE SI LA SCOPUL NOSTRU. Hm? Ce ziceti?

V.

Mergi la inceput

Victoria ce preturi sunt la sala ta?
unde anume langa sala Floreasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Gama,bine ai venit printre noi.
Iei mataluta acid folic,o pastiluta pe zi.Eu iau de 6-7 luni.Il gasesti la farmacie,e foarte ieftin.
Vitamina E,din cate am inteles de la fete,se ia din ziua a 5-a a ciclului,timp de 20 de zile,apoi 10 zile pauza.

Constat cu uimire ca am fost poreclita "membru de baza"!
Sa ma mandresc cu asta?Da,dar....eu speram sa fiu deja pe forumul cu "mamici de...." pana la ora asta.

Mergi la inceput