Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 4
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
Tia,
Si eu facut o programare pt Ancar..dar in septembrie.ca am intels ca oricum in august e plecat.Si eu oricum pana atunci..nu mai fac nici inseminare nimic...stau linistita..si sper ca astenospermia sotului sa se fi rezolvat....sa dea Dumnezeu sa nu fie mai rau!
Pana la urma sotul isi face spermograma la Medsana.Nu fac acolo, si testul postcoital.....ala il voi face la Giulesti.
Testul de iod..se face....(eu sunt, eram alergica la praf..deci iod) in cazul in care se banuieste ca pacienta are o alergie..cum sunt eu.Dupa cum stii substanta de contrast de la HSG, este pe baza de iod..si din cauza asta...trebuie sa fac analiza.
Am inteles ca se poate face la St Malaxa..dar e f complicat.Stai 3 zile in spital(iti trebuie un brat de hartii, trimiteri peste trimiteri),si in astea 3 zile...dupa ce ei ti-au adminstrat iodul....te supreavegheaza atat cu un anestezist..plus reanimare etc..in caz de..complicatii....alergologice..
Cam asta am inteles eu..dar mi-a zis un dr...ca se poate face Hsg si la un spital....dca sunt echipati cu reanimare si cu toate cele...numai dr sa-l gasesc care vrea sa faca asta.
Vezi ca la subiectul "analize pt sarcina", am postat lista de analize facute de mine..si ceva preturi de la Cantacuzino.
AniS
gama spune:
tuturooooor!!!!!
este primul mesaj pe care il postez, asta nu inseamna ca nu v-am citit pana acum!!!
sper sa-mi acceptati prezenta, eu sunt de regula mai retinuta asa ca e un pas mare ceea ce fac acum!
inteleg ca sunteti "vechi"in meserie, eu de luna viitoare ma voi apuca de investigatii, direct cu HSG, pt.ca asa a considerat dr., sa nu mai pierd vremea pt.ca incercam de 9 luni si sunt "batrana"(32)
Am sa va abordez mai cu curaj !pana atunci!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by matia
Fetelor, dragutelor, orice vitamina trebuie luata cu masura ca nici in exces nu -i bun nimic!Anis zice bine ce zice!
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
Asa e,Matia.
Tu ce ai mai facut?In ultima vreme nu te-am mai "vazut" pe-aici.
Ceva noutati?
Victoria spune:
Fetele,
Dupa atata Clostilbegyt&Pregnyl&Utrogestan m-am ingrasat vreo 2 kg., si mi-e foame incontinuu, mai ales seara... Voi ati patit ceva asemanator?
Vit. E se ia 10 zile pe luna.
Jasmine, ti-am raspuns la mail (si la subiectul cu honeymoon), mai scrie-mi daca te pot ajuta cu ceva.
(adica grasa) V.
anis spune:
Victoria....
Vitamina E se ia tot timpul...10 zile pe luna inseamna pauza..eu asa i-au.
Cu ingrasatul am inteles ca e de la Utrogestan....si din cauza asta eu am luat Duphaston...care nu mi-a creat probleme.Am intrebat si eu de efecte...si la Utrogestan mi s-a zis clar.ca te poti ingrasa..nu e obligatoriu.
Cat costa Utrogestanul..???.ca Duphaston e vreo 340 000 de mii.
Gama, bine ai venit si te asteptam sa ne povestesti ce si cum despre tine!
AniS
Tia spune:
Eu am folosit utrogestan-ul... vaginal, dr. mi-a spus ca asa scap de reactiile adverse, inclusiv ingrasatul.. asa a fost!
gama spune:
MULTUMESC ANIS
Doamne, cand ma gandesc cate stiti voi, nu ma pot hotari ce sa va intreb mai intai!Sper sa fiu coerenta!!!!
Ideea generala e ca sunt f.derutata,acum aprox.1 an cand ne-am hotarat sa incercam,credeam ca sunt in stare de lucruri maretze(mai ales ca eu am un "esec"la activ dar nu cu actualul!), acum sunt deprimata si cota creste cu fiec.luna! Cum spuneti voi, au venit rusii acum 2 zile, in ziua 33, deci a murit "speranta"pt.ca eu nu prea depaseam max 29 zile.Temperatura o monitorizez de 6 luni, se produce crestere in fiec.luna, si nimic, probabil ca aceste intarzieri le "comand".
Va admir cata putere de "lupta"aveti, eu simt ca cedez si nu am trecut inca prin multe!
Mai am de incercat o luna, apoi merg pt.HSG la Giulesti, asa ca vreau sa iau ceva vitamine, stiu ca nu se face treaba pe ultmii metri, poate, poate, deci, cum si cat acid folic, vit.E?
Va pup,multa bafta si multumesc!
blondy spune:
Cat despre ingrasat...eu am luat numai Bromcriptin si Clostilbegyt si am pus pe mine (bine-nteles iarasi numai pe fund) 5 kg.
Victoria spune:
Join the club... tre sa merg iar la fitness&masaj... Gagici, care mai veniti cu mine, face bine la burtici?
V.