Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Am venit de la doctor...
-regim cu lapte HN de la Humana si fara fructe, verdeturi..doar orez, morcov, pui,vita, mar copt
-rosu in gat si tuse uscata:Eurespal, ospamox si ceai
-bilant: 74cm si 9500g, diametru cranian 54 cm.
totul va fi bine..in 2-3 zile.

asta e.....dar ne facem noi mari si tari...

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna fetelor. tuturor sarbatoritilor!

Va doresc sa va aduca Mos Niculae in cizmulite tot ce va doriti , desi stiu ca cel mai frumos cadou e zambetul copiilor vostri!

Felicitam toti strumfii care au facut progrese si ii pupam pe frunticica pe cei bolnaviori!

Zambetul Giuliei e stramb ca si-a spart buza. Ieri dimineata taica-sau m-a cam certat ca nu o las in patut ca mai bine o las sa planga decat sa pateasca ceva (asta apropo de faptul ca Giuliei ii spun Bubuica de la cat bubuie cu bostanelul de pamant, scaune, + ca mananca pamant si frunze de la flori si azidimineata am salvat o mamaruta care era pe cale sa fie inghitita de ea!!) Drept care al meu sot a lasat-o in patut cand am fost eu sa-l aduc pe Raul de la un curs si cand am venit acasa Bubuica urla cat o tinea gura si sotul spunea ca s-a lovit la dintisori. De fapt si-a fost spart buza si lui ii era groaza sa se uite ca s-a speriat cand a vazut sange.

Vreau sa va arat www.elfyourself.com/?id=1172720805" target="_blank">FAMILIA DE ELFI

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Val, asa cum am zis nu-i bai.

Kmi la multe luni, Timeei.Sa creasca mare ca frumoasa este.
(pentru ieri)

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Kitty, imi pare rau pentru micuta ta offff

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani albinutesi bondarei care azi mai adauga o luna!
Noi suntem f. agitati, si nu pra avem pofta de mancare si cred ca in curand apare dintisorul nr.2.
Am vazut familia de Elfi, scumpi foc!Un pupic pantru Giulia sa ii treaca buzita.
Aseara am asistat cum puiul nostru a facut primul pas, singur prin casa, ca sa prinda o jucarie.Nu mai are stare deloc dar pot sa ii captez si atentia si am inceput cu culorile si sa ii ascund obiecte preferate pe care el le cauta si le gaseste si apoi il laud.E foarte incantat.Ce-i drept ca nu are atentia foarte dezvoltata si nu se concentreaza decat putin dar cu timpul eu zic ca va progresa.
Pupici la toti bb bolnaviori, sa se faca bine curand.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am venit de la revizia de 9 luni...
Au luat in greutate 300 g fiecare si in lungime 1/1,5 cm fiecare
Andrei: 6800g/68cm
Mihai: 7300g/69cm

Sunt raciti... dar inca nu ma apuc sa le dau antibiotic... asteptam sa vedem ce si cum... deocamdata ramane la siropurile de tuse, din plante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Martutza,bebelusii retin tot ce le repetam si folosesc informatia cand cred/vor ei.Asa ca,bravo,Victor,mai fa-i surprize mamicii tale .
Nu,nu stiu nimic de Stefania,sunt si eu ingrijorata,dar nu vroiam sa va spun,ca eu sunt panicoasa de felul meu.Sper sa fie bine si doar in faza de mutare,transfer de telefon/internet,etc...

Kitty,pupam pe Giulia neastamparata .E plina de energie,se vede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Buna ziua la tot stupul!
Revin si eu dupa o absenta motivata...zic eu,de vro sapt.
Anunt ca n-am citit mai nimik,dar am vrut sa intru repede sa mai zic ceva de noi...nu de bine,din pacate.

Am avut sotul saptamana trecuta bolnav,nici nu s-a mai duc la servici,a stat acasa.
Dupa aia a inceput David sa tuseasca,si sambata noaptea a facut febra...40,7.
A doaua zi a mai scazut ceva febra dar nu mai putin de 39.Asa am tinut-o vro 3 zile din febra in febra,noaptea afost cel mai rau...peste 4o.
A inceput sa-i mai curga si mucii,sa stranute,diaree...tot tacamul,ce mai...
Duminica ne-am dus la dr.L-a consultat,urechile,plamaneii is bune,ceva rosu in gat,da nu grav.
I-a facut si un test de sange sa vada daca e vorba de vro infectie...ca atuni ne-ar fi dat antibiotice,da cum nu era vorba de asa ceva,(Doamne-ti multam!) ne-a dat paracetamol supozitor.Cu toate ca avea diaree...Da asa a zis,asa am facut.

De ieri de la amiaza nu mai are febra ,e tot pe la 37,5.

Da azi am sunat dr ca nu avea azi de dupamasa program ,ca acum i-a iesit la David pe fata si pe corp niste pete rosii.M-am speriat,ca ma gandeam sa nu aibe vro boala si sa ma mai molipsesc si eu acu ca-s si gravi...
Da dr zice ca petele alea sigur e o urmare de la febra,ca va trece singure.
Si mi-a mai dat pt diaree niste capsule,da acum am citit prospectul si zice ca nu se da la bebei sub 1 an....

Asa...acum io sper ca se va face bine David,ca io sincer nu mai pot.

Au inceput si greturile,ametelile sa dea de mine.N-am putere nici sa respir...nici nu va imaginati ce greu mi-a fost zilele astea sa am grija de David.Asa mi-a fost de greu de sa stiti ca am regretat ca sunt gravi...mi-am zis ca mai bine asteptam.
Ca daca eram eu "sanatoasa" putem sa am mai bine grija de copil..

Aaa.si am fost si la dr joi...bb2 e bine,e si activitate cardiaca,aveam 6 sapt+2 atunci.Mi-a dat de data asta sa iau o gramada de vitamine,ca cica sarcina asta a venit cam repede dupa nascare si sunt muuult mai slabita ca la sarcin trecuta.Aici are dreptate.

Mihaela,6+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Raspund un pic acum....

1. da e vorba de emisiunile acelea din SUA s Anglia
2. multumesc de aprecieri. insa Ingrid nu e geniala (poate doar pentru mine ca pt. orice parinte copilul sau) dar este peste medie.
nu intentionez sa o stresez foarte tare, o las pe ea sa aleaga ceea ce ii place iar eu o stimulez in acest sens.
3. cu un copil nu trebuie sa lucrezi mai mult decat poate. lucrezi cu el atat cat poti sa ii captezi atentia
4. copii retin orice la varsta asta. important este sa perseverezi si chiar daca nu face ceea ce l-ai invatat acum o va face atunci cand va avea incredere ca ii iese bine.

eu i-am cantat cutiuta muzicala lui Ingrid inca de la inceput, iar la 2 ani a zis asa parca din senin singura prima poezie, primul cantecel. nu am dat inapoi crezand ca nu se prinde de ea. lucrezi mai mult la inceput iar roadele se vad in timp.

ideea e nu sa facem copii geniali, nu sa ii fortam sa fie mai mult decat pot. important este sa le stimulam inteligenta, sa stie ca pot mai mult, sa le cultivam vointa si imaginatia.
oricare dintre noi vrem un copil in primul rand sanatos, apoi sa reuseasca in ceea ce ii place, sa le oferim conditii de trai cat mai bune, si nu in ultimul rand sa fie fericiti.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Zadi, te cred ca Ingrid stia culorile. Eu nu am mai avut copiii a sa pot sa te contrazic. Asa stiam eu din auzite ca ei invata la 3 ani. Spune-mi si mie de care cutiuta muzicala? Unde sa gasesc sa ii cumpar si eu puiului meu? Si eu ii citesc in fiecare seara de cand era mic si sta cuminte langa mine si atent. Paginile la carti le da de mult.
DIANA, imi pare tare rau ca ai asa bolnaviori puii. Si al meu il duc si acum la bazin.Sper sa nu i-a nimic, ca si eu sunt speriata, mai ales dupa ce mi-ai zis acum. In schimb este inebunit dupa apa, toata ora da din picioare la bazin, si il baga cu capul la fund sa inoate si nu zice absolut nimic.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput