Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
riloasa spune:
Am mai pus cateva poze cu el la bazin de saptamana trecuta. Am fi vrut sa il dam de 2 ori pe saptamana dar este foarte greu cu drumul si cu noi. Facem la intors si 1 ora si jumatate. Nu e usor dar nu renunt pentru nimic in lume.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
tzuna spune:
RILOASA- l-am vazut pe Mihaita la bazin si mancand flori. e superb. Are niste ochisori asa expresivi.... M-am topit dupa el. Poate imi trimiti un PM cu pretul abonamentului la bazin. Stiu ca e mult dar nu mai stiu exact... Poate ii facem Mariei un cadou dupa sarbatori cu banutii care-i aduna la colindat.
Oribila vreme. Am fost 1 ora afara dar nu ma descurc prea bine si cu carutul si cu umbrela.Maine e la fel de urat?
Lumi_Nag spune:
E scumpel tare Mihaita.Sa-ti traiasca Riloasa.
Am vazut tot albumul
Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin
ghibuadina spune:
Reiau mesajul c-a disparut mai devreme.
Sunt suparata ca azi Alexia nu a mancvat decat 2 biberoane de lapte, n-am avut ce-i face cum a refuzat totul, am recurs la lapte.
multumim pt voturi.Da trebuie scrise literele asa cum apar, mari sau mici si fara spatii.Apare apoi un sms cu un alt cod ce trebuie introdus.Nu costa nimic.Sunt constienta ca n-are sanse insa ieri ta-su s-a tot chinuit sa-i stranga voturi, chiar a luat in serios con cursul si era suparat ca aparea pe locul 20.
GABI, si prietenei mele i-a venit azi a doua jucarie de la Quelle, dupa ce prima ii venise demult.La mine deocamdata nimic si acum astept ca ea astazi a primit jucaria pe care am comandat-o si eu.Oricum nu sunt propti si nu mai comand.
ZADI, e ff interesant ce spui.Asteptam in continuare.azi ne-am jucat si noi cu niste cururi de construit COMBINO, stie sa le scoata din cutie, cd e sa le puna inapoi mai degraba le scoate, nu e prea atenta la culori deocamdata ca era ocupata sa le guste.dar perseverez, nu c-as vrea sa ffac un geniu, dar sunt de acord cu tine copiii trebuie un pic sprijiniti si ajutati sa-si dezvolte intelectul...
La noi mosul a venit..Alexia a primit un leagan pe care l-am ancorat deja, o sa pun poze...
Lumi_Nag spune:
Ia te uita unde s-a cocotat, obraznicatura
Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin
riloasa spune:
TZUNA, abonamentul pe luna cate 1 sedinta este 560. Atat am dat noi luna asta. Cu 2 sedinte pe saptamana.
MIhaita 31 Martie
riloasa spune:
Noi azi am stat 2 ore afara. Pe mine m-a plouat, dar pe el nu. Mie imi place foarte mult ploaia si nu ma deranjeaza daca ma uda. Si nu ploua asa tare.
Mihaita 31 Martie
lushulika spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
Index CURURI a se citi CUBURI....he he he...
ADINA cu ALEXIA-23.02.2007-www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=10243&from=search&keyword=alexia" target="_blank">VOTATI ALEXIA
Te-am votat si eu!
si te mai votez si de pe mobilul sotului diseara. ca ai o bebelusa superba, chiar merita votata!
gabi78 spune:
Kmi chiar m-am uitat mai devreme si comanda am facut-o pe 16 octombrie. Tocmai mi-au dat mail cum ca produsul nu mai este in stoc si nu imi pot onora comanda. Asta dupa ce ieri am primit avizul de la posta. Comanda am facut-o pe net.
Kitty foarte frumoasa familia de elfi!
Felicitari pentru prmul pas Adriane!
Si George vad ca deja s-a apucat de nazbitii...
!
Despre invatat culori, cifre si alte chestii...mi se pare ca e mult prea devreme. Ce sa zic, Zadi, e foarte interesant ce spui tu acolo, dar eu cred ca tu ori ai foarte mult timp pentru a te ocupa de chestii d-astea, ori ai inclinatie spre asa ceva.
Eu ma plicitsesc sa ii tot spun cana rosie, cana rosie si cind il intreaba docotra unde e ma-sa el sa se uite la stetoscop. Asta nu inseamna ca al meu copil e timpit..dar el nu sta nici 2 minute in acealsi loc...cum sa ii captez eu atentia si sa il invat mai stiu si eu ce si asta fara sa ma enervez...
Eu ii pun Baby Einstein sau dau pe Baby TV si e interesat. Acolo ii spun uite aia, uite ailalta si mai mult nic nu am de gind sa fac deocamdata.
Ce folos ca pe mine m-au invata sa scriu si la scoala in clasa intii nu am vrut sa ma mai duc pt ca ma plicitseam...
Acum au venit ceva musafiri..revin insa
Va pup
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)