***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***
Raspunsuri - Pagina 5

Graviduta spune:
Votat Stefan Bogdan. Nu mai stiu al cui era piticotul, dar e tare haios cu copanelele alea pufoase. Si cu carlionti.
Doxinu, inca nu-i dau alte fructe decat mar, ca asa a spus pediatra. Saptamana viitoare o sun sa vedem daca ne da verde si la altele, ca am vazut azi niste borcanele pt 4 luni cu afine, maracuja, etc. Constipatia i s-a rezolvat deocamdata cu Milchzucker (daca se scrie asa) - lactoza -, nu i-am scos nici morcovul, nici marul. Si azi a facut de mai multe ori. Si stai linistita, ca nu ma supar ca-mi dai sfaturi. Trebuie sa ma faci albie de porci rau ca sa ma supar . Legat de maruspiu, eu am luat unul din ala pana in 9 kg cand era Mara de vreo o luna jumatate, dar l-am folosit doar de 2 ori, prin casa. Mie nu mi s-a parut practic, mai ales ca mi se parea ca Mara sta cam rastignita in el. Dar am vazut foarte multa lume folosind asa ceva.
Pepsi, deci ti-a trecut. Si eu care ma pregateam sa vin. Deja aranjasem cu cineva sa stea cu Mara. Asta e bine. Si acum vreau sa te rog anticipat sa nu te stresezi cand te-oi intreba si eu aceleasi lucruri care te-au intrebat si fetele (despre dintisori, raceala etc), ca, stii cum e, daca nu e cazul nostru, citim si nu retinem. Cred ca Ramona vroia sa spuna Dentinox. Asta nu era ala cu probleme?
Ramona, daca e de la dinti (si cred ca asta e), mai bine da-i sirop de Nurofen sau un preparat de farmacie cu anestezina (oi fi scris bine?). Oricum, intreaba farmacista ca tre sa stie. Mie asa mi-a recomandat pediatra cand i-am spus ca-i mai dau Calgel din cand in cand.
Am vazut si eu poze cu fetele de Constanta. Super bebeii, cum stateau ei in carucior.
Mica, ce super e Maya!!
Dicirstea, vroiam sa-ti spun sa nu te superi pe mine ca am glumit pe seama dorintei tale de a-ti vedea puiul cu piciorusul in gura! Mi s-a parut haios. Am vazut ca nu ai comentat, dar poate nu ti-a cazut bine. Ce ti-e si cu internetul asta, ca nu vezi fetele oamenilor cand spun ceva si nu auzi tonul. Asta poate schimba tot sensul. Dar inca o data scuze.
Pepsi, tu spuneai ca e bine sa dam bebeilor gramajoare din fiecare leguma ca sa se obisnuiasca cu gustul fiecareia. Dar eu le fac deocamdata piure si e destul de "curgator" . Sa le mixez separat?
La multi ani, Sobi!
La multi ani, Vali5!
Sa fiti sanatoase, fericite si implinite!
Carmen, steamerul este FOARTE simplu de folosit, crede-ma ca merita toti banii. Pui apa si invarti de un buton . Daaa, ce ramanea pe vasul in care se pregateau cozonacii sau prajiturile era cel mai bun.
Madi, sper ca s-a rezolvat problema cu deschisul guritei. Mara nu imi face inca fite la mancare, doar la siropul de claciu si atunci ii ating cu lingurita buzita de sus si imediat deschide gurita.
Paflo, sa stii ca Mara a inteles ce a scris Sofia si o sa-i raspunda in curand.
Fetele din Bucuresti, ati fost la targul de suveniruri de langa Kidex? Merita sa intri? Eu caut un glob din acela cu zapada.
Hai, Alyna, acum nu te mai ascunde ca te-am prins noi ca dai la copil dulciuri.
Felicitari sarbatoritilor zilei! Sa fie sanatosi si norocosi si sa castige duminica la Loto 6 din 49 potul cel mare ca-i report!
Io iara mi-s plina de zgaibe, naiba sa le ia, am dat si cu Aciclovir si ma feresc intr-una sa nu ma atinga Mara ca intinde manutele spre fata mea. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea

mica0307 spune:
lauradi ce intalnire puneti voi la cale in Pitesti? . Daca e asa ce as vrea sa vin si eu...acasa.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

ramona7 spune:
Graviduta, Of, m-ai salvat, o sa incerc si cu nurofen. Asa e pepsi, e dentinox. Am creierul varza. Ma trezesc pe la 6 30 sa-i dau papa apoi plec la lucru, vin acasa la micul urlacios si trebuie sa fiu cul el nonstop ca ziua il capiaza pe sot
. Culcat cand are el chef. Acum plange asa ca nu pot sta prea mult. Cand adoarme o sa ma uit si eu la pozele cu zapada.
As merge si eu la babyexpo ca am primit invitatii de la lucru. Se merita?
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara

Graviduta spune:
Ramona, du-te la baby Expo doar daca vrei neaparat sa-i iei ceva lui Razvan sau altui piscot (de mos Nicolae, Craciun) sau daca vrei sa compari mai multe produse intre ele (de ex scaune de masa, scaune de masina, jucarii). Altfel, nu se merita. E o inghesuiala, caldura si galagie acolo de ti se ia. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea

doxinu spune:
PEPSI trimite si la noi ceva zapada!Cica noi nu vom avea craciunul asta zapada
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

doxinu spune:
AAAAA si multumim GRAVIDUTA este al meu!Cu ce mandrie o spun!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Pepsi spune:
lauradi, pe instructiunile mele scrie 16 sau 18 kg nu mai tin minte exact, si din poza ce o au acolo, e un bebeu maricel in poza http://www.mamankangourou.com/pbebe.php?l=fr#t5
liviana, am pus ***
addinel
alyna24, cu placere
graviduta, poti veni pe la mine si daca nu sint suparata!vai sa nu ma stresezi prea tarelichide e bine sa fie doar asa in prima faza de introducere, apoi trebuie sa fie tot mai groase, si cind sint mai lichide le poti mixa separat, si sint farfurioare cu despartituri.eu, i le voi mixa separat
ramona, acuma am vazut ce e dintinoxul, mai bine ii dai paracetamol,decit sa dai cu gel de dinti, asta mai rar de folosit. of pup micul urlacios
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

ancamari spune:
Sobi - La Multi Ani!
Graviduta - eu am fost la targul de suveniruri de la Romexpo, dar numai in fuga. Era frumos, dar nu stiu daca o sa gasesti glob de sticla.uite cateva poze facute acolo, o sa le sterg maine.
http://picasaweb.google.com/fam.faur/TargSuveniruri
Sunt de acord ca KIDEX-ul e mult mai aerist decat Baby Expo, parca mai poti sa si cumperi cate ceva... din pacate nu am fost pe faza sa cumpar scaunul de masa sambata, asa ca s-ar putea sa ma duc si la Baby Expo, fara copil de data asta. Daca luam si scaunul nu stiu cine mai cara si copilul cu carut cu tot pe scarile alea. De la Kidex am cumparat o geaca, un hanorac si un body de la firma unui cunoscut de-al sotului care importa HAINUTE de la Dirkjie Olanda si mie imi plac, am mai cumparat si primit multe hainute produse de firma asta.
Pepsi, Andrada - ce-mi place ca ati inceput subiectul cu retetele! Este foarte util!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Paflo spune:
Tocmai imi adoarme gaza dupa un circ de o ora si ceva.Sper sa avem o noapte ok, ca deja suntem f obositi cu totii.
Pepsi, mersi de link. O sa trec maine pe la Sinevyo, e aproape de noi sa vad exact ce dozeaza (banuiesc ca IgE specific anti-banana) si sa vad daca recolteaza de la bebelusi (ma doare sufletul sa o chinuiesc...). Vreau insa sa ma sfatuiesc si cu un alergolog, caci sunt subiectiva (oricum ca medic nu e bine sa-ti tratezi tu familia), plus ca maifestarile nu-s chiar tipice ptr alergia la banana. Va tin pumnii sa nu fie vorba de dermatita atopica. Poate e numai o 'simpla' dermatita de contact.
Somn linistit tuturor!
Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

ancamari spune:
La multe lunisoare lui David Cristian de Amely!
Doxinu - Eu am marsupiu pana la 9kg, l-am folosit de 2-3 ori si deloc de cand a facut copilu' 7 kg pt ca m-a cocosat. Probabil o sa-l vand. Nu cred ca e o idee buna sa iei marsupiu pana la 13 kg pt ca nu mi se pare o varianta comoda de purtat copilul, nici macar prin casa.
Am mai pus si eu poze noi la capitolul nov-dec. Sa vedeti cum a papat Petitul 2 torturi de ziua lui de Sf. Andrei.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec