***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetele.am si eu un CHICCO - SCAUN PENTRU MASA HAPPY SNACK de vanzare daca cumva va intereseaza (daca nu va rog sa nu va suparati pe mine si sa ignorati mesajul)la 250ron+taxele de expediere.
si acum sa va spun si povestea lui
ma suna intr o zi soacra din germania si imi spune vezi ca am vazut un scaun de masa fain si ma duc sa il iau la rafi...iar eu ii spun nu ii luati ca am vazut eu cu paul(sotul)unul care ni l place la amandoi si vrem sa il luam pe ala.bine zice ea,atunci nu il mai iau.si vine socrumeo din ge(ca ea a ramas sa o ajute pe ficasa ca a nascut)si surprizaaaaaaaaaa mi a luat scaun.si acum ca sa ii demonstrez ca tot cum vreau eu fac il vand si imi iau altul.(daca il vand daca nu tot imi iau).

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

La multi ani, Sobi!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

La multi ani Vali5!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

LA MULTI ANI VALI !
LA MULTI ANI SOBI!
N-am vrut sa impart un la multi ani in doua!
Sper ca nu sunt ultima uratoare .(care face urari)

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Dicirstea, vroiam sa-ti spun sa nu te superi pe mine ca am glumit pe seama dorintei tale de a-ti vedea puiul cu piciorusul in gura! Mi s-a parut haios. Am vazut ca nu ai comentat, dar poate nu ti-a cazut bine. Ce ti-e si cu internetul asta, ca nu vezi fetele oamenilor cand spun ceva si nu auzi tonul. Asta poate schimba tot sensul. Dar inca o data scuze.

Pepsi, tu spuneai ca e bine sa dam bebeilor gramajoare din fiecare leguma ca sa se obisnuiasca cu gustul fiecareia. Dar eu le fac deocamdata piure si e destul de "curgator" . Sa le mixez separat?

Am vazut, dar uite acum m-am desteptat si raspund punctual.( Stai linistita, ca eu zic ca glumeste omu cu mine si cand se supara si-mi zice setios) Ca daca astept sa citesc tot ce s-a scris, trece o zi intraga si 2 capitole. Eu abia noaptea mai pot citi pe indelete. Ziua doar spicuiesc, daca apuc intr-o repriza de 20' de somn de-al lui Matei sa mananc, sa mai spal niste vase, sa dau cu teul asa pe deasupra , de ochii soacrei. si sa-mi mai ramana si timp . Nu m-ati vazut citind cu voce tare si comentand pozele cu el, sa ma auda vorbind , ca asa citesc eu ziua, iar cand mataie de oboseala incep sa soolfegiez si se calmeaza instatntaneu.

Eu sunt restanta la citit ceva pagini si acum am vazut de dat separat legumele. Eu i le pun pe toate, ca m-am gandit ca daca ii dau unul si nu-i place ce fac, ma apuc sa fierb alte zarzavturi si sa le mixez, cand el urla de foame? Sau ii bag lapte si am ratat o masa de legume? Sau ne luam la intrecere care-i cel mai insistent, eu cu lingurita si el cu refuzul. Asa ca ma gandesc ca daca il accepta putin de prima data, mai tarziu o sa pot sa jonglez cu cantitatile. Acum mai sar unele din ele, mai pun altele mai mult. Dar deja am vazut ca daca nu au cartof dulce sau morcov le accepta mai greu. Dar la haleste pana la urma.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Avem si noi steamer , mi l-a adus curierul in seara asta. Este un Tefal VC4003, cu baza de culoare alba, l-am spalat si abia astept sa-i gatesc lu' bebita maine niste legume. Fetele care folosesc deja asa ceva....imi vindeti si mie niste ponturi? trebuie sa fac ceva anume ca sa iasa legumele in regula? Daca vreau sa gatesc doar legumele le pot pune pe toate intr-un singur cos sau trebuie sa le separ in functie de timpul de coacere, ca de exemplu dovlecelul se face mai repede decat morcovul?

Doxinu, nu-ti recomand marsupiu daca are bebe 9 kg. Iti spun din experienta ca la primul copil experimentam niste dureri de spate groaznice de la carat odrasla. Lui Andrei i-am cumparat un marsupiu de la chicoo care merge purtat in trei pozitii pentru ca Stefan adormea destul de des in marsupiu si mi se parea ca sta cam chinuit....numai ca am reusit sa-l folosesc doar de cateva ori pentru ca urla micul ca din gura de sarpe...

Ibelciug, daca imi permiti, voi face o completare la reteta de ciocolata de casa (pentru ca am mancat la cineva si era delicioasa): poti adauga alune, nuci sau stafide la sfarsit . Poate copii reteta si la subiectul deschis de Pepsi.

Pepsi, multumim pentru subiectul cu retetele. abia astept sa incerc cate ceva.
Alergia la proteina de vaca se refera si la carnea de vaca? ca am un sertar de la congelator numai cu carne de vitel (de la bunica mea, deci stiu ca e in regula), pusesem in pungulitze muschiulet in portii de 50 g special pentru Andrei insa mi-e cam frica sa incerc....

Angela, daca esti cuminte, ascultatoare si papi tot sigur va trece mosul si pe la tine cu un laptop

Ali24, sa stii ca nu te-am uitat cu filmuletele Pilates numai ca inca mai astept sa ma lumineze cineva cum sa fac. Asa ca intreb din nou: pot sa arhivez filmuletele ca sa le pun pe mailul comun? De ce am nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

LA MULTI ANI VALI !
LA MULTI ANI SOBI!

Carstea stai kinistita, eu sunt codasa!

Fetelor care aveti pb cu sptele...NU VA NEGLIJATI, MERGETI LA KINETO, eu am ramas intepenita sambata sper duminica. M-am trezit pe la 5 dimi, si nu mai puteam sta nicicum , pe nicio parte, cu niste dureri groaznice. Am fost la dr si de ieri merg la recuperare. Mi-a zis ca am o coloana de copil de 8 ani care a carat saci de cartofi in cap . E f torsionata si risc o discopatie.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

sobi

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Sobi @ Vali
Multumim pt mesaje!!
Liviana si Mica promit sa fac poze si sa vi le arat! Mica am terminat camera! Mai astept perdeluta si gata!!
Noapte buna!!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Roxicucu , promit ca am sa fiu cuminte, ascultatoare si o sa pap tot, macar acum pe ultima 100 de metri...ai fost tare haiosa cu asta...

Sa stapinesti sanatoasa steamer-ul , sunt practice si eu am unul...E practic , eu am aragaz electris, pina se incalzeste plita, pina fiebe apa, bla, bla, bla...e mai usor cu steamer-ul, il bag in priza si e gata - eu maninc legumele mai mult crude.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput