*** LA REDOUTE *** (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ce face pisica: miorlaie, toarce, scuipa, da din cap, misca urechile(putin), da din coada, se culca si cam atat.
pt un copil de 5 ani e ok zic eu, si nu prea are cum sa o strice usor, a dat fi-miu cu ea de pamant la greu, ta-su a strans-o de gat...numai yo o iubesc

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Seara buna fetelor, nu am mai dat de multa vreme pe aici, am mai intrat cand si cand dar pt ca nu am mai dat nici o comanda nu am mai scris.
Cum mai sosesc coletele, vin ok, intarzie? Vad ca cineva zice de pisicuta cea alba ca ar fi comanda pt Mos....ar fi sanse sa ajunga colete pana la Craciun? Ma tentau si pe mine niste chestii dar mi-e ca m-am trezit tarziu si risc sa le primesc dupa Sarbatori. Asa ca deocamdata redutesc pe uscat, umplu cosul, ei mi-l golesc ca nu intru pe cotn prea des , astept insa cu interes reducerile din ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by addya
pt un copil de 5 ani e ok zic eu

Eu as lua-o pt mine , ca am crescut cu pisica si sunt moarta dupa ele. Dar, de cand cu Mara, nu ma mai ating de mate...

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Aissa, eu am dat trei comenzi pe 22 si 26 si le-am primit saptamana asta. De fapt, am avut o scrisoare simpla pe care am primit-o pe 30 nov (deci cam in 8 zile) si doua colete (ultimul l-am primit pe 5 dec). Deci au venit destul de repede. S-ar putea sa te incadrezi in timp.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,lume noua....chiar ma intrebam ce mai faci,ca nu te-am mai "vazut" pe aici.

Eu zic ca daca dai comanda azi sau maine ai sanse sa primesti coletul pana in Craciun.In ultima vreme la mine coletele au ajuns cam in 10 zile.

Ce ma fac eu acum,ca am primit codul ala de -15 euro dar nu gasesc nimic de comandat?Grea problema!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eh fetelor, n-am timp frate deloc de net. La serviciu am restrictie si nu pot intra decat pe site-uri cu .ro la coada (ca asa ferestre de timp liber as gasi) iar seara nu apuc mare lucru sa fac ca ajung de cele mai multe ori pe la opt.
Am in cos cateva produse, poate risc o comanda luni, ma mai gandesc...o sa scotocesc maine dupa ceva coduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by aissa

Eh fetelor, n-am timp frate deloc de net. La serviciu am restrictie si nu pot intra decat pe site-uri cu .ro la coada (ca asa ferestre de timp liber as gasi) iar seara nu apuc mare lucru sa fac ca ajung de cele mai multe ori pe la opt.
Am in cos cateva produse, poate risc o comanda luni, ma mai gandesc...o sa scotocesc maine dupa ceva coduri.

aissa,mai tii minte ce faina admosfera era aci la subiect ?????????/
mai nou s-au incins spiritele!

si daca tot am intrat repetarea linkurilor cu produsele cumparate e foarte utila ......de ex: s-a facut reclama la o fusta ,am comandat-o nu mi-a placut.
adresa doamnei "inteligente" fetele stiu despre cine vb. nu e indicat sa apara pe prima pagina!
va pupic si un sfat prietenesc :inainte de a pune o intrebare cititi ghidul cu atentie!

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Uitati ce face pisica:
http://www.toysmall.ro/pisica-2006-p-675.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Moama, pe youtube gasiti filmulete cu toate jucariile Fur Real. Dupa o privire rapida, pisica "rocks"! Porcul e total neinteresant, iar maimuta de-a dreptul sinistra!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput