*** LA REDOUTE *** (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!
Am luat si eu azi coletul din 18 Nov !
Credeam ca nu mai vine.... am gasit cutia deteriorata dar bagata intr-un sac sigilat, cu inscriptionari frantuzesti ...

Am luat www.laredoute.fr/vente-set-baignoire-pour-poupees.aspx?productid=324129566&documentid=201207&categoryid=22935631&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> cadita cu papusi, arata foarte bine, este mai mare decat ma asteptam, are niste accesorii dragute, eu am luat-o cu 19.99E, acum vad ca e mai scumpa.

www.laredoute.fr/vente-trotteur-parlant-et-musical-vtech.aspx?productid=324112676&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> premergator multifunctional pe care sub 240 RON nu l-am vazut pe piata la noi... Arata foarte bine insa nu l-am incercat... sunt tare curioasa cum suna functiile in franceza

Am mai luat un puzzle simpatic cu figurine din lemn si un set walkie talkie Spiderman pe care nu le mai gasesc... cred ca nu le mai au. Am vazut insa ca au aparut si alte jucarii pe site.

Pentru mine www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt-en-satin-de-coton-stretch.aspx?productid=324131047&documentid=488707&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> pantalon pe maro, sunt draguti, materialul este grosut, un pic satinat, am luat 36 si joaca putin pe mine insa daca le pun o curea merg... sunt perfecti pt. vremea asta.

www.laredoute.fr/vente-2-pyjamas-fille-okaou.aspx?productid=324120792&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> Set de 2 pijamale -subtirele dar imi plac.

Cam atat... as mai lua si eu cate ceva dar cred ca astept reducerile. Ma oftic ca pusesem si eu in cos cizmulitele de fetita - cele din antilopa cu ciorapel bleo si vad ca nu mai sunt disponibile momentan.. mai mult pentru alea as mai fi dat o comanda!

Apropos de pisica minunata... am vazut-o si eu in Gema!!! O cumparase cineva si astepta sa o plateasca... o pusese pe banda rulanta de la casa si mai ca m-am speriat cand am vazut cum clipea din ochi! Ma hotarasem si eu sa o iau pentru Maya dar ce pacat ca LR nu o mai au!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc Lorenza.Chiar e haioasa pisicuta.O s-o iau si eu micutei mele,pentru ca de mult vrea o pisicuta,dar la bloc chiar nu am cum.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Apropos de pisica minunata... am vazut-o si eu in Gema!!! O cumparase cineva si astepta sa o plateasca... o pusese pe banda rulanta de la casa si mai ca m-am speriat cand am vazut cum clipea din ochi!

Esti mortala, deci asa, te-a speriat pisica!

puzzle-ul e cumva
www.laredoute.fr/vente-les-puzzles-winnie-l-ourson-de-simba.aspx?productid=324110839&documentid=419507&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">asta ?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Florentina o fi venit odata cu al meu... ca si eu la fel l-am primit
Cutia parea rupta pt. ca fusese strivita... si era bagata in sac, sigilat... asa intrase in tara... mi-au aratat doamnele de la posta.

Eu nu mai astept aviz, pt. ca postasul nostru este un dragut... de fiecare data am primti avizul dupa 3-4 zile de cand era coletul la posta.
Daca doamnele de la mesagerie l-ar fi scris cu intarziere, nu l-as fi primit... pt. ca nu-l mai scriau, din moment ce luasem deja coletul.
Data dupa aviz este data de cand au coletul, de fiecare dat mi-au spus cand l-am ridicat ca e la noi din ziua x... De ex. ultimul l-au primit marti, asa era si data pe aviz, eu l-am luat miercuri... si avizul l-am primit vineri...
Chiar nu pricep... postasul trece zilnic sa bage scrisori in cutii... avizul de ce nu poate sa-l lase???

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Elyanne, bine ca a venit macar... la tine cat a intarziat? Problema cu avizele a generala... cred ca se misca in reluare la posta..sau nu sunt bine organizati. Si eu am ridicat o data un colet intr-o vineri si am prmit miercurea urmatoare avizul... a venit sotzul cu el de la cutie foarte curios... s-o fi saturat si el de cate avize au venit... quelle (unde produsele vin pe bucatele)... am luat si de la yves rocher cate ceva... Cand m-am uitat la el i-am zis sa stea linistit ca nu e cu ramburs...si apoi mi-am dat seama ca era deja expirat!

Felicia, pai da... m-am speriat un pic de matza... mie de fel imi este mai teama de matze decat imi este de caini... mi se pare ca intotdeauna "coc" ceva si stau in garda, pregatita sa reactionez si eu cumva !
Puzzelul nu e cel cu winnie, e de la Suzy Souris... cu o familie de soricei pe care ai posibilitatea sa-i costumezi cum vrei.. sunt 54 de piese si milioane de combinatii cica... inca nu l-am scos din tzipla!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna fetele, am crezut ca o fi liniste aici azi , caci duminica nu vin pachete.

Baietelul meu face un an peste nici doua saptamani (bine, nu contez pe cadou de la LR), vreau sa va intreb ce parere aveti de www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playgo.aspx?productid=324128554&documentid=201207&categoryid=23178384&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">masuta cu activitati, a luat-o cineva, cum vi se pare? Pe ea scrie de la 3 ani, dar mie mi se pare ca la 3 ani e total neinteresanta deja.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Cristiana,eu am vrut sa iau masuta pt baietelul meu,el are 3 ani.Mie mi se pare chiar interesanta si intr-o zi saptamana trecuta a fost si redusa la 15 euro.Din pacate pana am avut eu banii pe card a disparut reducerea.Oricum si asa e mult mai ieftina decat in magazin.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

eu am facut 2 comenzi pe 4 decembrie dupa calculele mele ar trebui sa ajunga in 22 decembrie, acum nu stiu daca le trimit direct in baia mare sau ajung toate coletele pt romania la bucuresti sau apoi se distribuie prin tara.
oricum sunt f nerabdatoare e prima data cand comand si sper sa nu ma dezamageasca calitatea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Puzzle-ul cu Winnie l-a luat cineva?Ma tenteaza si pe mine,desi i-am luat deja cadouri pt Mos Craciun.

Puzzle normal nu vrea sa faca,nu e interesat deloc.Doar imprastie piesele prin camera si gata.Ma gandeam ca asta cu Winnie e ceva deosebit si poate il atrage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Mmi-a venit si mie al 2-lea colet, daca la primul am fost oarecum multumita de calitatea hainutelor , de data asat mi se par chiar de duzina .
Am citit undeva cum se pun link-urile , am sa revin cu ele
pt. baietel -4 ani
-am cumparat o geaca de 15, 45 e -captusita cu blanita , cu gluga , daca blanita ar fi cum ar fi , materialul exterior e carpa curata , cred ca se uda si de la ceata ,
-o pereche de blugi la cca 8 e -cica meilleure vente , au un matarial ca la costumele de muncitori ,
-un fes cu fular , -e lucrat ata de subtire ca ti se vad degetele prin 2 randuri de material
-un pullower din bumbac potocaliu, asat e singurul accpetabil

Am luat pt. mama o bluza destul de scumpa -cca 29 e care s-a dovedit si asat o mare teapa-un material moale gen ,,atica

Singurul lucru de caltate e pullowerul luat pt. sot -material frumos, gros , de schi -24 E din pacate e fff mare -marimea L

Astept indoita coletele 3 si 4 cu lenjeriile de pat-noi ne mutam si m zis ca o sa cumpar tot nou, am luat 5 lnjerii de pat si un ,,boutis -cuvertura de velour ivoire .

Mi-e un pic frica sper sa nu fie materiale naspa , am 2 colete de apropae 500 E ...

Oricum eu nu mai cumpar haine ca m-am lamurit -poate cand or fi marile reduceri.
la aceeasi bani iei din HM sau Ca din germania sau austria super hainute de copii.

A si sa nu uit , ,,parka aia e absolut groaznica , nu aicum sa dai cadou asa ceva . am sa o duc la biserica langa mine unde e o femeie la intrare cu un copilas , cersesc

Mergi la inceput