*** LA REDOUTE *** (63)
Raspunsuri - Pagina 18
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by Bratu Monicaquote:
Originally posted by Jasmine
am vrut sa vad si eu faimoasa pisica,am dat click pe linkul pus de Monica si cica "acest produs nu mai e disponibil".
da jasmine,vad si eu ca nu mai merge dar habar n-am de ce.
Poate mai tarziu ,acum pagina nu e accesibila.
mai devreme mergea.
Monikka
poate pregatesc o reducere...
Paris
sa-ti fie gura aurita!
Poate se intampla minunea ca eu mai pun de o comanda mica pana luni.
stii povestea cu papucii mov pentru care le-am scris iar mail-uri...
Era adevarat nu mi-a facturat papucii ,asa cuma zis sabine,dar eu am ramass fara ei.Acu is 15 euro!

Monikka
claujro spune:
Eu am scris acum la Aides@services sa intreb cand imi deblocheaza contul...au trecut 2 saptamani, intru intr-a treia...Poate imi raspund si mie luni macar. Ca tare as folosi -15 si fdp 0 ![]()
Paris
addya spune:
bey, faimoasa pisica merita doar daca aveti copii marisori care sa aprecieze...
eu am luat-o cu 209 ron din auchan, atata facea si de pe sit daca mai puneam fdp, taxe....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by addya
bey, faimoasa pisica merita doar daca aveti copii marisori care sa aprecieze...
eu am luat-o cu 209 ron din auchan, atata facea si de pe sit daca mai puneam fdp, taxe....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
are 5 ani a mea.dar sincer cred ca matza aia o sa fie intreaga maxim 2 zile.
Ce face pisica in afara sa miorlaie,sa toarca si sa dea din cap?

Monikka
Graviduta spune:
Monica, s-ar putea sa nu o mai aiba. Mesajul asta imi aparea si mie cand cautam un produs pe care nu-l mai aveau pe site. Mai bine intrebi la Aide&Service si dai nr de catalog (daca il ai).
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Bratu Monica spune:
da.se pare ca nu mai este disponibila. asta e!
poate apare mai tarziu.Nu stiu ce sa spun.
Monikka
Graviduta spune:
Eu va recomand www.laredoute.fr/vente-2-sous-pulls-okaou.aspx?productid=324121022&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">aceste bluzite. Imprimeul celei maro este absolut superb, cu catifea (este adevarat ca nu stiu cum se face la spalat, daca se toceste). Si cea rosie e frumoasa.
Eu am luat 86, cu gandul ca Mara sa le poarte la toamna, ca acum are sifonierul plin, dar nu mi se par de masura 86, ci un 81.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Monikka
nu mai e nici o pisica
Mesajul nu e "desole,pagina nu e accesibila" ci "acest produs nu mai disponibil,nu mai e la vanzare pe site-ul nostru.Ne pare rau ca nu putem sa vi-l oferim".
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Monikka
Uite-o www.crazytoys.ro/jucarii/Animale-interactive-2042/FurReal-Friends-2050/5814/Pisica-interactiva.html" target="_blank">aici, dar e mai scumpa.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
Bratu Monica spune:
Multumesc fetelor.O voi lua de Gima pana la urma cu 240 ron si gata.
macar aici vad cum si daca functioneaza.
momentan fac curat in sifoniere.am scos 3 saci de dus la tara,asa ca locul e liber pregatit pentru reduceri.

Monikka