Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
myral spune:
Si noi cu diversificarea tot asa pe la 6 luni, sper sa am laptic cat mai mult timp ca la prima fetita. Abia m-am mai linistit si eu cu luatul in greutate, nu am mai cantarit-o de 3 zile, dar am inteles ca in luna a patra incepe sa scada de la 700, 800g cam la 600 . E adevarat? Dar la cei mai grasuni nu cred ca scade asa mult, chiar sunt curioasa, sa ma tineti la curent cu greutatile grasunilorMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Gata, am modificat listuta. Magda, bine ai venit in randul 'scriitoarelor'.
Myral, multumesc.
Ma duc sa pap ceva, nu cred ca mai intru. Noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
myral spune:
Hai ca noi trecem la tzatza acum, stingem lumina facem liniste poate poate o fac sa adoarma mai devreme ca ma termina de obicei pana la 12.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Sim, noapte buna si eu as vrea sa nu mai intru, adica sa adoarma Elisuca.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
magdaz spune:
Sim, multumesc pentru inscriere si pentru urarea de bun venit.
Pentru miine : Apgar 10,37 saptamini.
Tot pentru miine: cum activez PM?
Acum e cam tirzior pentru noi si inca n-am facut baitza.
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)
alehiam spune:
quote:
Originally posted by rnico
ceau!
am dori si noi sa fim pe listuta cu dovlecei si papanasi!
alesia, 23oct2007, 3900gr, 49, cm, apgar9, cezariana
multumim
cum putem pune poze pe site-ul comun?
bombonica ...23oct2007
rnico, magda bine ati venit! scrieti peste 10 mesaje si asa o sa apara in timp real mesajele voastre. Ca sa activezio PM trebuie sa mergi la mesaje private/option/ Activeaza mesaje private... insa am inteles ca trebuie sa aduni ceva mesaje sa il poti activa... asa ca fetelor puneti-va pe scris si veti primi si parolele apoi
magda si eu vreau tot pe la 6 luni...insa bebele meu e alaptat
roxana asta e... daca nu mi-au mers sinapsele mai repede ... ma bucur ca a fost ok la control azi
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
MAGDAbine ai venit .Am vazut puiuti tai,foarte frumosi .Sa-ti traiasca .
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
spunem si noiLA MULTI ANI celor 2 papanasi sarbatoriti astazi;GABRIEL ALEXANDRUSI CONSTANTIN VLADIMIR
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
andrruzza spune:
Rita, imi pare nespus de rau..nu am cuvinte! Dumnezeu sa fie alaturi de voi, sa fiti puternici!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by devyllaquote:No m-ai prinsTata a fost pictor...insa pe mine m-a atras mai mult partea fotografica...decat pictura.
Originally posted by alinus_25
Devylla, pt Erika ta. Momoasa si ochioasa. Se citeste talentul fotografic in pozele alea. Sunt superbe. Am vrut sa-i arat sotului albumul 'Japonia prin...' ca i-am zis ca la voi e un ochi si o mana de artist in familie, dar nu am mai gasit vechile fotografii. Doar 2. Am vazut ca te numesti de fapt Sabina. Deci e de inteles... mda, are numele asta un mister si o incarcatura artistica. Pardon, de fapt purtatorul. pt Sabinele noastre.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
albumele cu poze...'japonia...' sunt pe webshots...insa pe privat...link^ul este nou si in constructie...am vrut sa fac albume separate.Daca vrei sa i le mai arati sotului spune-mi si le trec pe public.
Multumesc de laude,chiar ma bucur,si poate ai dreptate cu numele de sabinutza...s-o vezi pe cealalta sabinutza a noastra,in afara faptului ca este compozitoare...sa vezi ce super truper fotografii are...
Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Ei, m-am prins ca sunt private acum. Dar daca zici ca e in constructie sit personal, eu si sotul mai asteptam. Poate ne oferi ocazia sa admiram din panzele tatalui tau. Si cu simtul artistic... e cert de unde vine. Dintr=-un tata pictor si o mama coregraf... Ehe, brava!
In schimb nu m-am prins tu ce profesie ai. Spre rusinea mea evident!
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)