Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
myral spune:
Noi suntem cu colicii dar nu prea ne-a ajutat nimic, nu i-am dat nimic combinat, espumisan 5 pic de 3 ori pe zi, bonnisan, gripe, debridat am incercat insa nu prea am vrut sa-i dau ca nu e natural, oricum vreo 3 zile dar tot degeaba. A mea se saturase de ele ori le vomita ori le scuipa. Noi am trecut de 3 luni si tot nu ne dau pace, bine nu urla tot timpul, dar face urat in special la supt si asta ma termina, o tin cat mai ridicata aproape vertical, ma plimb cu ea in timp ce suge, o tin si o jum de ora pe mine ca sa scoata aerul, masaj pe burtica, altceva chiar nu mai stiu doar rabdare ca o sa treaca. Acum incerc sa nu ii dau sa suga mai devreme de 2 ore dar e asa greu ca nu doarme deloc ziua (doar la mine pe burtica de fapt). Bine ca doarme noaptea 4 ore apoi suge si mai doarme inca 2 ore ca altfel o luam razna.Carmenita si eu sunt singurica 2 sapt si e ffff greu, bine ca o am si pe cea mare nu prea ma poate ajuta ea prea mult dar numai prin faptul ca e si ea pe langa noi ma ajuta (bine daca nu ar avea teme asa lungi si greleeee ar fi si mai bine )Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Mi-am adus aminte nici la mine cea mare nu a avut colici deloc manca si dormea cate 3 ore, ah ce viata!Carmenita normal ca nu mananca bine daca are colici in timpul mesei asta e si cazul nostru.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Ce e asa liniste la noi? Ca azi e luni, unde sunteti toate?Danielle , Sim ce cumparaturi ati mai facut?Magdaz pe listuta o sa te inscrie una dintre fete, iar pt parola trebuie sa activezi PM dar eu nu mai stiu exact cum se procedeazaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
ramonaiani spune:
Povesteam ca azi am facut primul vaccin. La 3 luni adica. L-am intrebat de ce in Germania se face la 3 luni si in Ro la 2. Mi-a zis ca e o chestie organizatorica -aici la 3 luni se face controlul U4, si ca sa nu te tina tot timpul pe drumuri, ii face si vaccinul tot atunci.
...apropos de diversificare ...aici se recomanda alaptarea EXCLUSIV pana la 6 luni.
Eliza (06.09.07)
sim_stoian spune:
Myral, sunt pe aici, dar mesteream la un blog pentru Stefan. Am facut prada bunicica la mall, adica geaca groasa, 3 body mai mari si 2 perechi de sosete de la Z si un costumas dragut de la Debenhams.
Magda, te trec eu in lista acusi.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
myral spune:
Tot eu ca sa urez La multi ani pt GABRIEL ALEXANDRU de adrianaolimpia si CONSTANTIN VLADIMIR de aniast Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
ramonaiani spune:
a, sa nu uit. A facut febra de la vaccin! Acum ne plimbam cu randul prin casa, cu copilul in brate: cand eu, cand tati. Si noaptea de-abia a-nceput ...
Eliza (06.09.07)
sim_stoian spune:
Magda, eu am de gand sa incep diversificarea la 6 luni daca o sa reusesc sa il alaptez exclusiv pana atunci. Daca, Doamne fereste, nu o sa pot, pe la 5 luni o sa incep sa ii dau si altceva.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
myral spune:
Sim sa le poarte sanatos Stefan! Abia astept si eu sa vina sotul sa plecam la praduit.Ramona si nu i-ati pus un supozitor pt febra?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)