*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI ILENUTZA!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familionul drag!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

nu pot sa cred.A MURIT DAN IOSIF!

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Ilenutza!
Catutza, torturile sunt facute la comanda. Al fetei a fost crantz.
Noki, apar si eu intr-o poza, numai ca-s cu masca pe fata.
Fetele care aveti masina de spalat vase: se merita investitia? Am vazut o reclama la tv la o masina si ma bate si pe mine gandul sa iau. Stefan nu e de acord, zice ca trebuie detergenti speciali, consuma mult curent si nu-i vede rostul decat in cazul petrecerilor cand sunt multe vase de spalat. Dar daca vreau, cumparam si de aia.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

eu am, o folosesc numai inainte/dupa petreceri.detergentul nu e f scump.imi place ca dupa ce le spal vasele in masina scartiie la atingere si paharele nu au nici o pata, urma de apa.

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

noki,mersi de urari .......a fost bine azi in prima zi ,am frunzarit toata ziua un dosar ,prezentari ,protocol ,sper sa fie bine.
mai nasol e cu programul 07-15,30 la 06 ma trezesc.

lavi ,una calda una rece......ce faceti azi? cum sunt fetele?

mada,da !am pregatit ghetutele.acum astept!!!

vreau sa va zic despre calutul Soranei ,a fost un succes total !merita toti banii .
Anda mersi de sfaturile cu privire la MOS ,au functionat!

Sorana ramane cu buni pana la toamna ,azi socrela mi-a facut curat -a sters parchetul ,a spalat ceva vase,pahare,chiar m-a surprins-placut evident.

cine zicea ?,parca Lavi ca incepe o noua etapa in viata mea-chiar asa e!

sa va aduca MOS Nicolae,multe cadouri ,sanatate,dragoste,liniste in suflet si multe bucurii,iar copilasii nostri sa se bucure din plin de magia sarbatorilor de iarna care bat la usa.

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza la Sozopol eu am ochit hotelul asta dar nu am bagat cerere de rezervare:
http://www.hotelselena-bg.com/nastaniavane_en.htm
(l-am ochit de cand am fost acolo ca e f fain pozitionat)
Cred ca intr-un family room (Stu) ne incadram; am intrebat pe Tripadvisor si mi-a raspuns cineva ca incapi cu 2 copii.
Alt link cu acelasi hotel:
http://www.sozopol.com/sozopol_hotel_144.htm
Parca am vazut (in realitate) ca au si ceva loc de joaca pt copii in fata hotelului.

La acest al doilea link este si o harta; si sunt mai multe hoteluri si private accomodation.

Cum te uiti pe harta, in partea de sus este orasul vechi, apoi vine golful cu plaja nr 1, apoi orasul nou (cu mai multe hoteluri si constructii noi) si plaja nr 2.
-------------------------------
Edit: mi-a raspuns tipa cu pensiunea de la Bled, ne cere 70 EUR/noapte cu copii cu tot (camera renovata cu baie, pat dublu + canapea extensibila pt copii si mic dejun bufet suedez.)
---------------------------------

La noi a venit Mosu! Dar nu pot povesti ca are Virgil nevoie de comp.

-------------------
Nati n-a mai facut febra de la ora 13 in schimb are diaree. Starea generala e OK, se joaca dar e un pic mofturoasa. Kk nu pute, miroase acrisor asa ca nu cred ca e grav (infectios).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

In fiecare an, incepand cu 6 decembrie, sufltele noastre incep sa simta cum ceva parca in atmsofera e schimbat - se apropie o perioada frumoasa a anului "Sarbatorile de iarna" - cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.
Va doresc ca aceasta perioada sa va aduca si voua multe zambete frumoase de la oamenii din jurul vostru si sa puteti impartasi tot ce aveti voi mai bun cu ei.
Lumina in suflete si multa sanatate.

Un gand bun de Sfantul Nicolae!!!
Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ilenutza , La multi ani! , sanatate, fericire multe bucurii si numai bine!

Lavi , i-mi place primul hotel chiar foarte mult. Sa stii ca regret ca nu am ajuns si noi anul asta in Sozopol.Ce bine ca ti-a raspuns tipa cu pensiunea , eu abia astept sa va intoarceti sa ne spui ce si cum e pe acolo.

Eu azi m-am deprimat rau cand am vazut ca iar a mai murit o femeie la nastere, de data asta la Panait Sarbu. Off Doamne nu pot sa cred ca se mai intampla asa ceva in Romania in anul 2007...aproape 2008.

La multi ani, Nicoleta/Nicolae !!! va uram la toti, sa fiti sanatosi si fericiti.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi ani,Nicoleta,Nicolae!

pentru toata colectia"
Sa va puna mosul in ghete -fericire cat cuprinde ,sanatate,iubire si multe ,multe bucurii !
ilenuza, sa fii fericita!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La Multi Ani, Nicoleta/ Nicolae!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de muuulte bucurii si iubire!
Un special pentru Daniel Nicholas, Bogdan Nicolae si Nicoleta, mamica lui; si pentru Flavia Nicoleta!

Sper ca Mos Nicolae a fost darnic cu voi si v-a facut multe surprize placute!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput