*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)
Raspunsuri - Pagina 15
tania-z spune:
Gandacel la multi ani! 
Ilenutza La multi ani cu maaare intarziere! 
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
xandra28 spune:
hello!!!
la multi ani la nicolae si nicoleta!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
felicia74 spune:
La multi ani de Sfantul Nicolae! Multa fericire celor care isi serbeaza onomastica azi!!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
A venit Mosu'!!! 

Din pacate nu am apucat sa vad fata pitikaniei, insa a filmat-o tata si o voi vedea "in reluare"!
Am vorbit cu ea la telefon si mi-a povestit ca a venit Mosu' si i-a adus cadouri ... giucalii, ciocolata, bomboane, grisine si hainute! Cel mai tare s-a bucurat de ciocolata si jucarii! Abia astept sa vad filmarea!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ioana_77 spune:
Mie imi pare rau ca nu i-am filmat fata cand a vazut cadourile la ghetute. cel mai mare succes: bomboanele
La Multi Ani de Sf Nicolae!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani
Stefan - primele zile
xandra28 spune:
din jurnalul unui pitic de Mos Nicolae (asta din ce mi-a povestit mama):
s-a trezit, a dat fuga pe hol si a gasit langa ghetute o cutie cu o corabie (gen corabia piratilor din Piratii din Caraibe). nici n-a mai vazut dulciurile si fursecurile din ghete (desi e maaaare fan)!
a fugit co jucaria in sufrageria, a desfacut-o cu chiuieli si a inceput sa se joace cu ea!
ce-mi mai plac sarbatorile! 
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Madutza10 spune:
Neata!!
La multi ani de Sf Nicolae !!
La noi a venit mosu aseara ,n-am facut mare tamtam ,cu pregatitul ghetelor ,pus cadoul in ghete ,e prea mic sa-i explic cine-i Mos Nicolae ,cu MOs Craciun a inteles pt ca l-a tot vazut la tv ,poze pe net ,i-am tot povestit ,..in fine ,noi am primit cadouri de la socrii ,de fapt au fost in vizita si le-au pus sub perna fara ca noi sa banuim ceva ,le-am gasit cind ne-am bagat in pat ,iar puiu mic d'astea marunte ,dulciuri pe care le voi manca eu ca nu pune gura si un PlayStation :))) ,sa se joace tasu cu el ,cica il invata si pe fisu :))) ,i don't think so
Ma duc sa-mi beau cafeau .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Sf.Andrei 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
maria_alexia spune:
La multi ani, Nicoleta & Nicolae !
La noi Mosul a venit de aseara (asa vine de cand aveam eu vreo 4 ani si i-am disperat pe ai mei fatzaindu-ma toata noaptea pana la ghetute si inapoi de nerabdare
). Cristi stia ca vine "Mos Nae" si-i "duce bobo" in "puci"
daca e cuminte. A fost cam coplesit de cadourile mosului, care a venit cu traista cam mare (pe sora-mea am ratat-o de la instructie, restul s-au conformat). A adunat bobo (Kinder), o gramada de fructe, carticele, masinuta de tabla (asta i s-a lipit instant de manuta), 2 mutunachi, sosetele...
Iar eu am tras linie si am descoperit ca trebuie sa dovedesc 1 kg de ciocolata!!! 

![]()
Tot specialitati incat nu ma indur sa dau nimic, va trebui sa le gust pe toate...![]()
canuta-om-sucit spune:
La multi ani Nicolae si Nicoleta! Multa sanatate si cat mai multe impliniri.
A venit si la noi Mos Nicolae, aseara. L-am pus sa isi faca cismulitele, a fost asa de simpatic ca dadea cu peria pe picioare in loc de cismulite. Le-am pus la usa si am asteptat. Ne-am dus am mancat si in timpul asta a venit mosul. Cand a iesit din bucatarie nu vazuse dar i-am atras eu atentia, asa de incantat a fost... A primit o broasca din aia care merge singura si care atunci cand o iei de cap te cearta, un tractor, un elefantel care se invarte si canta, o pereche de papucei si o alta tablita de scris. Cel mai mare succes l-a avut tractorul pe care nu a vrut sa il lase din mana si s-a culcat cu el
Nu prea stia saracul ce se intampla... nu stiu cat a inteles el despre Mos Nicolae... dar cert e ca "tatou" si-a facut datoria
.
crissy77 spune:
La multi ani celor care poarta numele de Nicoleta si Nicolae!
Cristina & Elise-Stefania