*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)
Raspunsuri - Pagina 16
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela!!!
La ne traiasca sarbatoritii zilei!!!!
A venit Mosu' ! A venit Mosu'!!! Iacata!!! Sarah a primit oua Kinder, un Mos de cioco, un Mos de ceramica cu lumanare, un super joc magnetic cu animale de ferma si salbatice, un CD cu Cutiutza muzicala si o papusica-bebe cu toate accesoriile necesare. A fost suuuper incantata de toate!!!!

Adila a fost de milioane...ieri seara era tare amarat ca a uitat cu desavarsire de Mos, dar cine s-a sculat la 5.30 si a plecat cu "treaba" cica jos la masina sa incarce ceva si a venit cu tolba plina pentru Sarah si mami???
Cand m-am sculat io, dupa ce el a plecat, erau cizmulitele pline!!! Tare m-a impresionat!!!!
Din ciclul cine mai e ca mine...aseara dupa baita fetei am luat-o pe mama si am mers in Orhideea, unde era suuper lejer si am facut super cumparaturi in liniste si pace!
Apoi la 1.15 am ajuns acasa.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
La multi ani gandacel! si ce nicolete si nicolai mai sunt pe forum!
sa completez si eu raportul de mos nicolae: si-a pus aseara ghetutele la geam, i-am explicat de 1000 de ori ca vine mosul cand el doarme, la toti copiii vine, ii lasa in ghetute jucarii etc. ma intreba dk brmbrm, adik dk vine cu masina? nu, vine prin aer. " ae?!" era stupefiat. de dimi l-am urcat la geam: superbisima carte enorma cu multe povesti cu preferatul lui, ursul winnie, lucioasa, cu multe poze si desene nici nu a fost bagata in seama. nici nu a pus mana pe ea. deasemenea si pentru farfurioarele (pt soldatei:) cu motanul Tom. si biscuitii la fel. si mandarinele la fel. a insfacat masinuta cu scara de pompieri si nu a mai lasat-o din mana pana la gradinita, cand am parlamentat o groaza in ploaie sa o lase in masina ca altfel o pierdem. la masa cu o mana tinea biberonul si cu alta masinuta, de frica sa nu i-o iau...acum stiu ca masinutele bat la fund orice altceva...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Am uitat sa zic - io am venit mai tarziu putin la servciu, ca Mosu' cum a umblat azi-noapte, asa ca azi-dimineata am desfacut cadourile!
Si nu am vrut sa ratez ocazia de a o vedea fericita!
Azi-noapte, la 1 cand am ajuns acasa, chiar ca m-am simtit ca Mosu': eram numai io pe strada si cum nu-mi merge liftul, m-am furisat pana la etajul 6 pe jos cu desaga plina...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
felicia74 spune:
A venit si la mine mosu! Mosu' instalatorul
Mama, oare voi avea apa calda?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Io-s super dezamagita de ouale Kinder pe care le-a ales Mosu', ori nu a avut mana buna ori nu mai sunt jucarioarele din timpul facultatii
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani
Stefan - primele zile
felicia74 spune:
Ioana daaa, ce jucarii frumoase erau!
Noi acum am gasit o duda, un eschimos stilizat![]()
Unde sunt strumfii de altadata?
maria_alexia spune:
Si eu chiar vroiam sa va intreb ce-ati ami gasit prin ouale Kinder... Eu am facut turul tuturor supermarket-urilor pana am gasit un cofraj cu o serie cu ceva masinute, peste tot erau numai figurinele alea stupide din funny students sau cum se cheama... ![]()
In schimb am gasit o serie de oua tare simpatice cu figurine Disney, deocamdata avem 2 Goofy si-l cautam cu disperare si pe Mickey Mouse ![]()
Apropos: tortul lui Cristi e musai sa fie cu Mickey Mouse, anul asta. Daca vedeti pe undeva prin magazine figurine de tort cu Mickey, Minnie, Donald, Pluto & comp, imi luati si mie, va rog mult!
Noki_Lara spune:
Subscriu...ouale Kinder sucks...In primul rand lui Sarah nu-i plac bulele alea 2 de dinauntru. Apoi jucaria...bleah...ceva rotita prin care se trece nu stiu ce chestie si daca tragi - dar trebuie ceva indemanare - se invarte rotita. 

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
addya spune:
LMA sfintisori si sfintisoare Niculae :)
la noi nu a venit mosu deloc-deloc. asta din motive de pisica, nu m-a mai lasat ta-su sa-i iau nimic, a zis ca oricum nu pricepe si o sa vina mos craciun mai doldora de jucarii.
in schimb mergem diseara la un party in pijama cu pitici si va veni acolo mosul
, e la un loc de joaca misto si sper sa fie un succes.
noi ne-am pus pe lista la serbarea de craciun de la sotzu de la servici, abia astept, astia au in curte o antena enorma, de vreo 150m, cine sta in Crangasi poate o stie
, iar mosu va cobori de pe antena! asa e la ei, baietii de la intretinerea antenei care au si antrenament de alpinist sunt "mosii" de servici. nush ce o sa priceapa cupilu, eu abia astept!. pacat ca nu e voie sa filmam in incinta unitatii, nici macar cu tel. mobil
poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
felicia74 spune:
mey, la mine mos instalatoru a ramas blocat pe teava la parter. Ca nui a venit la mine. Too bad, ca trebuie sa-mi iau cadourile de la mos strawberry
, niscaiva lancoame, maxfactore si escade
Abia astept sa le vad.
Revin peste 2 ore!