*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli, astept impresii despre mos strawberry... please!!!! Vreun parfum ceva???
Daca nu oricum, v-as ruga sa-mi recomandati si mie ce parfumel sa-mi iau!!!! Ma gandesc la un Clinique (Aromatics elixir sau Happy), sau Bulgari (Omnia) sau Hugo Boss (Woman) Voi ce parere aveti?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani, Nicoleta si Nicolae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

camelia, asta cu parfumurile e in fct de gusturi, de ten, de personalitate, de hormoni, nu se recomanda. ce-mi place mie poa' sa nu-ti placa tie

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

la multi ani, Nicoleta( gandacel) !
Multa fericire si iubire . Iti doresc sa ai o zi frumoasa

Pentru Alexia mosul nu a reprezentat ceva interesant, s-a trezit cu fundul in sus si din toate cadourile - carte, manusi, mandarine si ou kinder- nu a ales decat oul. fiind prima data cand ii dau asa ceva probabil ca a tentat-o, subscriu si eu ca este oribila jucaria .

cami, eu am avut omnia, este dulce daca preferi alte esente mai cauta.Depinde si ce te prinde pe tine.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, multumesc de raspuns, stiu ca depinde de gusturi, eu ma gandeam mai degraba la calitatea parfumului...

Roxi, multumesc de raspuns, mai ma gandesc azi si maine bag comanda!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

la multi ani Ilenutza! La multi ani Gandacel! (Si Nichita?)

La noi a venit aseara Mosu'. Silviei i-a adus un joc magnetic Creionul fermecat iar Nataliei bucataria cu pricina. Era sa-i aduca si Lego-ul pregatit pt Craciun, noroc ca consoarta Mosului a apucat sa-l subtilizeze rapid.

La noi nu a adus fructe sau dulciuri pt ca nati are diaree.
Pana la urma bineinteles ca se joaca amandoua cu amandoua.

Am mobilizat-o pe Silvia la curatat cizmulitele, de atata zor s-a apucat si de pantofii lui ta'su!

Bucataria e misto, le-a placut, mai ales Nataliei, dar e un pic instabila, daca ii dai un branci cade in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cami ,eu folosesc de citiva ani :Chanel(allure),Yves Saint Laurent (cinema) sau Calvin Klein (in2u) ,astea-mi plac ,acu' vorba Andei ,depinde de gusturi ,mai imi place Noa si Dolce &Gabana ,ala mov nu mai stiu cum se cheama ca nu mai am sa ma uit pe sliclutza

Sa-mi fie rusine, n-am urat LA MULTI ANI Ilenutzei si Gandacelului ,sa traiti o mie de ani ,fericire maxima!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cami eu cred ca toate 3 sunt absolut OK dpdv calitate, daca nu sunt contrafacute, bineinteles.

Anda ieri si Virgil si-a varsat o cana de apa pe laptop, asa ca azi noapte usca la el de zor. Sper sa-si revina, ca e laptopul de la servici.

Noki o fi fost gol in Orhideea dar a fost Virgil pe la 11 (23) in Real si dupa ce a pus 2-3 chestii in cos cand sa se puna la coada la casa -> cozile erau pana la jumatatea magazinului. A renuntat si a plecat si cand sa iasa era o coada de vreo 100m la intrarea in parcare A innebunit lupul. De tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

E nebunie mare cu cumparaturile astea ,io nu mai fac nici un shopping pina pe 16-17 si atunci ma voi duce noaptea ,ma apuca toti dracii cind vad atita lume ,nu am rabdare sub nici o forma sa stau la cozi,cumpar ce-mi mai trebuie din piata ,magazinase mici de prin cartier...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Am avut si noi mosh, nu i-am explicat prea mult ca nu ne asculta prea atenta. Ea a priceput ceva-ceva de mos Craciun, n-am mai zapacit-o cu un alt mosh So - un ou mare Kinder, of course, da' am luat tzeapa, ca inauntru era un puzzle cu piese mici. Si 4 carti din Colectia magica Disney (Cenusareasa, Frumoasa si Bestia, Frumoasa Adormita si Alladin). Mai avea Peter Pann. Colectia are 12 povesti. Ma intreba Cata ieri - doar nu vrei sa i le iei pe toate???!!!! Ei, nu, abia astept. La noi, astia batrani ceva mai simbolic.

S-a trezit dimineata pe la 5 sa faca pishu si in timp ce era pe oala cerea "pintzu" si 'pisesa", nu le-a uitat peste noapte.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput