*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ei vezi, nebunie mare, cumpara lumea in draci de toate de parca numai in decembrie pot cumpara. De-aia ma si enerveaza pe mine "atmosfera de Craciun" indusa si impusa inca din noiembrie in magazine, pentru impulsionarea cumparaturilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Anda, si Alex e mare fan ursuletul Winnie & co, dar preferatul ei este tigrisorul (Misha, cum l-am botezat). A primit la 2 ani un Misha urias, de-a dat-o pe spate.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu una o sa am mari probleme anul asta cu cumparaturile . Desi imi propusesem sa le finalizez pana in 15 nov, inca n-am reusit sa iau cadourile . Plus cumparaturile saptamanale care oricum trebuie facute, plus ca tati e super-ocupat pana la mijlocul saptamanii urmatoare... O sa ingrosam randurile celor care cumpara in disperare in ajun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata' la toata lumea!
m-am trezit la 4.30 dimineata,din cauza emotiilor,abia astept sa vad cum reactioneaza mandrele.....aseara Claire a mers la baie de 5 ori ,poate- poate il prinde pe mos.
noki- mosii nostri au folosit acelasi angro cand si-au facut plinul cu jucarii, avem aceesi papusa.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

catutza am impresia ca preturile de la hotelul din Sozopol sunt in leva, nu in euro, tu ce zici?
http://www.hotelselena-bg.com/tzeni_en.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

De acrord cu voi fetelor, este de nedescris ce aglomerat este in bucuresti pe strazi si in magazine. Aseara am stat in intersectia de la morarilor 30 minute, se circula ca in codru, in magazine lumea cumpara orice..oricum..
oare asa este si in alte tari?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Am pus in contul comun, de mail, link cu poze de la 2 ani si cu noua freza. Ca tot m-a certat Madau

Cine se pricepe? Cum sa creez un nou album in photobuckett, ca am atasat pozele, asa, in albumul mare, ca sa zic asa. n-am gasit optiunea pt. creare nou album. Cele deja create sunt de pe vremea lui yahoo.photos

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

roxi- nu stiu in alte tari ,dar la noi a inceput nebunia din sep-oct, acum e groaznic.... si e de rasu -plansu cand pe 27 dec ,vezi cozi interminabile la fiecare magazin la- returns- "nu imi place cadoul ,primit il duc inapoi"

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

pumba, serios???? se dau cadourile inapoi? Hai ca ma amuzpe aici singura ...
Acum inteleg de ce sora-mea mi0a trimis cadoul de craciun acum o luna ( cu rugamintea sa nu il deschid decat la craciun )

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

pumba pai cum adica il duc inapoi? Fara bonul de casa, banuiesc. Si primesc banii pe el, sau altceva in loc? Si obiectul respectiv se pune iar in vanzare, si-l cumpara altcineva "de nou" ?

pumba hai ca rad singura aici, imi inchipui americancele alea toate un zambet Colgate: "wonderful, amaising, how cuuuute!" si in gand: poimaine la coada la retururi

catutza le-am scris, sa-i intreb. Ca e o diferenta: pret in euro vs leva, dar eu cred ca sunt in leva. Vad ca micul dejun e separat, 5 leva adultii 3 copiii, nu mi se pare asa de mult, mai ales ca e bufet suedez.
Vezi ca mai exista in Sozopol un hotel Selena Beach care-i mai departe si mai naspa zic eu.
Cu concediile si excursiile se pare ca-s incorigibila .

Mergi la inceput