*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

roxi - daca nu -ti place cadoul ,il trimiti rapid in state si il schimba. unele magazine au pana la 90 zile, data limita cand poti schimba ceva.
am cumparat o geaca si mi-a spus vanzatoarea -"ca daca iese la spalat sa o duc inapoi"

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

A venit si la noi mosul, ce sa va mai spun...cel mai incantata a fost de "cocio" kinder (nu ou...ciocolata tablete) si de papusa , cartile cu animale si fructele nici nu le-a bagat in seama.

Lavi si eu tot in leva cred ca sunt preturile (altfel nu vad rostul la preturile de jos care sunt in leva). Sa-mi spui ca raspund si ei. I-mi place hotelul mult , sa vad daca il conving pe Mihai sa mergem si noi tot in Sozopol.

Pumba , cum au reactionat fetele? S-au trezit?Faina faza la voi cu returnatul cadourilor

Feli , ai luat cadoul de la mos? Ei, cum este?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

il cumpara cineva de "nou", ajunge la reduceri ori firma suporta pierderea. fara bonul de casa lavi .
dar stai cu frica in san ,sa nu te intalnesti cu persoana care ti-a facut cadoul//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by pumba

il cumpara cineva de "nou", ajunge la reduceri ori firma suporta pierderea. fara bonul de casa lavi .
dar stai cu frica in san ,sa nu te intalnesti cu persoana care ti-a facut cadoul//

... care returneaza si ea cadoul de la tine.

Dar cum intrebi:
-Vai dragam ce cadou frumos, nemaipomenit, exact ce mi-am dorit dar de unde l-ai luat?

Mergi la inceput

nu s-au trezit,fac 13 -14 pe aici,am baut 3 cafele.....
lavi , ti-ai gresit cariera....deschide o firma - "va gasesc vacanta de vis"- clientu spune cam ce vrea si tu treci la treaba...ce zici?

Mergi la inceput

in cel mai rau caz il "regift"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by lavi02

quote:
Originally posted by pumba

... care returneaza si ea cadoul de la tine.

Dar cum intrebi:
-Vai dragam ce cadou frumos, nemaipomenit, exact ce mi-am dorit dar de unde l-ai luat?

Suuper tare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Catutza da, le-am luat, mi-a pierit tot cheful de comandat pe net. Produsele sunt misto, dar uitati ce am patit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83766&whichpage=20

Noki am fost in martie 2005. Nici nu stiam ca sunt in formula "2 in 1"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pumba pai e hobby personal si in scopuri personale
Se activeaza mai ales in perioade naspa, vreme urata, pb personale...

Feli, ca sa te inveselesc putin, mai ales ca nici instalatoru' nu ti-a venit (si ca sa ma informez si eu), povesteste de Slovenia, pe scurt: unde ai fost (a fost in Ljubljana?), ce ti-a placut, tips & tricks, ce nu ti-a placut, ceva mancaruri locale, preturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Off mai Feli , ca orice lucru bun ....se duce de rapa.Ma miram eu sa fie asa simplu si usor. Bine ca nu ai mai platit nimic in plus de data asta.

Mada , ai fost la Baby Expo? Hai intra sa ne spui cum este acolo, eu ma duc maine si abia astept.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput