*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)
Raspunsuri - Pagina 19
pumba spune:
roxi - daca nu -ti place cadoul ,il trimiti rapid in state si il schimba
. unele magazine au pana la 90 zile, data limita cand poti schimba ceva.
am cumparat o geaca si mi-a spus vanzatoarea -"ca daca iese la spalat sa o duc inapoi"
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
catutza spune:
A venit si la noi mosul, ce sa va mai spun...cel mai incantata a fost de "cocio" kinder (nu ou...ciocolata tablete) si de papusa , cartile cu animale si fructele nici nu le-a bagat in seama.
Lavi si eu tot in leva cred ca sunt preturile (altfel nu vad rostul la preturile de jos care sunt in leva). Sa-mi spui ca raspund si ei. I-mi place hotelul mult
, sa vad daca il conving pe Mihai sa mergem si noi tot in Sozopol.
Pumba , cum au reactionat fetele? S-au trezit?Faina faza la voi cu returnatul cadourilor ![]()
Feli , ai luat cadoul de la mos? Ei, cum este?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
pumba spune:
il cumpara cineva de "nou", ajunge la reduceri ori firma suporta pierderea. fara bonul de casa lavi .
dar stai cu frica in san ,sa nu te intalnesti cu persoana care ti-a facut cadoul//![]()
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by pumba
il cumpara cineva de "nou", ajunge la reduceri ori firma suporta pierderea. fara bonul de casa lavi .
dar stai cu frica in san ,sa nu te intalnesti cu persoana care ti-a facut cadoul//
... care returneaza si ea cadoul de la tine.
Dar cum intrebi:
-Vai dragam ce cadou frumos, nemaipomenit, exact ce mi-am dorit dar de unde l-ai luat?
pumba spune:
nu s-au trezit,fac 13 -14 pe aici,am baut 3 cafele.....
lavi , ti-ai gresit cariera....deschide o firma - "va gasesc vacanta de vis"- clientu spune cam ce vrea si tu treci la treaba...ce zici?
![]()
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by lavi02quote:
Originally posted by pumba
dar stai cu frica in san ,sa nu te intalnesti cu persoana care ti-a facut cadoul//
... care returneaza si ea cadoul de la tine.
Dar cum intrebi:
-Vai dragam ce cadou frumos, nemaipomenit, exact ce mi-am dorit dar de unde l-ai luat?

Suuper tare!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
Catutza da, le-am luat, mi-a pierit tot cheful de comandat pe net. Produsele sunt misto, dar uitati ce am patit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83766&whichpage=20
Noki am fost in martie 2005. Nici nu stiam ca sunt in formula "2 in 1"![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
pumba pai e hobby personal si in scopuri personale 
Se activeaza mai ales in perioade naspa, vreme urata, pb personale...
Feli, ca sa te inveselesc putin, mai ales ca nici instalatoru' nu ti-a venit (si ca sa ma informez si eu), povesteste de Slovenia, pe scurt: unde ai fost (a fost in Ljubljana?), ce ti-a placut, tips & tricks, ce nu ti-a placut, ceva mancaruri locale, preturi?
catutza spune:
Off mai Feli , ca orice lucru bun ....se duce de rapa.Ma miram eu sa fie asa simplu si usor.
Bine ca nu ai mai platit nimic in plus de data asta.
Mada , ai fost la Baby Expo? Hai intra sa ne spui cum este acolo, eu ma duc maine si abia astept.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil