*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

chiar asa ... astept si eu impresii de la BE!!! Nu stiu daca ajung, dar tare mi-ar placea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Multumim de urari si dorim La Multi Ani si celorlalti sarbatoriti ai Mosului! Sa dea Domnul la toata lumea sanatate si multe bucurii.

Sa stiti ca Bogdan a primit de ziua lui hainute si oamenii ne-au zis ca au intrebat la magazin si ca putem merge noi sa schimbam hainutele daca nu ii vin, totul a sa pastram, totusi eticheta! Asa ca se poate si in Romania...

Lavi, Nataliei i-ai dat furazolidon, sau o tii pe regim tocmai acum, de sarbatori?

Cu aglomeratia... mi-a povestit sora-mea ca ieri era coada la intrarea in Metrou (!!!), coada la urcarea in metrou, apoi coada la iesire... coada la intrarea in magazinul Unirea. Si eu cred ca a innebunit lumea, zau! Nu suport deloc-deloc sa merg in magazine in perioada asta. Singurele zile care imi plac sunt cele imediat dupa Anul Nou sau chiar inainte de Anul Nou, cand magazinele sunt libere dar, din pacate, sunt goale si galantarele!

Ce ne-a adus Mosul? Dulciuri de toate felurile, formele si culorile, fructe frumoase si gustoase. Noi vrem sa pastram traditia si nu facem cadouri de Mos Nicolae, doar eu si Bogdan primim ceva absolut simbolic, adica niste dulciuri mai speciale... Restul... tot la fel. Se indulceste toata famila! De Craciun ne cadorisim!

Va pup acum, ca azi a fost la mine ca in Gara de Nord, telefoane taraind continuu, copiii misunand peste tot, suntem in campanie de olita cu Bogdan... nici macar n-am apucat sa ma spal pe fata! Iar diseara tare as vrea sa ma pupe barbatul macar pe fata curata. Va povestesc alta data in detaliu.

Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

La multi ani, Nicolae si Nicoleta!!!

Ce frumos a venit Mos Nicolae la voi!!!!
Noki, cred ca Saralinei ii trebuiau cizme pescaresti ca sa-i incapa tot ce i-a adus mosul.
Foarte frumoase poze!!! Ce incantata e Sarah!
Da’ nu ai zis ce ti-a adus tie…

Daria mea s-a trezit dimineata mai tarziu asa, somnoroasa, intinzandu-se ca o pisica lenesa. Sora-mea tot ii zicea sa se duca la ghetute sa vada ca a venit mosul si i-a adus ceva. Nu prea s-a grabit, cica!
Ea avea alta dilema: “unde-i mocu?” raspuns: a plecat si la alti copii. Ea: “de ce?”. E la etapa deceurilor. E asa simpatica. “de ce” e peste tot!
A fost incantata de cadouri (noi mergem pe ideea ca Mos Nicolae aduce numai dulciuri si fructe, si asta i-a si adus. Numai anul trecut i-a adus jucarii pentru ca nu putea manca dulciuri, fiind prea micuta). Zicea: “ouaaau, ce mitoo!”

Pumba, am mai auzit eu chestia asta cu returnatul. Dar nu mi-o inchipui, zau asa…
Asa sa tot primesti cadouri…daca nu-ti plac, no problem… e tare asta cu intalnitul la coada cu cel care ti l-a daruit

am fost io la baby expo. revin ca acu' am niste treaba.

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am frunzarit in 2 minute ce ati scris in ultimele pagini...ca deh, am petrecut 4 ore la o Nicoleta, colega de serviciu.Da' a fost suuper!

Melkule, io am primit un panetone si un CD cu colinde!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

fetele au fost incantate , Ady repeta" mi,mi" ( pt ea ),papausa vorbitoare are pampers,mancare,formula,tot tacamu.
Claire a primit un puzzel mare, eu o carte" eat ,pray ,love "iar tati ceva simbolic.

in leg cu cadourile si returnarea - in momentul in care cumperi ceva ,vanzatoarea te intreaba daca vrei "gift receipt" si atasezi cadoului ......dar, nu mai are nici un farmec sa faci un cadou, a darui a devenit un fel de obligatie .

acum am vazut .......papusa vorbitoare zice - mie foame,te iubesc mami,sunt mudardara, ca mancare are prafuri pe care le amestec cu apa si ca sa fie tacamul complet ...... face si caca.......

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mamaa ce cuminti au fost copii nostri ,ce de cadouri au primit :)

Io ,,ma petrec'' din nou in seara asta ,la noi sint evenimente non stop ,o sa cad pe strada de oboseala ,merem la nasu ca e nea Nicolae ,am convins-o pe mama cu greu sa ramana la mine ca sa pot merge linistita fara copil.Aseara am fost in vizita la fini cu tot cu plod si a fost jale cind a venit ora de somn ,stiind lume p'acolo n-a vrut sub nici o forma sa mearga in dormitor la nani ,s-a culcat la 23:30 iar noi am petrecut pina la 2:30 ,cind am plecat s-a trezit in timp ce-l imbracam si a inceput sa rida cu gura pin' la urechi auzind muzica ,ba chiar incepuse sa danseze ,asa cu ochii lipiti:)))cu asa parinti o sa fie fi'miu un plimbaretz...

Pe Orlando cadourile mosului nu prea l-au incanta ,pe dulciuri nu pune gura ,playstationu' l-a lasat rece ,s-a jucat tasu' cu el toata dimineata ,doar niste botosei de casa l-au incantat ,ii poarta si e tare mandru de ei,cadourile multe vor fi de Mos Craciun si de ziua lui ,nici nu vreau sa ma gindesc ce-o sa fie la noi in casa de jucarii

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
ca sa o contrazic pe Anda fi-miu a dat un Posche 911 la oparte ptr cuburile cu litere.sa-l manance mama de savant . pe bicicleta ca se vede treaba ca nu-l intereseaza masina. si tac-su tot i-o baga sub nas sa vada ca i se deschid usile, capota... el nimic, a, be, hash, zet, debeve.
nu il pronunta pe r si nici pe l.

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

TOT EU
La multi ani Nicoletelor, Nicolae &co.petrecere frumoasa, sa traiti , sa va arate toti prietenii/rudele ca va pretuiesc.

am si eu o problema delicata. simt ca misca ceva in burta.teoretic nu pot fi gravi,cm e ceas.stiam ca mai ai contractii cand isi revine uterul, dar e cam tarziu, doar au trecut 2 ani.mai pateste cineva asta?tre sa-mi iau vre-un test Barza?

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani! si din partea mea, cu intarziere, pentru Ilenutza! Si pentru Gandacel si toti ceilalti care-si sarbatoresc azi ziua numelui

Leea, tie vroiam sa-ti raspund in primul rand, ca si noi ne inscriem printre cei care anul asta nu vom avea o petrecere imensa de ziua Riannei. Insa o vom sarbatori in familie, iar tortul si cadourile nu vor lipsi - ii vom face ziua cat mai speciala posibil.

Roxi, nu am scris despre reintalnirea cu Rianna ca abia deseara ajung in Los Angeles s-o "recuperez" Mi-e atat de dor de ea incat am zis ca n-o mai las de-acasa pana are 18 ani! Cu cat ca stiu ca a fost necesar s-o duc pentru ca altfel nu am fi reusit sa rezolvam ce era de rezolvat... Totusi, mi se pare ca am pierdut mult prea mult prin faptul ca n-am avut-o langa mine.

La noi n-a venit Mosu' ca... plodul n-a fost acasa si al meu barbat nu-si aminteste de asemenea sarbatori, asa ca ... anul asta ne-a sarit randul. Dar la anul se schimba placa. Mi-a placut tare mult sa citesc cum a venit Mosul la voi si ce reactii au avut micutii.

Am vazut pozici cu Sarah de Noki (ce lung i-a crescut parul!) si cu Alex de Pischi (ce s-a blonzit micutza!) si cu Elise de CrisN (la fel de zglobie cum o stiam!). Sper sa pun si eu poze proaspete in curand.

Cami, mie imi place foarte mult ArmaniMania, e un parfum puternic si tine foarte mult mirosul, primesc multe complimente cand il port.

Ina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Miri, poate esti balonata. Si mie mi se intampla.
Schimb scutecul.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput