*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacel e o diferenta de mineralizare intre apele minerale carbonatate si cele plate.

Exemplu (date de pe eticheta, ce am in casa):

--- Buzias min - Borsec min - Borsec plata - Izvorul Alb - Bucovina plata
Na --- 186 --------- 72 --------- 2,9 --------- 0.95 -------- 2.9
Ca ---- 67 -------- 325 -------- 59 ---------- 62 ----------- 8.8
Mg ---- 27 -------- 113 -------- 31 ------------2.4 -------- 2.6

Date in mg/l.

Eu cred ca nu ne fac rau mineralele astea din apa, din contra, avem nevoie de ele ca sa functionam. Exista si in legume, si in carne... si oricum se vede clar ca la apele plate cantitatea e mult mai mica decat la cele minerale.

Apa cu cel mai putin sodiu pare a fi Izvorul Alb = cea mai potrivita pt bebelusi.

Bic bine ati venit!
Multa rabdare in lupta cu sistemul romanesc de sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mihaelutat apropo de "vine Craciunul" gandeste-te si la familia la care se va angaja asa ca scrie de bine punandu-i in valoare calitatile, lasa floricelele...

Feli da' banuiesc ca o fi inclus si trenuletul in costul biletului, nu?
Sanatate multa Ilincai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Gata am compus scrisoarea, am fost cat mai la obiect, am trecut numai aspectele legate de copil strict, domeniu in care nu am mari reprosuri sa ii aduc; nu am scris nimic de relatia ei cu mine, de altfel una cu mari probleme de comunicare si nici referitor la perceptia mea cu privire la caracterul ei, aceasta din urma fiind mult prea subiectiva si deci din punctul meu de vedere irelevanta pentru un potential angajator. in orice caz eu nu am resentimete fata de ea, asa ca nu am vrut sa fiu malitioasa sau rautacioasa. sper sa ii fie de folos sa isi gaseasca ce isi doreste si eu la fel sa gasesc pe cineva potrivit.
Legat de Mos Nicolae lui Titi i-am luat, eu am primit mai am sa ii iau sotului meu care isi doreste fie manusi de piele maro, de care nu am gasit, fie un puloveras dela Tommy Hilfiger dupa care nu ma pot duce ca nu am masina, deci va primi ce gasesc la magazinul de langa casa.
Pusy
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo, propun sa-i cumperi domnului george un rasol de vita, pe care il marea lui meserie sa-l gateasca si io sa vin sa-l haleasc, ca data trecuta l-am ratat, ca eram la cuta!

Feli- tu cand ai fost prin pestera cu pricina? Inainte de perioada de restriste si jale, nu?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Off, copilasi bolnaviori!!! Sanatate tuturor si sa va faceti bine ca sa va bucurati de cadourile mosului (primul)!!!

Cum a iesit Anda tunsoarea?? Noi am asteptat sa treaca ziua fetei si am tuns-o acolo unde merg si eu. Si chiar m-a surprins ca a stat cumintica. Am luat cu mine diverse carticele/albume foto pt. plictiseala. Loc special pt. tuns copii o fi si in Iasi, dar nu stiu eu.

Leea, sa stii ca si la noi a venit doar un copil, dar n-as fi vrut sa ratez momentul. Majoritatea invitatilor au fost prieteni de-ai nostri sau bunici/nani, dar atentia ei s-a concentrat pe cadourile primite. De care a fost foarte incantata.

Lavi, faine locuri.

In Iasi nu s-a oprit ploaia de ieri dupa-amiaza. Fac si eu ca fii-mea, bleaaahhh

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am terminat si eu de curatat crevetii, acu i-am pus sa se "odihneasca" nitel..cat timp eu mai forumez

Noki se pare ca ti-am luat modelul azi...la ziua de intamplat multe si marunte

Lavi frumoase locuri, recunosc, nu auzisem de ele pana acum. Uite de aia e bun si forunul asta, ma mai culturalizez si eu nitel.

Mihaela daca ramane valabil cadoul de care a pomenit Noki, ptr al tau sot...pastreaza-mi si mie o portie

Pischi poze cu noul look al fetei nu ne pui?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna colectie

Feli , multumim de intrebare, e mai calma azi Bia sper sa nu se mai repete ziua de ieri...
Trebuia sa duci urina si azi la proba daca ti sa parut tulbure , eu sper ca vor iesi bine analizele. Teava cand o repara...sau mai bine sis cand veti avea apa?

CristinaN , am vazut pozele voastre, e foarte frumusica Elise, dar eu m-am indragostit de tortul ei , e facut de tine sau cumparat (daca e facut de tine vreau reteta te rooog )

Lavi , pentru Sozopol a-ti gasit cazare? Sa-mi arati si mie cand gasesti.Anul asta mergem si noi sigur acolo, ca am auzit ca e foarte frumos.

Ce le-ati luat la copii de Mos Nicolae? Ce le puneti in ghetute?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

HELLO COLECTIE DRAGA

Am venit si io de la piata ,sala ,vizita la nasi ,am lipsit 3 ore si cind am revenit mama era la crize ,baiatu' n-a mincat nimic la prinz ,ii facusem ciorba de perisoare ,a plins de burta non stop pina a adormit ,abia se trezise cind am venit ,era mai vesel ,nu-l mai durea burtica si a mincat un castron mare de conopida cu smintina ,perle de brinza si mamaliga ,apoi a facut kk (nu facuse toata ziua) si si-a mai revenit ,,o bagasem pe maneca'' ca-l paste ceva acu' inainte de ziua lui ...

Acu' 2 ani exact la ora asta eram la control ,dr incerca sa ma prosteasca sa mai stau nitel ,ca puiu nici gand n-are sa iasa iar eu insistam de zor sa ma interneze si sa nasc indus ca nu mai rezistam ,pina la urma n-a scapat de mine si mi-a zis sa ma duc a doua zi la spital ,m-am dus fericita ca nasc si m-a trimis acasa ,ca nu era nici un semn ,.....atunci mi-a promis ca pe 9 decembrie ma interneaza si face tot posibilul sa nasc cat mai repede,usor si asa a fost !

Madau ,eu am foarte des zile d'astea dar nu mai zic nimic ca si-asa prietenii imi spun ca ma vait toata ziua :) ,sper sa termini ziua cu bine si sa apara cuscru acasa cat mai repede!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

LA MULTI ANI ILENUTZA!

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau s-a gandit Miruna ca nu-s buni iarna ochelarii. se aburesc...
Mihaelutza iti comanzi si un set la pachet ptr pensie?ca-n reclamabine ca nu mai esti speriata de dintzolog.mai ne vedem intre fete?
ma saboteaza zuzu si nu-mi amintesc ce am citit.

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput