*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, zgamboaica mai tuseste din cand in cand. Asta de vreo 2 luni. Nu i-am mai dat nimik, de demult si nici nu am de gand. Va trece, sper, in timp!Io in schimb am luat Erdomed si parca-parca ceva efecte sunt. Adica mai tusesc, dar mult mai rar si mai putin dureros.
Stii cu joc io tenis-tenis de masa? Precum badmingtonul - adica pe sus...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Io-s asa intr-o pasa melancolica... Uitatiwww.youtube.com/watch?v=g6Sd6C8nFqU" target="_blank">melodia mea preferata!!!

---

Maine dimineatza vine Mosu. O sa plec mai tarziu catre serviciu, ca nu pot rata bucuria de pe fatzuca bufnitei cand isi va vedea cizmulitele pline. Vreau s-o cointeresez in seara asta sa le spalam, aranjam si punem la usa camerei.

Adevarul e ca Craciunul si sarbatorie de iarna au cu totul alt farmec cand ai copii!

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Buna tuturor.
Am intrat scurt ca sa va spunem ca am ajuns cu bine luni.
Am mers cu un avion care a plecat dupa-amiaza de la noi si a ajuns dupa-amiaza aici si e muuuult mai bine decit in celelalte dati. Smaranda a dormit bine din prima noapte, nu ca data trecuta cind i-a trebuit vreo saptamina.
Dar e cam nasol cu vremea asta. Azi mi-a cerut de trei ori sa mearga la leagane si a fost foarte suparata ca nu s-a putut. Voi cum va distrati copiii???
A mea cred ca innebuneste in curind.
Daca organizati un playgroup undeva, va rog sa ne chemati si pe noi ca fii-mea n-a mai vazut copii de cinci zile!!!

In rest, mi-a mai trecut nostalgia dupa Romania, acum ca ma confrunt n direct cu sistemul sanitar romanesc total paralel cu realitatea si cu traficul bucurestean din ce in ce mai european.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salut fetele!

Azi la mine e iar o zi "din aia", Marius m-a sunat ca a plecat spre Tulcea sa-l ia pe nasul nostru care a plecat de dimineata cu avionul personal acolo si n-are cum sa mai plece inapoi din cauza conditiilor meteo, nu-i mai dau acordul ptr decolare...s-a *utut asadar ziua de azi ptr ca va venit pe seara acasa, drumul e asa cum e, ploua..Miruna tocmai a reusit sa-mi rupa inca o data ochelarii, va mai aduceti aminte ca va spuneam ca data trecuta am dat 6 mil sa-i repar, ei bine acum nu-i mai fac deloc, am sa raman cu lentilele de contact, nu de alta dar ies mai ieftin, am cumparat niste creveti de la Real si cand sa ma apuc sa-i curat s-a oprit apa rece..si pana acum 30 min n-a mers nici netul. Sper sa se fi terminat aici, ca deja ma apuca durerea de cap

Macar maimutza e mai bine nitel, parca nu mai muceste chiara sa de rau.

Ati pregatit ghetutele?

Ma duc sa mai strang prin casa si revin, daca nu dau drumul astia la apa nici n-am ce face

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Madaule, ce faci, nene? Furi idei de cum sa-ti mearga prost de la mine????Jet personal??? Woooow.
A...si aseara te vaitai ca a venit la 22 Marius. Ehehe..io ma bucur cand macar la ora aia ajunge si nu mai tarziu.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by felicia74
[
Gandacel am citit sfatul insa nu e cazul nostru. ILincai i-am facut bibele numai cu apa Dorna, extrem de rar cu Herculane.

Nu stiu cum nu este cazul, ca ambele sunt minerale!!! Si inca destul de incarcate!. Daca si voi beti tot din astea... nu va mirati de problemele cu rinichiii. Medicii stiu si mai spun din cand in cand foarte clar ca trebuie sa facem cateva cure pe an cu apa minerala, insa sa avem grija sa nu inlocuim apa normala cu cea minerala, pentru ca pe termen lung vom simti efectele nasoale asupra rinichilor, depuneri. In alte tari, (aproape) fiecare familie are un recipient din acela cu filtru, in care pun apa de la robinet. Se gasesc si la noi, daca nu ne permitem sa cumparam bidoane de apa de masa. Insa daca tu crezi ca nu este cazul, nu mai insist. Intreaba totusi doctorul. Daca ai "norocul" sa nu faca diferenta intre apa plata de masa si cea minerala plata, sa creada ca minerala=carbogazoasa, intrebi degeaba!. Te rog asculta-mi sfatul cu apa si incearca sa nu ii dai sarat sa pape, mai ales pana scapa de probleme. Apoi, mai e ceva: se hidrateaza suficient? Sa nu fie urina doar incarcata din cauza deshidratarii.

Anda, tai mereu din par, nu are nimic la capete, asa este el tot, a ramas firul gros si uscat, ca pe vremea cand era cret. Merci de creme. AM luat una acum, insa imi dau acum cu ea, peste 3 minute spal iar! Asta este.

Leea, si eu zic ca si Anda, copilul trebuie sa stie ca e ziua lui, sa i se zica La multi ani (va tine minte) sa i se dea un cadou intr-un cadru mai special, sa sufle in lumanarea de pe tort. Va tine minte toate astea multa vreme, pana la urmatoarea ocazie (care va fi de o alta sarbatoare, nu neaparat ziua lui), cand la fel te vei organiza putin. In unele carti scrie ca familiile trebuie sa inventeze tot felul de ocazii din astea de a face cate o zi de sarbatoare.

Noki, daca nu te tii de promisiuni... normal ca fata mea nu te asteapta, sa vezi pozele de azi!

Lavi, sanatate fetelor!
Manusi foloseam acum cativa ani, cand treburile le faceam intrucatva planificat. Acum nu pot toata ziua sa scot/bag la repezeala manusile.

Bic, te rog sa-mi dai PM cu adresa unde stai, daca esti aproape de mine, te invit sa stai cu noi! Fara gluma. Adica, ziua, nu si noaptea... Si o sa se distreze Sma garantat!

SI nu in ultimul rand, LA MULTI ANI din suflet Ilenutzei, sa fii sanatoasa, la punga groasa, sa te bucuri de minunile tale mici si sa mai intri pe aici!

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dragelor,

Despre concediul in Slovenia (Doamne ajuta!, de cand cu tata acest DA! insoteste toate planurile de viitor )) scriu aici ca poate intereseaza pe mai multa lume.

Deocamdata n-am investigat chiar toate posibilitatile de cazare, am scris la pensiunea asta
http://www.pension-svigelj.com/index_en.htm
care e bine comentata pe TripAdvisor si mi se pare OK. Preturile sunt pe site, doar ca sunt pe 2007 (vedeti ca e pret/persoana, nu pe camera). Noi vrem camera dubla mare + pat suplimentar, ideal ar fi o canapeluta extensibila pe care putem culca fetele. La alte pensiuni am vazut ca patul suplimentar este +20 EUR.
Asa ca le-am scris mail cu componenta exacta a familiei noastre, sa vad daca imi raspund, cum ne pot caza si cat ne cer.
In principiu nu vreau sa trecem de 100 EUR cazarea (cu MD)/noapte.

In site-ul pe care vi l-am dat primul:
http://www.bled.si/en/default.asp?id=315
la Accomodation sunt listate mai multe posibilitati de cazare, cam toate au preturi afisate, puteti sa va uitati.

Noi preferam cazare+md, pt ca vrem sa facem excursii de 1 zi: la Ljubljana, la pesterile Postojna si Skocijanske Jame, pe litoral la portul Piran; la lacul Bohinij in masivul Triglav (ortografia e absolut aproximativa, nu stau sa caut acum ort corecta). Asa ca mancam pe unde ne prinde ora mesei.

Anul trecut la Nisipuri si acum 2 ani la Herculane am fost cu fetele pe acelasi sistem: cazare cu MD intr-un loc si hoinarit prin imprejurimi si ne-am descurcat f bine.

Feli e vorba de una din pesterile POstojna sau Skocijanske Jame sau e a treia? Si zici ca ti-a placut in Slovenia? La Piran ai fost? Ca sora-mea are niste poze superbe de acolo.

Mihaelutat parca tu stiai, cum e aia cu "garni"? ce inseamna Garni penzion? e de bine sau de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi da, de pesterea Postojna e vorba, si acum m-am uitat pe site, mama, ce frumos e acolo! Dar vad ca deja ai aflat de ea. E cam scumpa intrarea (parca 15 euro de adult), dar merita. Mergi mai intai un km cu trenuletul apoi 1 km pe jos apoi iar cu trenuletul. E un peisaj feeric, insa din pacate e cam aglomerata, erau hoarde de turisti cand am fost eu.
La Piran nu am fost.

Gandacel am crezut ca te referi la apele bogat mineralizate, cu Ca sau alte minuni la greu. Dorna are un continut cat de cat echilibrat, dupa parerea mea. Ca minerala stiu ca este
Cat despre apa de la robinet - nu mersi, am vazut ce curge pe tevile vechi si ruginite, prefer cea plata, ca doar stiu doctorii de ce o recomanda. Pai nu beau eu apa de la robinet, cum sa-i au copilului?

Si ti-am mai zis, e vorba de infectie cu Proteus, care nu e luata din apa bauta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello colectie.
Am venit de la denist, sunt vie, respir, vorbesc, deci e ok. Dureri ceva au fost dar nu infioratoare asa cum ma asteptam, deci luna cadourilor va fi la mine luna dentistului si dintisorului, dar sper sa scap nevatamata si cu o dantura superba.
Diseara ma duc sa vad doua potentiale bone, sper sa fie ok, ca deja problema ma streseaza la maxim. Sper sa rezolv luna asta ca din ianuarie va fi mai dificil.
Acum ma duc sa fac recomandare pentru foata bona, ca mi-a cerut. la inceput am fost in dubii dar apoi am decis sa o fac, cat de pozitiva pot, pentru ca vine Craciunul si pentru ca nu ma incalzeste cu nimic daca nu o fac si ii fac ei un rau. Asa ca ma duc sa incropesc doua-trei vorbe de bine.
Pusy
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki, la fel m-am gandit si eu ..abia astept sa ne pregtaim de mos.
bun si ping pong aerian, pe cand o tura?

maria, ce mai faceti? cum e burtica?

meems, cum a fost revederea? ceva poze noi?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput