Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
Motannel spune:
Elteka, am eu cantecele pentru Craciun ... cantate de copii, dar si de artisti cunoscuti. De care vrei? Le trimit pe mailul comun sau vrei pe vreo adresa personala??
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
Oki!
Sper sa reusesc pana la Craciun!
Glumesc, dar stau prost cu timpul! Sper sa fie cat mai curand!!!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
ckristina spune:
Da, motannel, le am pastrat pt ca asa mi a zis preotul”cand o fi copilul mai agitate aprindeti lumanarea; acum stii cum e ca sunt fel si fel de obiceiuri iar eu nu tin cont de ele; mie mi ajung o ruga si o inchinaciune.
Sa pui si pe mail ul comun melodiile de craciun ca vreau si eu.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
ckristina spune:
AM FACUT BRADUTZUL!!!!!!!!!!!!!MAINE POATE REUSESC SA PUN POZE CU EL. BIANCA E FOARTE INCANTATA DE INSTALATIA LUMINOASA.
Motannel spune:
Am trimis 4 colindite deja! Mai pun vreo 3!
Ckristina, imi pare rau ca nu i-am pastrat lumanarile! Daca stiam, pastram macar o bucatica! La noi le ducem la biserica ... asa am facut si cu cele de cununie ... se zice ca le ard ei in timpul slujbelor, sau ca le topesc si fac alte lumanari ... nu sunt foarte sigura!!!
Wow ... ai facut deja bradul! Eu il fac in Ajun, caci altfel ma satur de el! Si eu abia astept sa vad reactia Teodorei! Sper sa-i placa!!!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
doxinu spune:
Fetelor mai spuneti-mi si mie odata adresa de mail comul si parola.Le-am avut notate peundeva si nu mai stiu ce am facut cu ea
!
sa va zic cum a fost duminica mea:duminica este de soacre.Adica mergem in vizita la ea.Nu sunt cel mai mare fan al ei dar asta o stim toate
.in casa aia stau 3 familii iar camera ei este cu trecere.Adica trec cam toti.Inchipuiti-va cum alaptez io cu traficul acela si cum doarme STEFAN.Unul intra altul iese,iar STEFAN numai cand ajungem in casa urla de ti-e mai mare mila de el.Aaaaaaaaa si am uitat sa va zic ca telefonul este tot la ea in camera si pana raspunde cineva la el.........pentru mine duminica este de lalvar.Dar am zis sa aibe copilul relatii cu toti bunicii.Si pe langa toate astea.... mai e si soacramea care imi scoate peri albi,oroc ca sunt blonda
.
Sper ca duninica voastra a fost mai frumoasa!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Fetelor am o apasare. De ce Matei nu isi baga picioarele in gurita????
Vreau sa-si suga degetelele!!1.
Na-ti-o franta... Mai, fetelor, da' noi, cand n-avem probleme, ni le facem singure.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
ckristina spune:
doxinu,ti am trim pm
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Androix
Da si s-au facut de nu pot fi aprinse; doua de la cununie si doua de la doua botezuri. Cu prima ocazie le duc la biserica. Nu vreti sa stiti in ce hal s-au contorsionat de la caldura. Intr-un fel imi pare rau ca nu mi-a ramas macar cate o bucata din fiecare, dar asta e. Cele care se fac acum au o ceara foarte proasta care se topeste singura de la caldura. E drept ca le-am pastrat si pe balcon unde bate soarele toata ziua...
Si mie mi s-a intamplat la fel cu cea de la botez, ca cele de cununie le-am dus la biserica. Si pe cea de la botez vreau sa o duc, sa vorbesc cu cineva poate imi face si mie din ceara aia niste lumanarele mai mici sa le aprind cu diverse ocazii pt Mara.
Doxinu, pai de ce nu vine ea la voi?
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea