Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
dicirstea spune:
Mi-ama dus aminte, piticasigosica, vas preotul de la biserica noastra impartaseste si inainte si dupa slujba, plus ca la bb mai face si ceva slujba nu stiu cum. Si eu am fost cu problema tipetelor noaptea, ca ma gandeam ca viseaza urat sau diverse alte pb in capul meu. Si nu pot sa spun ca a avut loc o mare schimbare. Intradevar, nu mai plange cand adoarme (plangea dupa o ora de cand adormea, dar rau de tot si uraaat, nu stiu cum sa va spun, dar parca il chinuia cineva, de mi se zburlea parul de pe mine), dar tot se trezeste de pe la 4 direct cu plansete si tipete, dar nu ca acelea., dar acum ma sperii eu, ca nu e placut deloc cand ti-e somnul mai dulce sa tipe asa fara avertisment.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Graviduta buna ideea asta cu bagatul paturicii intre gratii si pat. O s-o pun in aplicare si eu.
Fetelor am o apasare. De ce Matei nu isi baga picioarele in gurita????
Vreau sa-si suga degetelele!!1. Sunt asa dragalasi bbii cand fac asa. Isi trage pantalonii pana cand se apuca de sosete si ttrage de ele si l baga in gurita, dar atat. Daca nu are pantaloni sau sosete nu nimereste
Nici nu stiti cat sufar![]()
Am tot sperat ca va incepe. Sper ca nu e o problema cu conformatia lui, cu mobilitatea sau cu muschiuletii. E un moment anume cand face treaba asta?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
carstea spune:
Fetelor,umflatura si roseata din jurul vaccinului s-a extins.Etare ca piatra chiar deasupra vaccinului.Pun comprese reci dar nu stiu ce sa fac.El pare sa nu fie deranjat.Am o dispozitie neagra .Cred ca a frecat asistenta locul vaccinului si de aia s-a intarit si umflat ca la celelalte n-a avut nici cea mai mica reactie.Am sunat-o si mi-a zis sa-i dau paracetamol si ca ea n-a mai facut niciodata vaccinul asta.
![]()
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
Motannel spune:
Dicirstea, buna ideea cu subiectul "Bancuri". Daca il deschizi promit sa postez acolo bancuri mai multe!
Arcadia, ce fotografii frumoaseeee! Vrei sa ne faci in ciuda cu ochii superbi ai lui Calinut!!!
Pepsi, dar incercata ai mai fost in viata! Multa sanatate, caci putere si optimism ai cat pentru noi toate! Multumim pentru link-uri!
Piticasigogosica, acum vreo 3 luni si Teodora plangea asa de mult incat m-am gandit ca rezolv prin biserica! (amintesc si faptul ca in timpul sarcinii am avut accidente de masina, putin grave in fapt, dar care pe mine m-au speriat, fara sa fiu ranita!) Am vorbit cu parintele si la sfarsitul slujbei i-a citit Teodorei o slujba scurta impotriva sperieturilor. M-am simtit eu mai bine, insa Teodora a mai plans si de atunci. Totusi sfatul meu este sa vorbesti cu un preot sa-i citeasca ... rau nu are ce sa-i faca! In plus, din cand in cand, eu merg cu Teodora la impartasit! Nu de fiecare data .... dar incerc s-o fac des! Astazi, de exemplu, nu am fost deoarece Teodora a adormit cu jumatate de ora inainte de plecare! Nu am trezit-o iti dai seama!
Vas, noua ne-a zis preotul sa ajungem pe la 11 fara 15 ... si prindem Tatal nostru, sfintirea darurilor si impartasitul ... dureaza cam 40 de minute totul! Insa cand mi-a adormit o data Teodora in brate mi-a sugerat ca as putea veni si la 8. Dar ca si Eliza, fiica mea doarme la ora aia! Chestia cu lingurita si pe mine ma framanta ... insa pana acum am avut noroc!
Carstea, la fiecare vaccin asistenta mi-a recomandat sa masez foarte bine locul intepaturii. Si nu s-a umflat decat foarte putin si a trecut in 2-3 zile!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
ckristina spune:
dicarstea,uite o reteta cu zucchini(de la chicco)(de la 6 luni):1 cartof, 1/2 zucchini, cateva frunze de salata verde;se fierb toate la abur si apoi se paseaza;
eu ii fac papa asa: un cartofior,un morcov,o bucata de pastarnac, cateva frunze de patrunjel,putina carne de bui;toate gatite la abur si apoi pasate si amestecate cu zeama lasata de legume; adaug si putin ulei de masline(pe care intentionez sa l inlocuiesc cu ulei de porumb,la sfatul vostru)
cat despre picioruse in guritza,ai rabdare;nici bia nu le baga inca;ea nici pe burta nu sta,nu se rostogoleste,dar e vioaie,se dezvolta bine;o asteapta mama sa le faca pe toate mai tarziu
piticasigogosica,eu stiu ca ajuta sa i aprinzi si lumanarea care a avut o la botez;sora mea tine cont f mult de cele bisericesti si ne mai da si apa sfintita,a zis ca ne aduce si acatistul sfantului stelian(ocrotitorul pruncilor);desi nu merg des la biserica ,eu cred in puterea celor bisericesti.
pepsi,tu esti chiar o femeie puternica;am avut si eu multe greutati dar ....sa mi zica un dr ca s ar putea sa am cancer.... m as tacani de a binelea.
pup si eu capsunei sarbatoriti
manuela de poohy 
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Ioana13 spune:
Buna seara
Paflo, ce seamana Sofia cu tine in poza cu oglinda... cred ca mi-as fi dat seama ca e a ta chiar daca nu ai fi aparut si tu in poze. Ii dai si altceva in afara de lapte seara? Sau pur si simplu a inceput singura sa doarma noaptea?
No, acum am ajuns la mesajul in care spui ca si-a revenit cu somnul
. Ce ne facem?
Arcadia ce ochi albastri si mari!! O sa se rupa fetele in bataie dupa el!![]()
Piticagogosica oare nu d la dintisori e agitat? Noi tot asteptam perioada aia
Dicirstea aceeasi probl o avem si noi cu degetele de la picioruse! Nu arata nici un interes pt ele, poate pt ca stie ca nu ajunge la ele. Nu stiu daca e obligatoriu sa ajunga la picioruse, dar asta e, nu toti sunt gimnasti. E important sa stea in fundic. E tare dragut!!!
Acum arata la tv aglomeratia de la bradul din Bucuresti? E frumos bradu ala?
http://patrickbichis.wordpress.com/
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
arcadia spune:
andrada, am scanat dupa poze recente cu Antonio, ca nu le ai in semnatura.. e un frumos
mai ales poza "Nu mi-e somn" imi place tare mult. Dar e muuuult mai pletos decat Calin si are si onduleuri
la ochi seamana, intr-adevar
ochii puiului meu nu stiu daca vor ramane asa ca noi nu avem ochi albastri, vom vedea. nu stiu de ce nu reusesc sa vad filmulete pe webshots, am instalat si quicktime si tot nu merge
pepsi, am vazut si poze de la tine, tare frumosi baieti ai, David pare sa semene cu tine, Dominic parca nu. pai de la tine stiu de leaganul asta, ai scris la odisee..
toata camera mea e mobilata de la ikea, inclusiv lustra, covoare, patutul piticului, cu exceptia dulapului, dar planuiesc sa-l schimb si pe asta in curand, sa fie alb ca restul ![]()
vas, eliza e o frumusete. intr-adevar, frumosi copii mai avem noi, mamicile de capsunici ![]()
m-a apucat si pe mine nostalgia si am rasfoit capitolele de inceput ale odiseei, atunci nu prea va cunosteam, acum parca am citit despre prietene dragi
ce frumos a fost
paflo, si sofia e tare frumoasa. are ochi verzi sau albastri?
graviduta, eu nu i-am pus de la inceput ardei, a fost printre ultimele legume introduse. o vreme nici nu l-am pasat, acum da. cartof ii pun si cred ca ii place.
androix, felicitari pentru prajitura. eu sunt antitalent la gatit..dar tot imi iau inima in dinti si incerc si eu din retetele lui pepsi, sa vedem ce-o iesi ![]()
dicirstea, si eu la fel patesc cu Calin, nu reusesc sa il prind razand ca devine serios cand vede flashul. l-am vazut pe Matei cu toate cele in cap, e tare scump ![]()
carstea, du-te eventual la un cabinet particular de pediatrie si vezi ce e, ca vad ca cu peiatra ta nu prea te intelegi. sper sa fie bine 
motannel, Calin multumeste pentru compliment si o pupa pe Teodora cea frumoasa 
Ioana13, multumim, insa nu se stie daca vor ramane albastri. Noi speram
Si voi sunteti tare draguti (adica Patrick si mamica lui)
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Motannel spune:
Ckristina, noi am dus lumanarile de la botez la biserica urmatoarea saptamana dupa botez, cand s-a facut imbisericirea! Voi le-ati pastrat?
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Androix spune:
Da si s-au facut de nu pot fi aprinse; doua de la cununie si doua de la doua botezuri. Cu prima ocazie le duc la biserica. Nu vreti sa stiti in ce hal s-au contorsionat de la caldura. Intr-un fel imi pare rau ca nu mi-a ramas macar cate o bucata din fiecare, dar asta e. Cele care se fac acum au o ceara foarte proasta care se topeste singura de la caldura. E drept ca le-am pastrat si pe balcon unde bate soarele toata ziua...
Andreea mama de Filip si Georgia
ELTEKA spune:
Apuc si eu sa raspund de acum doua capitole...
Numai ce am intrat in casa, ca de vapor ne-am dus la calatorie de 700 de km cu masina
... era aniversarea bunicii (80 de ani), toata familia se adunase si nu putea lipsi tocmai singurul ei stranepot.
Madi, Arcadia, Andrada, Petit_ange, Pepsica
multumesc de raspunsurile cu iritatia 
Arcadia ,
la noi nu era iritatie la elastic, ci direct la locul cu pricina, asa ca ma indoiesc ca e de la scutec, desi abia astept sa scap de pampersii astia parfumati. Nu mai stiu cine zicea ca nu prea sunt optiuni in RO, asta am constatat si eu ![]()
Acu' mi-a picat fisa ca o fi si pentru ca am schimbat crema de popou, avusesem una australiana, dar - ca majoritatea consumabilelor din aduse din Japonia - s-a terminat. La fel ca si servetelele ude ( Ralucami, n-o sa gasesti nimic asa de bun ca Moony
).
In Romania am cumparat Mustela, dar m-a dezamagit total fiindca face copilul tot alb la funduletz, nu stiu de ce o fi avand asa mult zinc
, trebuie sa-l spal dupa fiecare schimb, ca altfel se ingroasa treaba pe acolo...
Arcadia , io cred ca voi ati schimbat copilul
Pai cand a facut el ochi albastri??? Eu stiam ca sunt mai inchisi la culoare si ca el seamana cu tatal...acu' m-am uitat si am zic ca am deschis altceva din greseala (ca de baut nu bausesm, cu alaptataul asta
). P-orma am verificat in pozele de mai si vad ca sunt "intreaga", asa e cum imi aminteam. Oricum, e un frumos
iar pozele cu gratiile sunt grozave!!!
Lauradi
ala e mixerul,dar mie nu imi iese... Acum m-am apucat sa dau feliuta de morcov pe razatoarea cea mai marunta, iese perfect. Poate cand oi mari cantitatea...
Vazut pozele voastre pe munte, oare am mai scris??? Frumos peisaj & frumosi voi & scump Ducu!
Mihamora,
tre' sa astept sa mi se faca dor de Romania, ca sa pot povesti despre chestiile frumoase
. Momentan mi-e ciuda ca nu am apucat sa cumpar vreun cd cu cantece de craciun. Are cineva ceva mp3-uri? Multumesc 
Dau drumul la mesaj, sa nu patesc vreuna, desi recent n-am mai avut probleme ca am trecut pe mozilla, asa instabil devenise explorer (aviz celor care pierd mesaje)
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel