Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

MULT NOROC,CREDINTA SI IUBIRE CELOR CARE POARTA NUMELE SF.ANDREI.
PARINTI, COPII SI BUNICI ..SA FITI SANATOSI.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna fetelor!Mai intai vreau sa va multumesc pentru urarile facute lui Andrei.
Ii urez puiului meu,Eduard Andrei, multa ,multa sanatate, sa fie iubit si sa-si iubeasca parintii,sa fie ascultator si cumintel si sa aibe mult succes in viata.
Le urez si eu tuturor ANDREILOR SI ANDREELOR , sa fie sanatosi si frumosi si sa aibe vieti implinite.
si celor care au mai implinit o lunita.
LORADIN, referitor la filmuletul cu adormitul in fundulet, si pe noi ne-a uimit, deci el nu adoarme asa tot timpul, s-a intamplat atunci pentru prima data.In legatura cu costumul de Mos Craciun, noi am luat unul,si am gasit si papuci cu mos Craciun ca sa nu i se cunoasca picioarele, si torbita de Mos Craciun super si o sa se imbrace finul nostru anul asta chiar daca Edy inca nu stie ce inseamna, totusi il vom filma ca sa aibe amintire.
Spalatul pe dintiinca nu pentru ca nu are nici un dintisor.Mai asteptam.
Olita,inca nu stie ce inseamna, poate o sa-i luam la anul.
Premergatorul- dr.neurolog ne-a spus ca nu este bun absolut deloc pentru el pentru ca isi deformeaza piciorele ci este bun numai pentru noi pentru ca ne ajuta sa nu mai stam cocosati.Noi o sa ne mai gandim pana duminica, cand o sa mergem la KIDEX, totusi as vrea sa-i luam unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

La Multi ani ! celor care se sarbatoresc astazi si puiutilor care fac 7,8 sau 9 luni.

Noi suntem bine. Maria a dormit mult mai bine azi noapte asa ca si eu sunt mai in forma. Suntem f ocupati ca botezam un puiut mic maine si a fost o chestie asa neprevazuta. Stam afara cu orele, mai mult de nevoie (ca ziua doarme numai afara in caut de doua ori cate 30 de minute) si pentru ca am avut de facut tot felul de cumparaturi.

Maria mi-a facut o surpriza ieri. ea merge de vreo 2 sapt in 4 labe dar nu cu viteza si nu f mult. Ieri am lasat-o in sufragerie sa se joace si m-am dus repede la baie. Matza mea a venit fuga dupa mine si m-am si speriat cand am vazut-o la usa. Ea nu iesise niciodata din sufragerie. Deci gata trebuie suprevegheata mai atent.

INTREBARE:- ar fi bine sa-i iau un tarc in care sa o tin ziua? Sunt mamici care au? il folositi mult? Ce model? Poate fi plimbat prin toata casa eventual si in bucatarie? Ca mi-e frica s ao mai las de capul ei prin casa dar am si treaba de facut. Si nu mi se pare ok sa o las sa urle in patutul ei. ala e pt dormit si nu vrea sa stea in el ziua. Eu am si invatat-o numai pe jos ce-i drept.

PREMERGATOR- am mai scris ca dupa parerea mea poate fi ok pt unii copii: cei care nu calca pe varfuri sau cei care stiu putin sa mearga dar il pui acolo sa te asiguri ca nu cade.Maria a primit unul dar am ales sa nu-l folosim. Totusi in cele trei zile cat am pus-o in el a fost f incantata.

OLITA- nu avem si nu cred c ao pun macar pana dupa sarbatori.

Spalat pe dinti- de lene mai mult si pt ca uneori isi face greata nu practicam sportul asta decat 1 data pe zi si nu e bine. Acum o curat cu un tifon steril muiat in apa. Si ii prind fiecare dintisor si trag de la baza lui spre capat. Nu stiu dc ati inteles.

ELYANNE- am vazut ursuletii. Sunt adorabili. Imi pare tare rau ca nu am putut veni si eu in parc mai ales ca abia revenisem din zona aia. Dar poate ne mai intalnim si imbrac si eu matzuca in ursulet sa fie 3.

LORADIN- Ana e un copil deosebit. Nu fa aceleasi greseli ca mine si nu te lasa afectata de ce-ti spune medicul. E un copil vioi si sanatos si asta e cel mai important. Dar cred ca asta iti spune si ea in fiecare dimineata cand te pupa. Trebuie s afie f dulce. Maria nu face lucrul asta decat f rar in rest e independenta si vrea sa faca numai ce-i convine.

Vreau si eu sa vin la baby expo dar nu in week-end ca e prea aglomerat pt Maria. Ma ajuta cineva cu transportul? Pot veni pana la Unirea sau in alt loc unde pot ajunge direct cu metroul. Stau la N. Grigorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare fetili

Mindra mea doarme .... sa bat in lemn - ca ma bagat azi in boale medicul de familie - tare imi trebuia sa dau in nas cu ea la plimbareCica - daca nu doarme ziua, si e foarte agitata - trebuie dusa la neuropatolog si verificat si dat tratament. Am vorbit cu doua mamici - au copii de aceeasi virsta cu noi - ele le-au dat deja tratament - magne B6, cinarizin si inca nu stiu ce - intreb de rezultata - aaaaaa....e mai linistita dar tot nu doarme ziua. Pai ce mama masii - mai dai tratamentul asta.... pe mine nu ma deranjeaza ca ride toata ziua si chiuie - ci ca nu doarme de citeva zile incoace - si adica sa-i dau tratment sa taca. Poate eu ceva gresesc - dar am mai citit eu si in alte surse - acum e la moda sa pui diagnoza la copii mici - hiperexcitabil si hiperactiv - si tratament la greu.

Eu am venit acasa - am inchis TV, am scos bigudiurile mamei de masa plastica - ii plac mult - am pus muzica linistita, abia se auzea - si fetelor fata mea sa jucat vreo 40 minute singura - am crezut ca plesnesc de atita mirare Dupa asta am luat-o incetisor - am pus-o pe picorae - iam facut masaj la picorute, am vorbit in soapta putin - si a adormit

Tzuna - noi de la 7 luni o tinem in tarc - dimineata cind ma trezesc cit string in camera noastra patul si ce mai este - ea sta in picoruse in patucul ei, duapa asta o iau in cealalta camera - de unde vad ce face si ea ma vede(bucatarie, baie - o vad de peste tot, si TV inclusiv) - ii place sta in picoare mai mult, uneori se joaca cu ceva, cind sunt eu ma ;libera o pun pe jos si imi cauta de treaba tot in acea camera. Tarcul mi-a salvat bratele - sunt zile desigur cind nu vrea in el - dar oricum fara el nu ma descurc. ocupa mult loc in camera - dar trecem peste asta. De acea cind fetele intreaba de premargator - eu ma gindesc mai intii la spatiul pe care il ocupa si refuz

Spalat dintisorii - la noi sa obisnuit cu spalatul pe dinti - la ea deja merge totul in lant - papam, spalam botica si spalam dintii - de la radacina in sus - de parca am matura dintele - se poate cu peria de dinti, se poate cu tifon obisnuit, nu prea vad rostul in apa de musetele, si noi spalm fara pasta de dinti. Noi usor am trecut la spalt - pentru ca initila peria era si pe post de jucarie - e roasa la ambele capte - acum eu ii spal dintii apoi ii dau ei sa se joaca - si vrei nu vrei tot mai iese o spalare

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Muamaaaaaaaaaaa , eu acum am dat dublu click in prima pagina pe "stupul animat"
Ce mistooooooooooooooooooo eeeeeeee
Cine l-a facuuuuuuuuuuuuuuuuuuut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Muamaaaaaaaaaaa , eu acum am dat dublu click in prima pagina pe "stupul animat"
Ce mistooooooooooooooooooo eeeeeeee
Cine l-a facuuuuuuuuuuuuuuuuuuut?

Paxela le-a facut.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by sherbi

karra, am vazut pozele cu winnie si mi-au placut in mod special cea in care doarme pe jos langa telefon, cea cu bentita, cea cu caciula neagra, cea cu baveta in cap si cele in care serveste spanac. ai rabdare sa cureti dupa ea, ca eu nu-i permit lui david sa se joace asa?
si ca sa te fac sa te simti bine...winnicu iti seamana tare bine.
david o curteaza mai tare cu freza noua. mi-a spus mie.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

ce mandre suntem ca ne curteaza Davidutzu.....
nici eu nu am timp si nici chef sa cutaz tot timpul dupa ea...dar am citit peste tot ca asa e bine ca ei vor independenta si tre sa se obisnuiasac cu textura mancarii...asa ca o mai las da nu tot timpul...mai ales cand are crize de greva foamei si nu papa o las si atunci isi mai si baga in guritza cateceva si deci ma mul\tumesc si io...
Abia astept sa vedem poze de la NY si bahamas.....sa va distrati.....
va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio
si pentru Winnicu, ce frumos doarme ea in noul scaunel. Asa ca ne-am razgandit, sa-l stapanesti sanatoasa si sa mergi in siguranta la plimbare cu mami si tati.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

uf ce m-am linistit.....deci pot sa dau drumul la pitbull sa nu-l mai tin in masina.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara

Stiu ca nu am mai scris de mult dar am avut parte numai de necazuri....nu mari nu va speriati dar din alea mici care te omoara.....acu cateva zile l-a lovit pe al meu sot un tir....masina nu a avut nimic grav...cateva zgarieturi si vopsea luata...sperietura a fost mai mare...si mai nasol era ca era masina de la firma....

apoi miercuri seara pe la 10 ni s-a spart caloriferu in sufragerie....dai repede cheama instalatori ...care cu greu s-a lasat gasit , opreste toata coloana de apa......sterge si fa-i curat.......a venit l-a taiat si a plecat ..urmand ca noi sa cumparam altu si sa revina si iar mizerie si iar smotru

ieri tot al meu sot a lovit masina unui coleg de serv cand iesea de la firma.....a lui nimic a aluia trebuie vopsita....alti bani alta mancare de peste

azi venira si montara caloriferu...da-i gateste pentru oameni...serveste si apoi iar smotru dupa ce plecara.....

bine ca a venit mama la mine sa ma ajute cu pitica ca altfel o luam razna...slava domnului ca ea mananca bine pentru noi super bine...adica deschide gura ca mai vreau...oau...sa o tina DD asa...ca restul le rezolvam noi....acum se ridica si ea in genunchi si sta in 4 labe dar nu pleaca de*a busilea probabil mai dureaza...dar io sunt tare mandra de puiu meu...normal ca sunt masa

Iar io maine dupa atatea belele ma duc la intalnirea de 10 ani de la liceu....si plec la Slatina si la s pitica cu mama...sper sa se descurce...ele da dar io ce fac de dorul ei....e prima data cand stau o zi intreaga fara sa o vad.....dar trec toate

va urez la multi ani pentru toti bebeii care au mai adaugat o lunisoara la salba de luni....inclusiv a mea mancaoar mama de printesa...sa fie sanatosi si mancaciosi

La multi ani si pentrui toti sarbatoritii care poarta numele de Andrei si Andreea nu fac nominalizari ca nu am timp ca ma striga mandra....Va pupam si revenim cui vesti proaspete cand ma intorc de la distracie....cred ca o sa fie mai mult emotionanat decat distractiv

Avem pozici multe aici

[/url]" target="_blank"> Ce varsta are Raisa?

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Doamnelor, eu nu mai pot! Intru oficial in greva.
De doua saptamani tusim toate trei, si nu ne mai trece.
Dar s-a mai ameliorat, nu pare asa grav insa nu ne trece dom'le!
Nu stiu ce sa mai fac.
Cred ca totusi in seara asta incep sa ii dau antibiotic Riannei. Ca ei ii mai curge si ochisorul cand si cand. Julie vad ca se tine mai bine.
Aveam o gramada de lucruri de spus dar nu mai sunt in stare.
Va , revin cand imi trece oftica pe tusea asta!

Mergi la inceput