Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
Lumi_Nag spune:
La multi ani! Andrei si Andreea Sa fiti sanatosi la trup, minte si suflet.Sa aveti parte numai de zile bune si fericite alaturi de cei dragi.
Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin
roxygeo spune:
I`m baaaaaaaaaaaack.....
Buna ziua stup!
Intii de toate... La multi ani! Sfintisorilor de azi dar si albinutelor si bondareilor care mai adauga o lunita!
Am de recuperat asa ca sunt pe linga subiect....
Despre noi aku: de doua zile e stricata la burtica...dar am inceput sa ne dregem, am vorbit si cu dr. si toata lumea asteapta dintisorii, care nu dau semne ca vor aparea prea curind...vrem numai in picioare, cu multa lume in jur, am inceput sa scoatem tot felul de sunete...si suntem foarte veseli in general...iar daca nu ne convine ceva "punem buza" sa plingem
Va pupicim
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
biky spune:
quote:
Originally posted by suzy78
BIKY - lui nicolas p[rimul dinte i-a iesit acum 10 zile....si are 9 luni si 3 zile......si in astea 10 zile i-au iesit 4
.....si se prega inca 4.......
eu zic ca n=-are sens sa fi nelinistita
Cati are 8 luni 8 zile si 8 ore (astazi la orele 16 ).... si daca ii ies 4 dinti in urmatoarele 10 zile , dau de baut la tot forumul!!!!
Eu am cam uitat cum trebuie sa arate gingiile inainte de iesirea dintzisorilor .....
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
karla32 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
premergator- nu pot sa spun ca sunt de acord intru totul dar il folosesc. Nu foarte mult (max 10 minute o data), cam 1 ora pe zi, mai ales daca am ceva de facut. In plus imi este asa drag de gagalice cand alearga dupa motan si exploreaza toata casa! Mai nou a invatat sa se dea cativa pasi in spate sa-si faca vant sa treaca de covorase sau sa iasa pe usa. Si bineinteles ca mai nimereste si tocul usii...Singura problema este ca se protapeste in fata televizorului foarte des si uite-asa stingem si aprindem tv. Dar are un auz...pleaca de langa el si cand ii dau drumul, ii aude imediat tiuitul chiar daca nu are sonor. si se intoarce imediat!
calciu- hmmmm! chestia asta ca nu-i cresc dintii din cauza lipsei de calciu nu prea o cred...sau cu invelitul noaptea. Lui Luca i-am dat calciu cat l-am alaptat la san. cat i-am dat si formula mi-a spus nu calciului. acum mi-a recomandat sa-i cresc cantitatea de lapte si in caz ca nu vrea sa manance min 600 ml/zi sa-i fac o cura de 10 zile pe luna. Vigantolul l-am marit la 4 picaturi ptr fontanela putin mai mare (si mai are si o coasta mai hacana).
olita, o sa-i cumpar azi si o sa incerc sa il pun pe ea. si depinde de reactia lui. daca accepta, ok! daca nu, mai asteptam! poate invata sa stea ca oricum face cam la ore fixe!
loradin, bonele tot bone raman! ieri m-am dus si am luat-o din prima pe madam. Doamna, ce remedii stiti dumneavoastra ptr gingii si eu si doctorul nu stim! aaaaaaa, zice, pai aud de fel de fel de chestii! Concret, zic, nu puteti sa-mi spuneti? Cumva bateti in peritol? Eu nu-mi sedez copilul, sa stiti! Nu vreau sa aud. Nu ma intereseaza ca mama celuilalt copil cu care ati stat ii dadea ptr somn, mancare sau altceva! si s-a incheiat discutia. Vorba lui barbatul meu, asteia cred ca ii este frica de tine! adevarul este ca nu vreau sa-i fie frica (chiar daca am o privire si vorba cam taioase) dar pana la urma eu dau o caruta de bani sa faca ce zic si vreau eu chiar daca este o doamna!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
ghibuadina spune:
STEFIMIC, in privinta celui de-al doilea copil, indicat este sa ramai insarcinata dupa 2 ani ca sa fie totul vindecat si k.Asta este teoretic.Practic se poate si mai devreme, eventual cd are copilul un an si ceva in asa fel incat sa nasti dupa 2 ani.Acum depinde de fiecare ci organismul ei.Am o prietena care va naste la 1 an si jumatate de la 1 nastere cu cezariana.Acum dr zice ca e k, dar sa nu crezi ca nu exista riscuri(spre ex dc burtica creste prea mare e posibil sa plesneasca operatia).Acum prietenei mele i-a zis ca vor vedea la mom potrivit.Eu nu as face chestia asta si fara dubii as lasa sa treaca 2 ani.Depinde si de voi, de cat de mult va doriti al doilea copil, de varsta voastra, dc aveti ajutor sau nu, etc.Daca te hotarasti spor la lucru!!!!
KARLA, bravo e bine sa fii prompta si mai ales cd e vb de copilul si banii tai...
OLITA, eu pe Alexia am pus-o pe la 8 luni si trei sapt si a facut din a doua zi cred.Bineinteles ca la inceput nu constientiza ce e cu oala insa in urmatoarele zile si-a dat seama ca acolo trebuie sa faca kk.Si pe bune ca am pus-o la ore diferite ca n-are o ora fixa.I_a n-a protestat si e k cd e pe ea.N-o tin decat cateva minute dc face, da, dc nu, nu!!Acum fiecare face cum crede!!!!!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
radcarmen spune:
Salutare la toata lumea, bebei si mamici!
Din pacate am sarit de la citit 25 de pagini pentru ca am zis ca e mai bine sa mai scriu ca altfel ne uitati de tot.
Sper ca bebeii si mamicile din stup sunt bine, sanat osi, iar daca exista si bolnaviori noi le dorim din toata inima sa se faca bine cat mai repede.
Noi suntem bine, am fost ieri la evaluarea de aproape 8 luni, avem 7,7 kg si 74 cm, adica destul de slabut la ce inaltime avem dar eu sunt foarte multumita. Puiul papa relativ ok, sanatosi sa fim in rest si sa crestem mari. Dr. l-a controlat pe toate partile, a spus ca suntem bine dezvoltati, miscareti tare si, mai ales, fffffff curios si atent. Doamne da cat le-a mai dragalit pe asitenta si pe dr.. Nu se mai saturau femeile sa il pupe si sa il stranga in brate...e smecher feciorul meu de pe acuma .
Ma pun sa citesc macar cele 5 pagini din capitolul asta ca sa mai fiu la curent cu noutatile.
Va pupam si va dorim numai bine.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
paxela spune:
tuturor Andreelor si Andreilor
bebei care mai adauga o lunisoara
olita, inca nu, mai asteptam poate mai la vara
premergator, eu am avut si modelul clasic si cel de impins, a stat in cel clasic pe care acum il foloseste ca pe cel de impins merge deabusilea pana la ael se ridica si o ia in picioare prin casa cu el, prin afara lui
kidex sambata asta la 10 poate prind la 12 si restul de fete care vin
baby expo sambata viitoare cam aceiasi ora
dintii au trecut 2 luni de la primul, 1 luna jumate de la al 2-lea altii nu se vad,
calciul si dintii , am mai auzit si intradevar asa a fost , lipsa dintilor din acest motiv, de fapt nu lipsa ci aparitie tarzie, dar pot aparea tarziu si genetic
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
stefimic spune:
mamici mai revin cu o intrebare.
voi dati copii de grinda sau este doar o chestiune babeasca?
fetele cu rh negativ ati facut vaccinul dupa nastere?
as vrea sa stiu daca este cineva cu rh negativ care are 2 nasteri si daca si dupa a 2-a nastere i s-a mai administrat vaccinul(imunoglobulina anti-d)?
mamici si bebici vine
de
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
multumim pt sfaturi si raspunsuri fetelor.
acuma referitor la al 2-lea copil-pai varsta mare ca sa ne grabim nu avem(eu 25, el 27), de ajutat nu ne ajuta nimeni, i-l cresc singurica pe stefi, dar sa stiti ca-mi este frica sa nu patesc ceva pt ca stefi a fost f mare(4120) si am avut o burta imensa si operatia pe masura, asa ca mai bine astept eu aia 2 ani.
Dintii ne-au dat greu dar ce sa spun ne mandrim si noi cu primul si vad ca ar vrea sa iasa si al 2-lea.
voi ati facut cezariana pt ca asa ati vrut voi sau pt ca s-a impus?
ca am mai vazut fete care au avut bebici peste 4 kg si au nascut normal, dr mele i-a fost frica, si oricum nu m-am dilatat decat 1 cm.
va pupacesc si sper sa nu va disper cu intrebarile mele dar vreau sa-mi fac si eu o parere.
ce bine mi-ar fi prins mie sa vb cu voi cand i-l aveam pe stefi in burtica!
biky spune:
quote:
Originally posted by stefimic
mamici mai revin cu o intrebare.
voi dati copii de grinda sau este doar o chestiune babeasca?
de ce sa-i dam de grinda?
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)