Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
ghibuadina spune:
Felicitam si noi pe toti Andreii si Andreitele!!!!!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
gabi78 spune:
La Multi Ani! Dragi bondarei si albinute
Luca Andrei de Rebiana
Andrei Bogdan de Vcarmen
Robert Andrei de Raluca22
Raul Andrei de Ane2200
Andrei de Coolutz si parca si mamei?
Andreea Beatrice de nikol_f
Eduard Andrei de Ellamiss
si parca mai era si Andreea20
La Multi Ani! Si celor pe care i-am uitat si celor pe care nu ii stiu, sa fiti sanatosi toti si sa aveti o zi minunata!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
stefimic spune:
buna dimineata mamici!
in primul si in primul rand vreau sa urez "LA MULTI ANI" pt toti bebicii cu numele de ANDREI sau ANDREEA.
pt NICKOLF, MONICA B, ELYANNE, REBIANA, VCARMEN, RALUCA22, ANE2200, DANUTAZ, COOLUTZ, GORE78, ELLAMISS.
si acum vreau sa le urez "LA MULTI ANI" bebicilor care au mai implinit o luna-bebici de mamici-RAMILA, JAANA, CARLA LIA, ANAALINA.
noi va pupam, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari ca frumosi sunteti toti.
si acum sa trecem la ale noastre si sa incerc sa va rasund la ce m-ati intrebat.
ELPOWER da este vorba de TALAL, noi am mai fost o data prin august la el cand era fosta dr in concediu, iar acuma sa stii ca eu am fost f multumita de el.
daca vrei sa te duci la el si vrei sa stii program sau unde are cabinetul sa-mi spui si-ti spun.
ZADI nu pot sa-ti spun decat ca iti multumesc din suflet ca mi-ai spus si mie de problemele tale ca sa stiu si eu pe viitor ce probleme mai pot aparea.
referitor la bebe cred ca ar trebui sa asteptam 2 ani dar nu stiu daca de la nastere sau pana nasti a 2-a oara?
o sa vb cu dr mea si o sa vedem.
MIHAEL@ sa-ti spun acum de ce mi-a spus ca are lipsa de calciu: transpira foarte rau in cap, este agitat noaptea si nu suporta sa-l invelesti, este f energic ziua si nu are stare deloc si marait, nu i-au dat dintii pana acuma.
dar eu acuma mi-am adus aminte de momentul in care s-a nascut stefi ca eu am avut uterul calcifiat si s-ar putea ca el sa aibe lipsa de calciu de la nastere dar neonatologul de la nastere nu a fost de aceeasi parere.
fontanela sa stii ca se inchide f bine pt varsta lui.
acum va las fetele o sa intru mai tarziu pt ca noi cascam de mama focului asa ca o sa facem nani.
va pupam si va dorim numai bine si voua si puiutilor vostri.
pot spune ca de cand am intrat sa vb cu voi ma simt mult mai bine, am mai multa incredere in mine si stiu ca daca am o problema va pot intreba.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
anamana123 spune:
inca o data la multi ani andreilor si andreelor de la noi! pupici multi multi!
ela, da, aici se face rotarix incepand cu 2 luni, parca. dar noi am mai discutat despre vaccinuri si eu nu -s de acord cu ele, drept urmare nu-i fac. si inca nu e in colectivitate mare sa ia rotavirusu'.... doamneeeeeeeeee!!!! ca acuma stau si ma gandesc ca pe vremea noastra nu exista asa ceva! m-au innebunit astia cu vaccinurile lor! eu as vrea ca maria sa faca bolile copilariei sa se autoimunizeze, ca io consider ca ce e natural e mai bun!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
madybulancea spune:
LAMULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMEL ANDRE/ANDREEA,DAR SI CELOR CARE AZI MAI IMPLINESC O LUNISOARA!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
suzy78 spune:
'Neata stup,
Am intrat sa felicitam si noi pe cei ce azi mai adauga o lunisoara......multa sanatate, sa cresteti mari si cuminti
LA MULTI ANI! CELOR CE POARTA NUMELE DE ANDREI, ANDREEA DIN STUPUL NOSTRU....SI DIN FAMILILE NOASTE.
PREMERGATOR - eu nu sunt nici pro dar nici c0ontra......noi avem uneori e pus in el.....au crescuti si alti copii si nu au nimik....
OLITA - noi numai d ela un an o s afolosimj....sa stie ce face....cred ca acum e prea mic
Noi raportam o explozie dentaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....in 2 sapt ne-au iesit 4 dintisori....2 jos , 2 sus.....se mai pregatesc inca 4 sus......tot pana la masele.....este prea cumintel......doar cu titi o inebuneste pe mami.....trece si perioada asta.....
DEeja la baita de-i scot mainile.....isi da el pe cap jos body......
la tot stupul,
Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
biky spune:
red]La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, fie ei de nume ...ani.... sau lunisoare!
La multi ani Andra, prima mea iubire de mama!
premergator/olita...s-a discutat f. mult pe tema asta! Acu, ce sa zic...fiecare ia decizia optima pentru copilul sau! Eu par example o tin in premergator, dar nu o pun la olita.
CALCIU...hai ca m-ati bulversat de tot! A mea nu transpira la cap...doarme noaptea....dr. spune ca nu are semne de rahitism...frontanela aproape inchisa....DAR NU ARE NICI UN DINTE!!!! Are sau nu are lipsa de calciu? Cre' ca sunt nebuna, dar am sa ma duc sa-i iau sange din vena! Andrei mele i-au iesit 6 dinti "dintr-un foc"
la 10 luni, dar au iesit cariati si pana i s-au schimbat numa' am chinuit cu ea. Adicalea pe la 8-9 ani am vazut si eu cum arata un copil cu dinti...deci nu mai vreau sa se intample asta si Caterinei!!!
Zadi[/red]...bune sfaturi...
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
biky spune:
scuzati stilul de scris...m-am grabit si am facut o porcarie....
Deci CU LITERE MARI:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI...FIE EI DE NUME...ANI SAU LUNISOARE!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
suzy78 spune:
BIKY - lui nicolas p[rimul dinte i-a iesit acum 10 zile....si are 9 luni si 3 zile......si in astea 10 zile i-au iesit 4
.....si se prega inca 4.......
am colega la care i-au iesit la 13 luni....si pana la 18 i-au iesit si maselutele.....deci n-are legatura cu calciu.....la rahitism..... nu isi tine capul sus desi are vreo 5-6 luni.....nu are putere....bla bla/.....si transpira mult....desi transpirtatia nu e cauzata doar de lipsa de calciu....
eu zic ca n=-are sens sa fi nelinistita