Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)
Raspunsuri - Pagina 3
lilidana spune:
Seara buna,fetelor!
Desi sunt obosita,m-a cuprins febra sarbatorilor!
In week-end-ul asta vrem sa pregatim bradutul,abia astept,mai ales ca la noi ninge ,ca-n povesti!
Am intrat sa spun La multi ani! tuturor celor ce poarta numele Sfantului Andrei!
Sa sarbatoriti bine,dar sa nu va epuizati ca aveti nevoie de energie si pentru celelalte sarbatori care urmeaza .
Noutati despre David:
-se ridica singur in fundulet,din pozitia "4 labe",e interesant,Karina se ridica de pe spate,el e mai grasut,cred ca asta e motivul pentru care nu incearca cealalta varianta.De cateva zile nu mai da rateuri,e foarte sigur pe el,a invatat "tehnica"
-se ridica in genunghi si apoi in picioare,in patut.Aici mai are de "lucru",inca se bataie,se mai dezechilibreaza,dar e ambitios si exerseaza mereu.
-vorbeste mult,dar cel mai interesant e faptul ca ne imita
-ne pupa cu multa saliva si cu dintzi,bineanteles,dar ne facem ca n-am simtit
-ne imbratiseaza,e tare tandru,mai ales cu mami
-adoarme doar cu...ati ghicit,cu mami,iubirea lui din momentul de fata,spre disperarea lui tati care e gelos
-alearga cu premergatorul peste tot,se baga sub masa cu el,trage tot(a devenit un "accesoriu" periculos)
-ii curg mucii,ca asa e frumos in vremea asta dar ii sterge cu...maneca!
-isi tine singur sticla de lapte,la modul serios,ca pana acum se juca
...cam atat...
Ii pupam pe obrajori pe toti locuitorii stupului!
Somn usor,sa aveti un week-end minunat!
loradin spune:
Neata'
as vrea sa urez si eu La Multi Ani celor ce si-au serbat ziua de nume ieri,sa fie sanatosi,voiosi si la punga grosi!
Ieri mi-am dedicat toaza ziua Anei(pentru a-i consuma surplusul de energie)Ideea este ca am reusit.A dormit in trei reprize ziua iar noaptea nu s-a mai trezit decat o data.Se pare ca dr a avut dreptate ca din cauza oboselii se trezea(era mult prea agitata).M-am mobilizat(desi nu avam niciun chef )si am iesit si afara o ora.Toate la un loc adunate au dus la linistirea gazei.Am uitat s va spun ceva ieri.Cand am fost la dr am intrebat-o ce fac eu cu Ana ca nu vrea sa faca caca decat in fund(va dati seama ce chinuri pe ea).M-a sfatuit sa o pun pe olita.Am sa incerc si asta dar inca nu am achizitionat olita.
Mi-a tras astazi un sarut pe gura de nu m-am vazut.M-am distrat copios.Pupacios copil am !Adevarul este ca si eu toata ziua numai asta fac.Nu mai pot de dragul ei.Ii trag cate o stampila de se aude pana la parter.
In urma discutiei cu iunita(si ii multumesc tare mult pentru asta) am aranjat locul de joaca in dormitorul ei pe jos si am lasat-o sa bananaie pana a cazut lata(si eu pe langa ea).Gogoasa mea infuriata a explorat fiecare coltisor al camerei(si eu dupa ea).Era asa de fericita!M-am simtit asa vinovata ca abia acum am amenajat locul de joaca.Dar ma rog....mai bine mai tarziu decat niciodata.
Despre progrese ce sa va zic? Fiecare zi de la 8 luni incoace aduce ceva nou.Cel mai tare ma distreaza sunetele pe care le scoate.Are asa o mimica serioasa cand "discuta"ea cu jucariile preferate.Ridica din sprancene si isi misca manutzele asa serioasa de zici ca este un om mare care explica altuia ce probleme are el.Ce sa mai......devine asa de distractiv sa-mi petrec timpul cu ea incat faptul ca din februarie va trebui sa ma intorc la servici ma infioara.Tocmai acum cand a devenit asa simpatica?
Karla-am vazut ca pana am intrat eu ai primit raspunsurile despre peritol.Dup ce am citit mesajul tau stateam si ma intrebam"Oare ce vor bonele astea?" Cred ca ideal pentru unele din ele ar fi ca micutzii sa stea precum mamaligile si ele sa moara de plictiseala pe langa ei.Subliniez "UNELE".
Martutza si iuni-dragele mele vecine de cartier- tragem un sanius cand vine zapada?Macar iarna sa ne intalnim daca vara nu am reusit! Abia astept!!!la amandoua!
Elyanne-ce-ti fac piticii? Au racit iar sau doar au fost putin muciosi? Multa sanatate le doresc si tie multa putere pe mai departe.
Zadi-multumim pentru raspunsurile tale.Cate lucruri stii!Lucrezi in domeniu sau pur si simplu ai citit?Felicitari oricum!!!!
Elamiss-am vizionat filmuletzul in care scumpul tau adoarme in funduletz.M-am amuzat copios! Imi imaginez ce se va distra el cand va creste si va vedea caseta!!!! Ai vreo retzeta ca Ana mea uraste somnul?!
In incheiere as vrea sa va intreb.Va deghizati in MOS CRACIUN? Al meu sotz m-a zapacit insa tare imi este frica ca se sperie.
Minunea noastra la 8 luni
ioanaradu spune:
La multi ani la mamici, pitici, tatici, bunici, care poarta nume de Andrei, Andreea! Sa fiti sanatosi si voiosi!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
loradin spune:
tot eu,
Sherbi-am sa incerc sa-ti raspund eu la intrebare desi acest subiect face parte din categoria"controversate". Eu am fost de la inceput pro premergator.Nu am exagerat(nici acum nu o fac desi are 9 luni) insa pot sa-ti confirm un lucru.Al meu copil este extraordinar de fericit cand "sofeaza".Da cu fatza ,da cu spatele rade la toate sunetele scoase de "bordul"premergatorului" Nu am ales aceasta varianta pentru ca vezi Doamne e mai comod pentru mine.Ba din contra trebuie sa am mai multa grija(alearga pisica,da peste troacele ei,darama telefonul,adora sa se izbeasca in usa cu el(impactul nu este tocmai "lin")....si tot asa...Pana la urma hotararea este a ta.Eu am sofat in tineretile mele cu premergatorul si nu am patzit nimic.Asa ca....tu decizi!
Minunea noastra la 8 luni
gabdyd spune:
La multi ani! Andreilor si Andreelor din stup! si celor care azi mai cresc cu un an sau o lunisoara
elyanne spune:
loradin inca sunt mucosi si atat... a.. si tusesc putin...
Astept cu interes ce urmeaza... o fi, n-o fi...
Ma bucur ca s-a mai linistit gaza... Bravo!
E o idee s-o pui pe olita daca nu face decat in fund... Parerea mea cu olita dupa o anumita varsta... e ca nu fac la olita constient... si numai din greseala... Si mai ales daca nu le convine, eu sunt de parere ca nu trebuie fortati sa stea acolo pt. ca e posibil sa o urasca dupa un timp...
Dar la voi e alta poveste... exact pe dos... e posibil sa-i placa mult mai mult asa, decat cu pampersul...
Sherbi uitasem de premergator...
Eu sunt impotriva lui... folosit ca si mijloc de deplasare...
Pt. ca merg pe varfuri... si eu de ex. nici n-am loc sa-i las prin casa in doua premergatoare...
Dar daca e pe post de scaun cu jucarele... adica fara partea cu deplasarea ... n-are ce rau sa-i faca... Deobicei merg f. greu pe covoare... Daca il pui in premergator pe un covor si nu umbla prin casa io zic ca-i ok.
Si exista si unele anti-rasturnare... acu' nu stiu cat de anti sunt... dar probabil au o stabilitate f. mare.
Elena.2006 spune:
La multi ani Andrei,Andreea!!!![/red]
[red]La multi ani celor care azi mai adauga o luna!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
ghibuadina spune:
Neata,
Ce zi frumoasa azi!!!Abia astept s-o scot iara!!!
Ca s-o citez pe ELA va rog explicati-mi si mie"ca la prosti", cum spalati dintisorii copiilor.Cu ce???Eu chiar habar am in privinta produselor pt spalat dintii la bb.Cum procedati?Cu ce?Nici pe mine nu ma lasa sa-i deschid gurita.La dinti o pot urmari numai dc o fac sa rada, numai asa...
SHERBI, in privinta premergatorului si eu eram contra, nici acum nu sunt prea incantata.Dar ce sa fac??N-am unde s-o tin in siguranta.Nu zic ca in premergator ar fi in siguranta, dar macar o las in camewra cu mine, eu mai fac una alta si ea se invarte in el sub supravegherea mea.Daca imi spui unde s-o tin renunt la el..A mea de-abuselea nu merge, ca poate asa ar fi fost mai simplu..Deci in patut nu sta mai mult de cateva minute, in scaunul de masa un pic cat mananca si u pic dupa, in rest???N-o pot tine pe jos toata ziua, nu????
ELIANA, dulci foc pinguinii!!!Imi plac ff tare costumasele.Ce pret au avut???Sunt comode, se simt bine in ele?In cat tp vine comanda.Ca dupa comanda de la Quelle care nici acum , dupa o luna n-a venit chiar sunt dezamagita, mai bine merg in oras si-i gasesc eu ceva.Pai ce sa fac comand un nr si pana vine constat ca nu-i mai vine????
CALCIU, eu stiam ca e mai greu de asimilat pentru ca nu este unul organic, ci unul chimic, farmaceutic, de-asta nu-l asimileaza toti copiii.unul organic ar fi cel dion cochilia unei scoici, spre ex dar cica ei sunt prea mici ca sa le dam.desp[recel gluconic, pai maj med rec.Cum nu se mai da de pe vremea odiosului???
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
elyanne spune:
Adina au fost vreo 14 euro fiecare... Nu sunt f. groase, se misca in voie in ele... dar tin de cald... ai mei aveau mainile si picioarel calde dupa plimbareala de ieri... asa ca zic ca-i ok.
Comanda vine intre 8 si 18 zile.
Citeste la subiectul despre asta mai multe... am pus linkul intr-un mesaj mai sus...
Ideea e sa comanzi chestii cat mai multe ca pachetul sa fie maricel... sa nu vina de genul scrisoare... pe alea le poate pune postasul direct in cutie si pot diparea de acolo... sau poate le ia chiar el
Plata se face inainte, cu cardul... Cand ridici pachetul de la posta nu mai platesti nimic... poate doar taxa de depozitare... ca nu l-ai ridicat la timp... eu am platit, dar nu primisem aviz... trebuia sa ghicesc ca e la ei??? Oricum, n-ai cu cine sa te certi... eu am o parere f. proasta despre posta romana... dar numai asa poti sa primesti coletul... nu sunt alte variante...
Mihael@ spune:
La multi ani pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua de nume astazi, de sfantul Andrei!
La multi ani pentru nepotelul meu, Andrei!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei