Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by stefimic

mamici mai revin cu o intrebare.
voi dati copii de grinda sau este doar o chestiune babeasca?
fetele cu rh negativ ati facut vaccinul dupa nastere?
as vrea sa stiu daca este cineva cu rh negativ care are 2 nasteri si daca si dupa a 2-a nastere i s-a mai administrat vaccinul(imunoglobulina anti-d)?

mamici si bebici vine

de

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

eu am rh neg. dar am avut noroc si Winnie are tot neg asa ca nu am facut nici un vacin...poate la urmatorul deci pea multe nu-ti pot rasp......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Am vaz si noi ursuletii....doamne ce frumosi sunt cand dorm....

"Premergator am fost contra...si nici acum nu sunt prea happy dar ei ii place, nu merge pe vf ca se lasa in jos si nu se intinde...nu l-am luat noi ci l-am primit asa ca...la incep nu stia sa mearga cu el acuma e incantata ca ajunge peste tot in camera......
La controlul de la 6 luni dupa ce m-a intreb de eco de la sold daca e ok...celebrul pediatru din Tm la care am fost mi-a zis ca are liber la premergator...dar eu am pus-o abia acuma la 9 luni fara o sapt......

Olita dupa 1 an...-i an jumate......

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Rh negativ?
Io, io! Si amandoua fetele au pozitiv.
Am facut vaccin dupa prima nastere, in sapt. 28 cu Rianna si dupa Rianna. Ultima data m-a cam "usturat" am dat vreo 4 mil pe el, si nu prea i-as fi dat pentru ca oricum nu mai vrem alti teroristi dar am zis ca nu se stie unde ne aduce viata si nu as vrea sa ma dau cu capul de pereti ca n-am facut vaccinul. Si cica e bine sa faci vaccinul si pentru copil, mai ales daca il alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Diana pentru toate trei sa va faceti bine

Stefimic noi da dam copilu la grinda...si suntem putine care facem asta pentru ca decat la noi in Oltenia e obiceiu asta cu moasa si dat la grinda.......cred ca o sa fie dragut ca e sora mea mosica si va fii foarte amuzant

Avem pozici multe aici

" target="_blank"> Ce varsta are Raisa?

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Asaaaaaa, si acum sa scriu mesajul ala lung cat o zi de post...
ia scandal la nestle numai scandal la astia! cand era Julie mica era scandal ca incurajau mamicile sa nu alapteze...
eu am ales laptele de la ei pentru ca am inteles ca are ulei de peste, si mie mi se pare ca e un lucru bun. Cerealele pentru ca am considerat ca e mai bine sa fie de la aceeasi firma. In fine, borcanelele mi se par cele mai rasarite.
Dupa ce am citit pe net postul lui Elyanne, il sun pe sot, care era pe undeva printr-un Metro. Ii spun sa-mi ia lapte Humana (asta pentru cereale ca eu inca alaptez) si cereale tot Humana. Cu ce vine el? Pai... cu cereale Neslte somn usor, adeca tocmai de-alea cu scandalul, cu inca o cutie de cereale de la milupa 7corn care nu-i prea plac fie-mii si intr-adevar a gasit lapte Humana2. Domne, cam des se intampla asta. Sa nu trimiti niciodata un barbat sa faca treaba unei femei!
Deznodamantul? Ii dau cerealele pe care le mai am. Mai incolo o sa incerc sa gasesc o solutie sa ii placa alea de la Milupa, poate pun vanilie, ceva in ele, sau o sa comand de la Humana din afara. Pana una alta cand ii fac cerealele sunt foarte atenta sa nu cada ceva suprize din punga .
Aliona , si dintaru' nu s-a prins?
Nici la noi n-au aparut alea de pus intre dinti ca m-as duce si eu pe-acolo pentru un pui de somn .
Tarc , eu am patut pliant, care se face un soi de tarc dar la Julie a fost complet inutil. La Rianna cred ca aceeasi soarta va avea.
Premergator avem si ii place, nu sta pe varfuri, nici n-o uit acolo.
iubiteala daaa, cred ca la toti le place, de fapt ne imita. Si Julie era tare draguta, te topeai cand iti lua fata in maini sa te pupe. Rianna abia acum incepe. Pe mine ma distreaza tare cand imi ia fata in maini si isi sprijina fruntea pe fruntea mea cand sta fata pe olita . O ajut sa se concentreze.
Mai ziceti o data ce portii de mancare le dati voi la bbei. Daca le dati, sa zicem, 150 ml de piure le mai dati altceva? Rianna are momente si momente, acum e la momentul la care refuza laptele cu cereale, nici sa n-auda de biberon, numai cu lingurita, dar si asa, cam putin, in schimb ii place mancarea.
Cred ca m-am intins destul . Fug ..., am un antibiotic de preparat
i
Edit, acum vad mesajul, Diana multimim de urari, sper sa reusim.
si noi dam fata in grinda si tot sora mea e moasa. Ma rau de ea ca o cam tinem la domiciliu cu treaba asta .
Dar pe la noi prin stup vad nu se poarta nici taiatul motului peste tot. Eu asa as fi renuntat si la una si la alta, dar mereu imi spn ca ce am facut pentru Julie trebuie sa fac si pentru Rianna, asa ca ... le facem pa toate.

Mergi la inceput

ultima interventie!
ca am uitat sa a spun ultimele ispravi si parca nu-mi vine sa editez mesajul de doua ori.
S-o vedeti ce se inversuneaza pe cate ceva de mancare! O coaja de paine sau un cartof prajit (ii dam doar asa cate unul ca se uita lung la noi cand mancam). Si ce scandal face daca incercam sa i-l luam. Isi roade si mainile, sa nu cumva sa ii scape vreo firimitura!
Azi ar fi vrut ea si un castravete murat dar i-am taiat repede macaroana!

Mergi la inceput

Sherbi nu merge link-ul cu pozele tale!!!!
Ca vrea sotzul sa-l vada pe Davidutzu si pe mama lui ca i-am zis ce gagicabetoana este

Luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

revin...n-am citit din urma...dar pentru azi

RH Negativ - io ...primul copil rh pozitiv, dupa nastere am facut vaccin, m-a costat vreo 4 milioane.

Tarc ma intereseaza si pe mine subiectu`, merita investitia...pe termen lung sau nu?

azi am pus- o pe bebelina pt prima oara in premergator...a fost tare incintata...nu merge cu el, doar sta...o sa pun poze

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Haideti fetele cu TARC astept parerile voastre si multumesc celor care au scris deja. Patutul Mariei e de ala cu plasa dar are saltea de iarba de mare deci nu-l pot plimba prin casa. ma gandeam eu la un tarc mai micut care sa poata fi mutat usor eventual si in bucatarie ca trebuie sa mancam si noi chiar daca matza s-a marit si face numai prostii. Plus ca l-as lua in concediu ca la soacra mea nu stiu dc e indicat ca Maria s amai linga podelele (nu pot face curat ca la mine acasa, bine ca nici aici nu sunt linistita cand o vad pe Maria ce face...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara mamici!
am citit ce ati scris si acum sa scriu si eu ceva.
am vazut ca numai oltencele mele au raspuns la treaba cu datul de grinda, iar noi pt ca avem baietel va trebui sa-i taiem si motul.
dar sastiti fetelor ca si in bucuresti se da la grinda, am eu nepotica acolo si fiind moasa am dat-o la grinda. stiu ca se da pana la 3 ani.
iar acum sa vb despre rh negativ pt ca am vazut ca mi-ati raspuns.
practic eu vroiam sa va intreb daca si dupa a 2-a cezariana vi s-a administrat gratis.
mi-e mi s-a administrat gratis si in saptamana 21 si dupa nastere.
apropo de TARC noi avem si este f util, pt ca noua patutul nu ne mai place, nici noaptea nu mai dormim in el.
eu ziua i-l culc in el si cand mai am treaba sta acolo si se joaca, acum sa nu va imaginati ca sta cine stie cat dar sta 20-30 min, ii mai dau drumul la tv la reclame si sta cuminte.
dar mie mi se pare f util cand i-l culc ziua in el pt ca i-l stiu in siguranta si pot sa-mi fac traba linistita.

si acum sa va mai intreb ceva: eu inainte de a ramane graviduta cu stefi eram fumatoare cand am aflat ca sunt graviduta am renuntat si uite asa pe perioada sarcinii si inca 3 luni jumate cat l-am alaptat nu am fumat dar in momentul cand am simtit ca nu i-l mai poate afecta si fiindca sotul meu fuma m-am reapucat si eu.
spuneti si voi sunt eu normala la cap?
mai este cineva ca mine?

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput