Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Gabdyddentistul sa bucurat - ca asa mai tac si eu oleaca - eu si cu chestia aia in gura tot incerc ceva sa mirii, ba vine nashul , ba vreun coleg si eu trebuie sa le zic ceva - apropo dentistul, da, este sotul - si daca vorbesc mai mult decit trebuie - ma ameninta ca imi da bani sa merg la altul numai sa nu-i fac capul calendar macar la servici.

Azi o adoarme mama mea pe iIlinca - si sunt si eu mai libera pentru forum si pentru ,, Dansez pentru tine,, - cind sunt aici cind acolo.

Apropo, sa ma descarc - duminica e ziua lu soacra - respectiv intr-un apartament micut - vor veni vreo 14 oameni(=cu galagie, cel putin unul din ei racit, geamuri inchise, aer nema) - ea insista sa o aduc si pe Ilinca - s-o vada lumea. ii zic - ca e multa lume, e prea stresant pentru ea - la care soacra propune ,, pai, voi veniti o aratati la oameni si dupa asta sta Natalia(sora sotului) cu ea intr-o camera si voi va distrati,,

Cind vorbeste sotul cu ea - si-i spune ca nu venim cu Ilinca - ii aduce aceleasi argumente - la care ea i spune -,, eu tot asa m-am gindit, mai bine sa stea acasa - e prea stresant pentru ea,, - nu am cuvinte - si ce o vrut sa arate cu asta tot nu stiu

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

eliana, as cam vrea si eu salopeta pt david. nu conteaza culoarea, marimea cred ca 80 cm. as mai vrea si o salopeta cu mos craciun. din care a comandat si diana. cand mai dai comanda la ei sa-mi pui si mie articolele astea si sa-mi spui cum vrei sa-ti trimit banutii.

eu cred ca ajung la baby expo sambata. vreau sa las copilu cu ta-su si sa vin cu o prietena. daca se anunta cineva pt. sambata, poate ne vedem.

cred ca ii voi lua premergator pana la urma. eu pe jos nu am covoare deloc si daca invata sa mearga de-a busilea o sa ne fie greu. eu ii iau pt ca desi sta in scaunul de masa sau in leganus, sau in bicicleta, totusi cand ma pierde din vizor plange. el calca pe toata talpa. sper sa nu-l deformez.

stefimic, eu am fumat toata sarcina si dupa si am alaptat 6 luni juma. pe sarcina cam 2 tigari pe zi si spre final chiar 5-8 tigari in functie de cum ieseam in oras. iar pe alaptare cam la fel. acum sunt la pachet deja. insa am grija sa nu fumez deloc langa el.
nu ma mandresc cu asta, dar asta sunt.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mda.... sa inteleg ca dormit voi, sau adormiti bondareii si albinutele sau ... urmariti,, Dansez pentru tine,, cind copii demult domr

Eu mai urmaresc niste discutii pe un forum rus - acolo este un maaaaaare grup de fani(sa-i zic asa) ai doctorului caruia ii urmez eu sfaturile - pai una din ce propune doctorul este sa imbracam bebelusii ca pentru iesit afar si sa-i punem in carucior la balcon sa doarma - asta la somnul de ameaza, dimineata nu are importanta - eu asa faceam cu ilinca cind era mica, acum ziua o invelesc bine si deschid de tot fereastra - pai vorbesc fetele din Iacutsc(unde pe vremea asta temperatura afara e -40 (nu exagerez deloc) - ma minunez(nu zic ca fac rau - dar eu nu am asa nervi de fier, poate ar trebui)ele se incumeta sa tina copilu in carucior la balcon(unde e -35 si ei dorm cel putin 2 ore . Si mai zic - sa asteptam sa se incalzeasca macar pina la - 25 - atunci e mai cald - morala - si unele din noi(adica eu - cine mai e cu mine) la - 2 grade sta doar 30 minute pentru ca e frig rau

Asta eu am scris asa - sa nu ma minunez singura - imi place cum vorbesc ele despre astfel de temperaturi - ca si cum am vorbi noi despre +10 bravo lo - despre cit sunt de rezistenti copii lor nu cred e nevoie sa vorbesc - o mamica spunea ca atunci cind copilului ei ii curge nasul printre procedurile pe care le face (de fapt acestea le urmez si eu) - creste temperatura la baita - 33 grade(eu o cresc pina la 35, de fapt la 33 acum ne incumetam sa facem doar dus si acela cupilu chiuie de bucurie iar nervii lu bunica sunt intinsi la maxim -,, racesti copilul fato,, - da, facem baie cu usa deschisa obligatoriu)

Hai apare vreo mamica pe aici - sau ma citesc dincolo ce sunt curiozitati pentru noi si lucruri normale pentru altii

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Chiar ma gandesc si eu la calciu. Ca nici la al meu nu i-au iesit dintii si nu doarme noaptea si ziua cand il culc se trezeste in jumate de ora. In schimb nu transpira absolut deloc. Niciodata nu a transpirat nici macar putin. Dar spuneti-mi si mie daca au fost alaptati sau nu. Eu la mine nu cred sa aiba lipsa de calciu la cat suge si acum.
Voi iaurtul cu ce il dati la bebelusi? Simplu?

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

apropo de iaurt. david nu mananca iaurt simplu deloc. cred ca nu-i place gustul acrisor. in schimb am gasit in cora iaurt cu fructe, banane sau caise de la nestle. si ii place tare mult. adevarul este ca e fff gustos. data viitoare iau mai mult sa pap si eu.

nu stiu ce sa zic de scandalul nestle. eu am avut maxim 3 pungi de cereale de la ei si ma enervam cumplit ca faceau cocoloase. in lapte nu puteam sa-i pun 1-2 masuri din aceeasi cauza. eu le preparam numai cu mixerul. am si de la milupa "lapte cu biscuiti" care mi se par ok si cele pe care le prefer sunt evident cele de la humana care au o consistenta placuta, se pregatesc f usor si sunt si mult mai gustoase decat celelalte.
si ca veni vb de humana, o cutie de cereale pe site-ul renumit e 6,3 ron. cu taxe postale ajunge mai mult, dar daca comandati mai multe produse este mult mai rentabil decat in romania. eu inca astept coletul de la ei.

aliona, eu mai bantui p-aci. ca recuperez cat am calculatorul sotului acasa. mi se pare cam ciudat sa dormi la -40 de grade. la temperatura asta ti se opreste respiratia, iti ingheata rasuflarea. dar nu te contrazic.
despre soacre...no comment. asa-s ele, nu trebe bagate in seama prea tare ca ne tocim nervii degeaba. eu is mama de baiat, sper ca nu va zice nor-mea la fel despre mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna seara!

Le urez LA MULTI ANI bebelusilor si mamicilor cu numele de Andrei si Andreea!

La multi ani si bebelusilor care mai adauga o luna pe 30 si 31!

Un pupic special pentru Andrei si Mihai de Elyanne, sunt asa de frumosi in costumasele de ursuleti!
Mihael@, am salvat reteta de budinca pt Maya, care e amatoare.
sherbi, multumesc mult pentru aprecieri. Petrecere frumoasa in state!
Myckin, dar de Tudor nu mai zici nimic?
lilidana, felicitari pentru progresele lui David!
stefimic, ce inseamna sa dai copilul de grinda? Nu am auzit de acest obicei.
Premergator - o sa-i luam o jucarie din aceea de impins dupa ce face 9 luni.
Olita - s-a mai discutat. Si eu tot dupa un an.
RaisaFudulu, imi pare rau sa aud ca ati avut ghinioane! Macar sa te relaxezi maine la petrecere putin, sa mai uiti.
gabdyd, multa sanatate la toate trei!
tzuna, eu am regretat ca nu am luat tarc de cand era mai mica, sa se obisnuiasca in el. Avand in vedere ca a luat-o de-a busilea de la 6 luni si jumatate si patutul in care doarme nu e sigur ca loc de joaca, ne-am vazut nevoiti sa cautam solutii. Am gasit un pat tarc de imprumut si acum o mai punem acolo, insa daca e obosita sau ii e foame nu sta deloc. Totusi, cred ca am facut bine ca l-am adus. Chiar daca mai plange, pot iesi din camera pentru o vreme fara sa imi fie teama ca face vreo trasnaie. Iar dimineata sta chiar mai mult in el. Are roti si poate fi mutat usor si se pliaza. Mi se pare practic.
Alionushca, -40 de grade, brrrr. Dar asta demonstreaza ca totul tine de obinuinta, copiii acelor femei nu-si permit sa se nasca sensibili.

Maya a devenit o mare exploratoare, nu-i mai ajunge sufrageria, o ia pe gresie pe hol in viteza, trage de sertare, de butoane, ce gaseste. Deci ii dedic mai mult timp. Imi place sa o vad cum descopera lucruri si cum se bucura ca stie sa faca ceva nou. De cateva zile am constatat o usoara preferinta pentru mine, iar azi a plans de-a dreptul cand am iesit din camera. Asta seara, cand ea e oricum mai agitata. Trebuie sa spun ca nu e deloc un copil lipicios. Este foarte sociabila, dar cu toata lumea. Nu ne pupa, nu se lipeste de noi, cel putin pana acum. De aceea m-am mirat azi, ca a stat numai in picioarele mele. Parca vad ca dupa ce ii ies dintii nu ma mai baga in seama .
Gata, plec la nani, ca am tot asteptat sa se trezeasca in urlete la 11, ca pana acum, dar vad ca a functionat Nurofenul si doarme mai linistita.
Noapte buna!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

karra, linkul de la semnatura merge. poti vedea acolo toate pozele cu david.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tzuna, tarc la noi nu a mers, la silviu avea cam 8-9 luni si deja merge ain picioare cand lam primit si nu a stat decat maxim 10 min pe zi in el
iar delia mai statea cand era mai mic se mai juca mataia invartea prin el , acum cand deja poate explora , nu mai sta, eu deja lam strans, nu e nici foarte mic

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

sherbi te anunt... eu vroiam sa fac la inceput de dec. dar mi-e teama ca nu ajung in timp util cadourile de la mos... luam mai mult jucarele pt. pici... Te anunt... si infunctie de ce gasesc la baby-expo... daca's la reduceri pe aclo si ajung aproape de preturile de la laredoute... atunci prefer sa le ia ude acolo si sa stiu ca le am de craciun... Daca nu fac in dec, atunci fac in ianuarie ca tot incep reducerile... la reduceri
Diana zicea ca nu mai sunt pijamale din alea disponibile... eu n-am mai verificat, dar nici n-am mai vazut pijamalele...

Tarc... mandra mea a stat mult si bine in el... de pe la 7 luni i l-am luat. Se juca, stiam ca nu are cum da faca vreo prostioara... si de multe ori adormea acolo, pe cuburi din alea de construit... si trebuia sa adun jucare cu jucarea... sa nu stea cu capul pe ele... sa ramana cu buline pe fata
In ala a invatat sa se ridice in picioare, avea de ce sa se agate.
Eu am fost f. multumita... dar depinde de la copil, la copil
Acum, la gemeni, e mai complicat ca se mai si caftesc... ar fi fost bine sa aiba fiecare tarcul lui... dar n-am loc... asa ca-i tin impreuna pana incepe bataia... si atunci ii mut la loc in patuturi sau in cosurile de masina...

Mergi la inceput

mersi eliana. atunci ramane stabilit atunci cand te hotarasti sa dai o comanda, sa ma anunti si sa-ti spun ce vreau in functie de produsele disponibile. poate ma hotarasc si la ceva jucarii si poate ceva si pt. mine, ca am vazut niste paltoane finute.

Mergi la inceput