Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lushulika spune:

a, scuze, nu e cu spatele cum vrei tu!
Nu remarcasem.
Totusi si astea au cateva stele la testele de siguranta, uite la www.bebeconfort.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

LA MULTI LUNISOR PUIUL MAMI.
LA MULTI LUNISIOR SI LA CEILALTI COPII.
Stefimic mersi de urara pupic.
noi suntem bine numai ca nu vrem sa mancam numai la san se hraneste de vreo 1 luna.
plange revin mai tarziu

matilda http://family.webshots.com/photo/2979291530096653195AMeMiJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Bzzz Bazaim si noi pe aici, nu prea bine ca suntem ragusiti, mai precis avem rosu in gat. Am fost inspirata sa merg la dr pt ca mi se parea ca haraie. Nu curgea nasul dar nu a vrut sa pape asa ca am banuit ca are ceva cu gatul.
Deocamdata ne tratam cu nurofen si stodal si daca nu ne facem bine ne baga pe antibiotic.
Sa speram ca ne trece repede.

Am vazut un bebe care zice mamamamama dar neuronu meu e ragusit si el asa ca nu-mi aduc aminte al cui era, stiu ca era un baiat, parca sunt beata, ma iertati.

Catalina e incantata tare de prezenta copiilor si rade ca o nebunatica cand vede vreun bebe.

Sa stiti ca vreau si eu sa particip la comanda pt Humana , daca va hotarati sa ma anuntati si pe mine, noi am trecut pe humana3, deocamdata am papat cu mere. Cerealele ne plac toate .

Karra super meniuri, am sa incerc si eu ceva maine.

Pup bebeii sanatosi dar si pe cei fornaiti

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Am intrat sa spun MULTUMESC,Karra!
Habar nu aveam ce sa-i fac lui David de mancare azi,dar m-ai salvat tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by lushulika

a, scuze, nu e cu spatele cum vrei tu!
Nu remarcasem.
Totusi si astea au cateva stele la testele de siguranta, uite la www.bebeconfort.fr

mama a doua printzese, lusha 7 ani, bubulina 9 luni

faine scaunele...pe care ti-ai luat, ala Axiss?
erau mai multe culori?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by lilidana

Am intrat sa spun MULTUMESC,Karra!
Habar nu aveam ce sa-i fac lui David de mancare azi,dar m-ai salvat tu!

Vine Craciunul,sa fim mai buni !

Cu multa placere si altatdata......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara.
Karra eu chiar aveam nevoie asa ca multi pupici pentru tine ca ne-ai mai dat idei .

Sanatate multa ragusitilor.Florina sa stii ca toate vegetatiile atat cele nazale cat si cele adenoidiene sunt mai mari la varsta asta.Se regleaza proportia in timp, cam pana la 2 ani.Sanatate.

Diana ti-am admirat flacaul.Dulce foc in costumashu de iepurash.De altfel si gemenii in costumasele alea sunt mortali in poza in care dorm la soare.Se vede ca sunteti redutiste .

Fetele amatoare de suveniruri, in special de pe continentul african dar si asiatic, mergeti la Romexpo pana pe 9 dec la pav 13-14-15 este un targ de suveniruri..foarte sic la casa omului dar si pe post de cadou.eu am plecat leftera de acolo ..si ma mai duc si sambata ca nu am luat tot ce voiam.

Stefimic noi dam baiatu la grinda de Sf.Vasile si ii taiem motul la 1 an..asa ne-am obisnuit..motiv in plus de petrecere.

Cam atat ca nu prea am reusit sa citesc tot din urma.
Noapte buna copii si parinti.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Fetelor, lui George ii curge nasucul de vreo 4 zile.Nu are febra, mananca spre mirarea mea foarte bine si totusi fornaie.E raceala sau ce e asta? Sa ma duc cu el la medic?
El pana acum nu a racit si nu stiu cum sa interpretez

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

stefimic - si eu am trecut prin experienta aceea dureroasa si nu as mai repeta-o niciodata. stupida, incapabila, imatura, inconsecventa si insensibila - asa am fost. A fost cea mai proasta decizie pe care am luat-o pana acum. Pe atunci ziceam si eu sa termin facultatea, sa ne luam casa, era castorita si deci nu era problema de parinti.Dupa ce am terminat facultatea, am mai terminat una si am facut si doi ani de specializare. Asa ca intotdeauna se mai gaseste cate ceva de facut. Cand am hotarat sa am copii m-am imbolnavit, adica am facut o tromboflebita dupa diane 35 si asa am descoperit ca am sindrom antifosfolipidic. Dr. cardiolog mi-a zis ca ea nu isi asuma riscul pt. mine sau pt. copil asa ca a trebuit sa aman sa raman insarcinata un an. Dupa aceea nu ramaneam si eram extrem de stresata, ne-am chinuit cam 6 luni.....ce sa iti mai zic, e o poveste lunga si uneori imi e foarte greu sa mi-o amintesc.

I-am dat lui Ian calciu gluconic in speranta ca il voi ajuta sa ii iasa mai repede incisivii. Poate va amintiti ca el are intoleranta la calciu gluconic in sensul ca organismul nu ii primeste si face scaune dese si acide. Dr. mea a zis ca la varsta asta nu ar trebui sa mai aiba probleme si sa ii dau ca sa il ajute la dentitie. Dar uite ca am incercat sa ii dau 5 ml. pe zi si am reusit sa ii dau 4 zile si azi a avut 5 scaune acide si deja e iritat la fundulet. Nu ii voi mai da in veci. El nu il tolereaza si pace.

Mai era cate ceva ....dar s-a pus Ingrid pe plans si fug la ea.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Fetelor, lui George ii curge nasucul de vreo 4 zile.Nu are febra, mananca spre mirarea mea foarte bine si totusi fornaie.E raceala sau ce e asta? Sa ma duc cu el la medic?
El pana acum nu a racit si nu stiu cum sa interpretez

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

si la Winnie de dimineatza a incep sa-i curga nasul....fara febra si a papat chiar ff bine...si a stranutat cev mai des....eu i-am dat nurofen....maine sun dr.cred ca e vb de raceala....i-as da lamaie da vomita sau miere cu ceai si lamaie da miere nu e voie ii dau doar ceai cu lamaie de maine..... bondrelul sa se faca bine

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput