Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani de sf. Nicolae!
Sper ca mosul v-a umplut ghetutzele cu daruri!

Noi suntem intr-o mare criza de timp la sfarsit de an (avem o gramada de lucru iar eu m-am apucat sa ma duc des la cosmetica...ca sa ma tratez la cap!...hihihi).
Asa ca urez petreceri frumoase tuturor, multe daruri frumoase si nici o nuielusa .
Pupam grupat!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, sa va dea Dumnezeau sanatate cu caru`, sa fiti fericiti alaturi de cei dragi!
special pentru rain, sarcina usoara si bebe sanatos, sa va iubiti la fel de mult inca o suta de ani de-acu incolo!
kro, adecalea ai stiut?;)) danke, notat. aa, si v-am votat, bafta!
olivia, nu zice hop ai timp sa te razgindesti;))
roberta, aranjat revelionu`? unde? cum sa te uitam?
madam spil,
lioo, nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca nu-s in pielea ta da` ceea ce vreau sa-ti spun este sa te gindesti ca va veni o vreme cind ei nu vor mai fi si regretele vor fi tardive, fa in asa fel incit atunci sa fii cu constiinta impacata

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Un gind special si lots of kisses and hugs pentru Nicoletta noastra, sa fii fericita si sanatoasa, iubita !! Sarcina usoara si bebe sanatos !
Lioo, acusi ma gindii ca ti-am bagat ideea ereditatii in cap, dar in nici un caz nu este vorba de asa ceva la tine ! Oricum, Carmencita are dreptate, eu te inteleg, ca si io am shouri cu maica-mea, dar stiu sigur ca niciodata nu o sa o aud spunind o asemenea grozavie nici noua, copiilor ei si nici nepotilor (mai mult de asta avem contre, ca nu ne intelegem vizavi de cresterea lui andrei). Io tot iti spun sa te relaxezi, ca toate sint trecatoare pe lumea asta, stiu ca nu este usor sa le dai la o parte si sa devii "nesimtita" ... dar pentru linistea ta si a copiilor tai, uneori e bine sa o lasi mai moale ! Ai si asa destule care sa iti ocupe mintea si timpul, nu ? Hai pupici inca o data si iertare daca te-am suparat cumva, nu am facut-o intentionat (stii tu ca io am limba mai ascutita si sint mai directa in exprimari).
Daria, vazut una bucata Giulik entuziasmata de cadouri !! Sa va fie de bine la bruschete ! Mai dati vere si la altii ...
Caro, incerc sa votez si eu, da imi tot da erori pisiul asta nashparliu ! Insist insa ...
Roberta, !! Te pupam cu drag si iti dorim tot binele din lume ! Sanatate Mateiului si pentru ca are grija de camara si de stocul de ceapa !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hmm, pai eu am lasat-o moale, mai moale de atat nu stiu cat s-o las, eventual s-o las sa-l palmuiasca si sa-i vorbeasca mai rau decat ultimului om din lume...ca sa fie ea multumita si cu nervii la locurile lor...dar ce mama as fi eu daca as menaja nervii ei in defavoarea copilului meu care nici macar nu facuse mare pacat decat ca ii zisese sa-l lase in pace sa se uite la desenele animate. Asta incercam sa aflu de la voi...cat sa mai las de la mine? nu ma pot gandi ca daca moare maine vai, ce-o sa ma fac eu cu constiinta? De regula incerc sa fiu corecta cu mine si cu ceilalti, pe mine in primul rand ma trec prin ciur....
Nu am mari pretentii de la ea decat sa fie o bunica blanda si sa se faca iubita, sa lase amintiri placute nepoteilor ei. Iar daca are ceva cu mine sa nu lasa asta sa-i intunece comportamentul. Normal ca eu si Cristi suntem si vom fi modele pt copii, oricat nu-i va conveni, asa ca sa nu deraieze si sa cicaleasca si oropseasca nepotii ca nu-s copia ei fidela. E si asta prea mult sa vreau de la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mai moale adica sa nu te mai consumi atita, asta pentru ca ai doi copii care depind de tine ! Cit despre mama ta, spune-i exact ceea ce doresti, asa cum vrei tu sa fie si daca nu se poate, atunci explica-i frumos ca tu nu vrei o asemenea bunica pentru Deea si Danutz ! La urma urmei sint copiii tai si mai apoi nepotii ei !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE!!!!!

Sper ca Mosu' v-a adus numai bunatati si v-a umplut ghetutzele la maxim.

Cred ca toti copii au fost super rasfatati si au primit o multime de cadouri. Bogdan sa fie sigur ca primeste multe si-a pus aseara la usa 2 pereche de ghete...si papucii .

Monica si Bogdan (01.09.2004)

http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina sa pui mama un filmuletz cu Maria la orga si cu Oana cu jucariile care canta si lumineaza:))))
Daria am vazut-o pe Giulika mirata si bucuroasa,pupicei sa-i treaca repede laringita....noi se pare ca am scapat usor de mucisori,dar recunosc ca si mie mi-a fost frica sa nu aiba laringita ca nu-i curgeau mucii ca de obicei ci erau in gat pe undeva...
Alice ti-am admirat parcul de distractii din sufragerie,ar trebui sa faci acolo un loc de joaca pentru copii,poate scoti un ban:))pupacim Gizmo artistul!!
Caro, am votat,super!!Vezi s-o anunti pe Carmencita cand incepe vacantza sa nu-l duca si atunci pe Ionu:)))))
Andries tare de tot Victor!!!!
Roberta pupici lui Matei gospodarul!
Am pus si eu trei poze de sezon,aseara mandra s-a plictisit tot verificand ghete asa ca a inceput sa le umple ea cu jucariile ei:)))tacsu era cam palid,cum de ia venit ideea asta...peste vreo 2 ani cred ca va fi tare greu sa o mai pacalim
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/decembrie%2007/?action=view¤t=PC060429.jpg
pupicei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata si de la noi

ne-am gandit noi si razgandit si-am hotarit sa vina si-n america mos nicolae. hehhehehe, i-a adus copilului banuti si mos craciund e ciocolata si o masina rosie (lucru pe care la cerere ni l-a cerut el in limba romana) care danseaza, aprinde luminile si se invarte. cred ca daca gasea si numai o acadea in papucei se bucura, e atat de scumpici cum se bucura. daria, bravo ca ai fost pe faza, eu am uitat complet sa fac poze.
philip doarme cam prost si am realizat ca explicatia e nu-si mai suge degetul. yuhuhu, ce baiat mare am eu, nici nu-mi vine sa cred ca n-a trebuit sa fac nimic (cum au facut ai mei cu mine, boia, fiere si mai stiu eu ce scarbosenii) si nu se mai poate copilu' linisti cu ceva si adormi la loc. eu sper ca va trece rapid ca suntem amandoi obositi.
ata e
la multi ani sanatosi sarbatoritilor si ne mai auuzim
eu azi imi schimb biroul si-s nostalgica, nu ca ala nou n-ar fi mai bun, dar mie imi placea asta micut si intim :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AndreeaP - ce surpriza frumoasa ti-a facut Pupi
Vazut pozele de la Gorodica ... sunt purine, mai vrem
DoamnaBibi - pupici lui Bobo si tie

Io mai am oleak si plec, abia astept sa ajung acasa la Giulik sa vad cum se prezinta.

O seara frumoasa tuturor !
Si o zi frumoasa schimbului 3 !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am votat si eu kro!
alice, eu nu poci vedea poze de pe shutterfly de la munca :(
ioana, acu' c-am vazut-o pe maria pe olita sper sa-mi mearga mai bine :)
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput