Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata si La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor de azi!!
sper ca Mosu' sa va fi umplut ghetutele cu cele mai frumoase si dorite cadouri!
noi suntem bine, net am la noul sediu de ieri dar stiti cum e cu mutat cutii si aranjat birouri si rafturi si dulapuri...bleacks. macar azi e ok dar aseara am zacut cu o migrena de zile mari. ata ete, a trecut.
Pat este fericit pentru ca l-a primit pe Mack si Fulger mic dar nu a uitat sa imi specifice ca el de fapt il dorea pe Fulger mare si pe Sheriff si pe Doc . eu i-am zis ca i-am comunicat mosului Craciun despre asta si o sa aiba grija....nu parea tare convins. oricum l-am convins sa nu ia decat cutia goala a lui Mack la gradinita, era nebunie pe acolo
ieri nu am apucat sa citesc asa ca ma pun la punct cu noutatile si revin.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tuturor ce-si serbeaza onomastica azi !
Si sanatate tuturor !

Cateva poze de aseara.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata si un gind bun, urari de sanatate si fericire celor care isi aniverseaza azi onomastica !!
Olivia, multam de urari ! Am sa ti le intorc si eu la rindul meu, ca am citit ca decembrie e mai "special" pentru tine !
Lia, cu riscul de a mi-o lua, eu am sa iti spun parerea mea - cred ca mama ta are niscaiva afectiuni (nu stiu sa le pun un nume medical), dar de as fi in clocul tau, i-as pune in vedere ca la mine in casa nu mai are ce cauta pina nu isi revizuieste atitudinea. Mi se pare ca prezenta ei nu este benefica nici pentru tine si mai ales nici pentru copiii tai. Nu stiu in ce masura te ajuta cu gospodaria, dar cred ca ar fi mai bine daca ai pastra distanta de ea o perioada de timp. Nu consider normala o asemenea iesire, cum a avut ea fata de Danutz !! Stiu ca te afecteaza mult, am mai citit posturile tale si la alte subiecte vizavi de istoria cu mama ta, dar cred ca prezenta ei nu o sa iti aduca momenta nimic bun ... pina ce ea nu va intelege ca greseste big taim si fata de nepoti (nu numai fata de copiii proprii). Cam asta e parerea mea, tu faci cum crezi mai bine ! Sanatate multa va doresc !
Daria, vad ca prezicerea mea de ieri nu s-a adeverit din pacate ! Sanatate multa Giulikai si pupici, sa treaca repede !!
Roxi, of, iara migrene ?? Azi din cite citesc esti mai bine, stii, ieri m-am gindit la tine, am deschis geamul la bucatarie sa aerisesc si cu gindul sa ma duc in sufragerie, sa il deschid si pe acela, ma razgindesc si zic mama, poate se face curent, asa ca in secunda urmatoare dau sa il inchid pe primul, doar ca nu mi-am tras si mina de pe tocul de lemn si iote asa mi-am prins una bucata desht de am vazut stele veeerzi la propriu !! Numai ca io nu eram in metro, sa pun mina pe gheata de la frigidere !? Nici nu am mai ajuns sa deschid congelatorul de durere, am bagat mina sub jetul de apa de la robinet .. Pupici lui Pat !
Mitz, iti dau adresa pe PM ! Andrei este superincintat de site-ul cu pricina !
Andrieasho, !! Uite cind citesc mesajele tale imi dau seama ca eu al doilea copil sigur nu il mai fac, ca as claca nervos imediat !! Numa ca apare Mitzu si pune filmulete dalea frumoase cu Marutza care danseaza si merge singura si ma apuca asaaaaa, o nostalgie si un regret ... Sa aveti zile usoare si fara de colici si cu sanatate multa !!
Sint pe aici ... va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!
La multi ani pentru cele si cei ce isi serbeaza azi ziua de nume (inclusiv mami a mea!! ) - sper ca Mos Niculaie v-a adus tot ce v-ati dorit!!

Nu va spun ce fericit era Stefan aseara cind a gasit in ghete mingea si jucarelele...asa s-a luminat la fata ca pe mine, cum sunt acum mai sensibiloasa, m-a luat cu lacrimi...

Mie nu mi-a adus nimic ca eu am cazut de acord cu sotul ca anul asta ne sarim din motive de bugete...

Gabriela 15+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna,

Accesati linkul de mai jos:

http://www.proges.ro/voteaza/134/

Daca va place, asteptam un vot cu 5 stelute .

Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi ! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doriti .... Si o urare speciala pt Nicol a noastra ... sarcina usoara si un bb la fel de frumos si cuminte ca moatza mica !

Oliv, multumesc de urare ... asa sper sa fie !
Lia imi pare rau ca t-i se intampla ce ai povestit ... pupam copiii frumosi ...
Dana-Emma - multe pentru tine ... Te asteptam cu vesti mai bune despre Ricu...
Roxi, spor la lucru in sediul cel nou
Alice , super desenele lui Andrei ... Sa ne mai arati ...
Carmen, am citit de patania lui Ionut ... Fii atenta ca va fii la fel si pe 11 si 14 dec. cand sunt urmatoarele etape ale tezei unice si in mod sigur cei mici vor termina orele mai repede ... Bey, Ilinca e de belea cu iubitul ei Tedi

Sanatate multa bolnavoirilor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! tuturor sarbatoritilor!! sa fiti sanatosi si sa va aduca mosul tot ce doriti!!

Azi dimineata lui Victor ii luceau ochii de incantare ca Mos Nicolae i-a adus racheta lansatoare, e clar ca are sentimentul ca a meritat-o. Si mai spune fi-miu una: "Mos Nicolae ii trimite factura lui Mos Craciun" afirmatie care m-a dat pe spate

Azi dimineata am dormit si eu in sfarsit mai mult.
O zi frumoasa va doresc!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

noi am cam facut o greseala cumparandu-i lui Danut jucarii des, pt ca parca n-a fost cine stie ce de dat pe spate ca i-a adus Mosul un Scooby Doo d-ala mare de abia-l cara, oricum a dormit cu el :)

de acum o sa luam mai cu masura jucarii ca nu e bine nici over-aprovizionarea asta asa fara nici un motiv altul decat ca vrem sa-l bucuram sau sa-i satisfacem o cerinta prin oras

cu numai 2 zile inainte de Mos i-am adus o pusca cu ventuze si aia inca e in topul preferintelor

v-am pupat

ps- Alice, pe deo parte sper sa nu fie vorba de vreo boala a maica-mii si mai sper sa nu fie ereditara, pe de alta parte parca asta ar fi o motivatie suficienta pt actele ei si ar fi mai usor de inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI si din partea noastra tuturor celor ce isi serbeaza astazi onomastica!

Imi pare sincer rau ca nu pot sa intru mai des, sper sa nu ne uitati de tot.

Sunt parca mereu in criza de timp in ultima vreme, acasa nu e totul chiar roz, la serviciu am noroc de colegi extraordinari dar muncim de ne sar capacele si nu avem timp de nimic altceva.

Matei e relativ OK, dimineata mi s-a parut un pic caldut, tot sun la gradi sa vad daca e bine, cica e bine... Mos Nicolae i-a adus multe dulciuri de care nu a fost foarte incantat si un set de masinute (din cauza carora a facut circ dimineata ca nu merge la gradi).
A fost simpatic acum vreo doua zile cand mi-a zis ca Mos Nicolae are in cer un magazin in care vinde ceapa si lui ii va pune ceapa in ghetute..."Pentru ca avem asa mare nevoie de ceapa mami cand facem mancare".

Va pup si sper ca macar de voi si-a adus aminte vreun Mos astazi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci rad de una singura de perlele lui Vic si a lui Matei
Lia - cred ca ti-e al naibii de greu sa nu poti conta pe ajutorul mamei tale sau macar pe o licarire de intelegere Imi pare f rau. Pupam copiii cuminti si frumosi
Mitzu - sa pui filme mai des , ai doi copii superbi
Kro - am votat !

Io n-am kef de lucruuuu, ce noutate Ne-a luat somnul pe toti caci am mancat bruschette

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput