Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Nu e fimoza acu Adela cica e o viroza urita.Pe care cred ca am impuscat-o si eu iar....pupatu asta e narav prost citeodata...da fara el nu putem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema, pupici si o imbratisare mare si sincera

alice, chiar ca e talentat andrei, api eu ieri am fost la gradi ca am avut sedinta cu parintii, hahaha, imi vine sa rad cat de amuzant suna cand stiu ce pistoc am eu acasa, anyway, eu ingrijorata ca al meu copil nu deseneaza, uneori nici o linie dreapta nu vrea sa traga, mi-au zis sa ma linistesc ca poate, dar nu vrea. la ei in camera sunt diferite zone: arta, stiinta, etc si el cica nu manifesta interes in arta dar nu-l mai pot scoate de la stiinta (unde se construieste cu cuburi, se fac puzzleuri si alte de-astea ingineresti). mi-au mai spus ca uneori se duce la masuta de arta cand au proiecte care-l atrag (zilele astea au facut decoratiuni de brad din scortisoara), dar nu-l pot forta sa stea acolo pt ca l-ar face nefericit.
so, felicitari lui andrei ca are mana de artist.
eu nu pot vedea filme de aici dar le vad de-acasa
ps prietena mea care a pierdut un copilas in accident de masina va avea o fetita tura asta. asa ma bucur!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salut!

Imi mai puteti spune o data adresa acelui site pentru copii, parca Lia ne-a spus despre el....Alice, parca tu spuneai ca Ghizmoul petrece mult timp pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sa va aduca Mosu la toate ..dupa dorinte..Ema, Mitzu Daria sanatate copilasilor..Alice veselie pt tine...Gabi o sarcina usoara in continuare si realizari pt Stefan...Carmen si Caro sa terminati cu bine primul trimestru....implinirea dorintelor personale..si nu numai...
Adela m-au impresionat filmuletele..ce frumos este sa ai doi!
Roxana cind veti avea acces la net? ..cum este noul sediu?
Vazut si Gizmo..ce frumos deseneaza..Noi facem doar linii..om avea alte talente ascunse..
Ioana go for it..si nu da cardul inapoi!!!

ne auzim miine...pe mine in decembrie ma apuca toate cele..de ar trece mai repede!

edit Carmen celalat pat asa va ramine..din pacate!Pe acolo prin fiorduri am auzit ca se cam dau lupte:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA de Sf Nicolae sarbatoritilor!

Sper ca Mosul v-a adus ceea ce va doreati!
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna seara (sau mai bine zis noaptea)

Eu sunt cam lesinata de oboseala, am avut o zi de cosmar, ne-au schimbat reteaua de energie electrica in bloc si pe langa faptul ca am crezut ca ne darama blocul, ala mic a urlat de la 8 dimineata pana pe la 18:30 cand a adormit. Nu mai stiu cine ma intreba de ajutor, n-am ajutor, n-are cine din pacate, soacra e departe, mama e ocupata cu diverse, husbandul e baza, dar uite ca acum e la job.

La noi Mos Nicolae o sa canibalizeze cadourile de mos Craciun (ca nu am apucat sa cumpar altele) so... sunt in pana de Mos Craciun. Victor oricum s-a culcat visand la racheta lansatoare, a facut luna si soare in camera la el, ar fi pacat sa nu i-o dau la cat a muncit. Basca faptul ca i-a imprumutat (dupa ce s-a gandit el mult) o gheata si lui frat-su sa-i puna si lui Mosu' ceva in ea, dar maine si-o ia inapoi, ce sa-i faci daca Mircix n-are ghete??

Ema, multa sanatate sa va aduca Mosu' si pace sufleteasca!! Si tie Kim ca te vad ca te prinde melancolia...

Si mie ce bine-ar fi sa-mi aduca o bona, dar cine oare se baga la asa copil urlacios? in 10 ore a dormit o ora si ceva, adunata din bucatele de cate 10 - 15 minute. Bine ca de nervi a mancat de-a spart, macar atat e bine ca are pofta de mancare ca altfel mi-as lua campii.

Frateee, daca era primul copil Mirciulixul, pai ramanea copil unic, garantat da' de fapt marele lui noroc a fost frat-su, baiat salon, ma uit la el cum doarme, ca un boier.

Sanatate maxima va doresc si mie sa-mi treaca colicii lui fi-miu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:

Frateee, daca era primul copil Mirciulixul, pai ramanea copil unic, garantat da' de fapt marele lui noroc a fost frat-su, baiat salon, ma uit la el cum doarme, ca un boier.
Sanatate maxima va doresc si mie sa-mi treaca colicii lui fi-miu.
Andries

Pai normal, asa cred ca e in firea naturii, altfel ar sta omu` pe fundu lui si nu s-ar mai naste decat copii model (cuminti, destepti, frumosi si sanatosi) :P ...nu ca la noi ar fi cazul, orisicat, de laudat ma laud ca amandoi sunt copii cu personalitate, pt mine-s chiar dulcei, asa ca ce le doresc eu e sanatate multa ca desteptaciunea vine cu varsta. Nu ca nu ar fi destepti destul in ochii mei, pt varsta lor de-acum.

off topic: sunt iar la cutite cu maica-mea, de data asta s-a gasit sa-l ia-n coarne pe Dani, pe care cica l-as fi intors eu impotriva ei, ca stie sigur c-o uraste si de aia nu mai suporta sa stea-n preajma lui, drept pt care s-a impachetat si a plecat ca o tornada...again, devine chiar patetica faza asta cu plecatul asa instant pe usa afara tam nesam fara preaviz, fara nimic. E paranoica deja cu credinta ei ca e nerespectata, se asteapta ca un copil de 3 ani, care e-n plina criza de afirmare a pesonalitatii sa ii raspunda frumos all day long "da, bunico, asa voi face bunico"...Asa ca daca nu i-am permis sa-l faca albie de porci a plecat, protestand ca daca nu-l las sa mi-l educe, ea nu e nevoita sa-l suporte. Ceea ce i-a spus personal si textual "sa nu te mai vad in fata ochilor, nu te mai suport, esti groaznic!" Normal ca am sarit ca arsa...nu permit nimanui sa-l agreseze cu asa vorbe grele, indiferent daca o fi avut vreun scop nobil

Sorry ca am venit aici sa ma plang, poate ma simt mai apropiata si caut un feedback, o explicatie, un sfat, nu stiu ce astept sa imi spuneti, oricum nu stiu cum altfel as fi putut reactiona decat sa-i spun sa inceteze cu cuvintele astea adresate unui copil mic, nepotul ei. Trebuia sa tac si s-o las sa-l desfiinteze, trebuia sa-mi musc limba ...mi-o muscasem deja cu o seara inainte si am crezut ca e doar un eveniment izolat, dar nu a fost prima data cand i-a vorbit asa si speram sa-i pun punct cumva acestei atitudini. In replica mi-a spus ca e pacat ca-mi seamana copilul la caracter, ca uraste batranii ca si mine, ca ea nu-si dorea ca el sa ma copieze, si ca o sa-mi para rau mai tarziu....Nu suna aberant asta? Nu e cazul sa ma justific dar chiar nu-s o delicventa, o ratata, o persoana fara caracter, care sa fie un prost model pt copil. Si in plus nu urasc pe nimeni. Nici nu am ca scop in viata sa-mi "dresez" copiii sa urasca. Cu o seara inainte de incident incerca s ama lamureasca sa i-o dau pe Deea la ei, ca:

"oricum pt ea nu conteaza cu cine sta, conteaza sa-i dea cineva mancare si s-o spele, n-ar plange dupa tine deloc, s-ar invata la noi"

nu stiu, suna bizar, dar chiar mi se ridica parul in cap, daca as lua-o in serios pe femeia asta ce mi-e mama...cum si-o fi construit imaginea asta de cacao despre mine ? fiind mereu un copil model, un tanar la locul lui si devenind un adult responsabil cu propria familie, cu casa si tot ce trebuie facute impreuna si numai impreuna cu partenerul de viata, fara sa cerem nimic nimanui? hmmm, chiar bizar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut gagici! sunt in mare viteza.. v-am citit pe sarite, am vazut poze cu artistii nostri, ii pup pe toti!

Sper sa scriu diseara de acasa..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Raportam: laringita. Tratament: Augmentin la 12 ore, Salbutimol, Claritine, CalCVita. Ata ete. Seara a fost grea, cu tot tacamul, noaptea insa a fost ok, nici nu speram sa dormim atata. Am lasat umidificatorul si a fost ok.
Revin de la birou, sper.
Va pupam pe toti si sper ca ati primit cadourile dorite !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza si LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!!..
Mitzu am vazut filmuletzele,stiu ca ma repet dar aveti niste copii minunati,perfecti!!!!
Pupicei si insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor in special lui Ricu si Giuliei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput