Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Super desenele !!! Gizmo e talentat !
Leeloo - multi pupici la voi si nervi de otel pt trafic.
Carmen - ioi ce patanie cu Ionut ... dragul de el

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mama, ce greu merge forumul la mine !
Mitz, de obicei ne asezam la masuta, el in fata mea si fiecare avem cite o foaie de hirtie pe care desenam cite ceva ! Eu recunosc ca sint antitalent la desen, nu am mina decit pentru desenul tehnic, cel artistic mi-a dat batai de cap inca din clasele primare, cind ne dadea invatatoarea tema sa pictam cite ceva (dumnezeu s-o ierte pe bunica mea, ea era talentata la asa ceva si ma scotea mereu din impas) !! Gizmo deseneaza de obicei cercuri, peste care face fete, ochi, urechi, gura, nas ... cel mai fain este ca incepe cam de la jumatatea paginii si trage cite un cerc maaare pina aproape de marginea de jos, dupa care ii pune niste picioare miiici si cind il intreb unde sint miinile, abia de mai are loc sa le faca !! Ce am ales eu acolo, pentru album, au fost picturile cele mai cele, ca de regula sint cam "abstracte" !! Intr-una singura a avut ajutor de la taxu, aceea cu zmeul, in rest, el a fost picassoul !! Multumim pentru aprecieri !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bai, da` le are gizmou! am avzut si filmultele cu mara si tudor, aoleuu, biata floare;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

hehe, s-au invatat si florile saracele....Ei, dar n-o lasam noi sa faca chiar asa de obicei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna fetelor,eu am intrat sa urez tuturor o seara minunata,calda si frumoasa.
Eu v-am citit,am vazut si poze si filmulete si m-am bucurat pentru voi,ptr. minunile voastre.la noi anul asta mosul nu v-a veninici unul dintre ei,motivul e unul maret...de 1 dec. am plins in fata televizorului si am avut o revelatie...cum e sa-ti fie foame.Ptr. ca mie odata chiar mi-a fost foame....!Ricardo...suflet mare cind m-a vazut plingind a intrebat?ce e mama? si i-am spus ca...copilasii aia nu au jucarele...a venit din dormitor cu minutele pline de ce a putut lua din jucarele si mi-a spus...uite jucarele ptr. copii.Asta m-a determinat sa golesc substantial camera lui de jucarele si sa cumpar si altele din banii ptr. cadourile noastre...iar acum toate sunt la Sebes....diseara alti copilasi saraci se vor bucura de ele.Ca sa nu renunt complet la spiritul sarbatorilor...o sa apelez la imaginatie sa vad cam ce am putea confectiona din nuci,sfoara ,bucatele de lemn,jucarele manuale...pe care o sa le facem impreuna .
Astept maine poze sa vad cum ati petrecut.....
poate pian maine mai trece si buba lui ricardo..ca de trei zile numa febra si rau...sa se faca bine ar fi cel mai frumos cadou de sf. Niculae.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema - atunci muuulta sanatate si la voi si tie multi multi pupici pt asa un suflet mare !

Mitzu - eu voi admira copiii de acasa cu sonor si in compania Giuliei

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Dana, !! Citisem si postarile tale de la celalalt subiect, de la "parinti" si ma gindisem sa iti raspund, dar m-am luat cu trebile si cu ale mele stari si ginduri si am omis sa o fac ! Va doresc din tot sufletul sanatate multa, sa se termine cu bine cu problema lui Ricu, multi pupici si ginduri bune !! Ai facut un lucru minunat cu jucariile, ai toata admiratia mea !
Ma duc sa o vad pe Marutza, sper sa mearga netul, din pacate nici eu nu am sonor aici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Daria...nu sunt suflet mare....dar m-a repet...mie chiar mi-a fost foame...si nu vreau sa par absolut deloc patetica.luata cu valul...parca am vrut sa uit sa serban...avea o singura jucarie de plus...in timp ce ricardo se plimba neinteresat printre munti de jucarii.Si nu e drept...acu.nu pot eu sa repar nedreptatile lumii,asta e clar...dar chiar are copilul meu nevoie de toate alea?altii musca cu pofta si foame dintr-un colt de paine vechi...iar ricardo...nici loc sa paseasca n-are prin camera de jucarii.Asa ca...am eliberat mare parte din camera...iar alti copii se vor bucura de jucariile noastre.Simplu si firesc!
Scuze,nu vreau sa par eu inima mare....dar...cind ceva te marcheaza puternic...nu poti trece peste toata viata...oricit ti-ai dori!A fost o perioada cind aruncam cu bani...in speranta ca voi alina din suferinta provocata de saracie...de cind sunt mamica iar....am mai revenit la realitate.Si apoi...ricardo a venit cu ideea...nici urma de suferinta cind am coborat cutiile in camion...ba din contra...Andere mimis popice haben...mama niet yanke...(alti copii au jucarii...mama nu mai plinge).No coment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dana, foarte frumos gestul vostru! Dar Ricu tot nu si-a revenit cu fimoza, sau e altceva acum?

Mergi la inceput

Am vazut o printesa dulce dulceeee de tot, Marutza !! Cita fericire in ochisorii ei cind trage cu minutza de floare, hihihii, si ce frumos danseaza (ca banuiesc ca jucaria pe care apasa cinta) !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput